Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 (Xbox One/PC)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Handkontroller (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Jag spelar väldigt mycket spel där det är en fördel att använda en controller, framför allt Rocket League. Jag använde tidigare Xbox One Controller och Xbox One S Controller, jag slet ut 3 ex av den första modellen och av den senare modellen tuggade jag mig igenom 4 stycken exemplar. Möjligen är jag hårdhänt med mitt användande, men den Elite Controller jag har haft i 6 månader nu har hållit för allt och visar inga tecken på att gå sönder. Flera detaljer är gjorda i metall vilket verkligen påverkar hållbarheten, så för mig så är det klart mer prisvärt med en sådan här modell än någon av de andra som är gjorda uteslutande med plasthölje och plastdetaljer.

  Känslan av att hålla och använda den är också bättre. Den är tyngre och ligger bättre i händerna av det i min mening, den är räfflad i handtagen vilket hjälper, dessutom kommer den med utbytbara delar så det går att få en mer anpassad upplevelse än med andra controllers. Den har också olika inställningar som kan göras för att anpassa trögheten och motstånd på olika knappar. Till det kommer möjligheten att använda fyra metallspakar på undersidan av controllern om man känner för det (P1-P4). Controllern kan också anpassas med mjukvara för den som önskar och har tre "modes" som det går att snabbvälja mellan, förutom ett default mode.

  De fyra knapparna som är till höger på controllern känns som på övriga Xbox controllers, men de har ingen färgkod utan alla är svarta. Det kan ta ett litet tag att anpassa sig till när det kommer till spel som visar färgkoden, men det är något som jag snabbt kom över. Utöver det så har RT- och LT-knapparna räffling och RB/LB känns mer hållbara än på Xbox One S controller.

  Styrspakarna och korset är utbytbara och metallspakarna på undersidan går att ta bort. Dessa detaljer hålls på plats magnetiskt vilket fungerar alldeles utmärkt, då de hålls på plats utan problem, samtidigt som det bara är att plocka bort dem när man vill byta dem. Styrspakarna har 6 olika varianter att välja mellan också så det finns gott om möjligheter att hitta den kombination som passar bäst, där det är skillnad i längd på spaken men även i hur toppen av spaken är utformad. Några toppar är lite större, de flesta är räfflade på kanterna, men det finns även som är rundad upptill som fungerar väldigt bra för mig på huvudspaken. Till det kommer att alla toppar är gummibelagda, vilket ökar friktionen med tummarna och gör det mycket enklare att kontrollera spakarna.

  Slutligen så vill jag nämna ett par ord om känsligheten i kontrollspakarna. Själv upplever jag att jag har mer kontroll och mer finkänslighet i snabba spel som t.ex. Rocket League, och jag tycker att jag har bättre kontroll över vad det är jag försöker göra. När jag hade spelet tillgängligt på Xbox och provade med de controllers som hör till konsolen (Obox One S), så kändes det klumpigare och som att controllern gav lite överslag.

  Så sammanfattningsvis är jag extremt nöjd med den här controllern. Den har ett mycket högre pris än andra Xbox-controllers, men jag har verkligen fått vad jag har betalat för, både vad gäller kvalité och prestanda. Controllern känns fortfarande som när jag plockade den ur förpackningen och jag räknar med att den kommer hålla ett bra tag till utifrån min erfarenhet så långt.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Enda minuset: väl dyr!
  Otroligt stabil Inte haft några problem alls. Allt känns lyxigt. Jag är inte en stor gamer som spelar varje dag. Kört vanliga batterier tidigare och spelar man varje så byts batterier ofta. Viket är en liten peng. Så tjänar i alla fall in lite pengar på det genom att denna kontroll är smidig att ladda. Proffsigt med en egen app i Xbox där man kan anpassa allt. Men är den värd 2000 kr för den vanliga hobbyspelaren? Nja tveksamt. Men så skönt att slippa batterier!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Världens bästa handkontroll hands down. Får ni en som fungerar är det ingenting som slår den. Köpte min av CDON.

  Dagens tips: programera om skjutknappar så att du siktar med left bumper och skjuter med höger bumper.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Det finns ingen handkontroll som är skönare att använda, och det finns ingen som har lika dålig kvalité.

  Jag har nu haft tre stycken (två utbyten) och den tredje - som är två veckor gammal - är nu död. Alla tre har fantastiskt nog haft olika tillverkningsfel. Det finns en hel uppsjö. Denna modell är tyvärr defekt. Feldesignad. Kalla det vad du vill.

  Jag har tagit väl hand om den. Jag älskar att använda den. Men, de håller inte. Den längsta kämpen varade åtta stadiga månader. Det är inte riktigt vad jag förväntar mig av en kontroll i samma prisklass som en hel konsol.

  Gör dig själv en tjänst och köp inte denna. Den är fantastisk att använda, men den är extremt dyr, har närmast imponerande dålig kvalitet (hur kan något som känns så bra vara så dåligt designad internt?) och du kommer bara att ångra dig.
 • Bra
  4 mån sedan
  Känns och fungerar galant

  Har dock märkt att den ibland har problem med uppkopplingen till konsolen.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Det är en fantastiskt bekväm kontroller MEN min A & Y knapp registrerar inte alla knapptryckningar som de ska. Trycker man lite löst eller från en annan vinkel än rakt uppifrån så missar den att registrera inmatningen...
  Det verkar som att väldigt många har samma problem och måste byta ut den flera gånger innan de äntligen får en fullt fungerande hankontroll.
  Jag ska lämna in den mot en ny så fort de kommer in i lager igen men om den också har samma problem ger jag upp.
  Väldigt tråkigt att en så pass dyr kontroller som dessutom är en andra version av samma koncept dras med den här typen av problem.

  ***EDIT***
  Fick en ny men hade samma problem. Reddit svämmar över med folk som upplever samma sak.
  Rekommenderas inte!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Bästa
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Kört denna en dag nu, vilken kontroll❤️
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Hej jag köpte den här Xbox Elite Series 2 jag är riktigt nöjd med den här än min tidigare gamla Xbox som är Röd kontroll var inte inte bra men den här är riktigt bekväm & den riktigt grym kontroll den känns riktigt premium kontroll & man välja olika styrspark i den hur man kan välja custom på kontrollen & att jag kör Windows 10 fungerar utmärkt till alla spel jag är riktigt nöjd med den här skulle jag rekommendera den här ja
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Perfekt för installationen av en youtube som har ett innehåll på bilspelen eller annat som fortnite eller call of duty, ...