Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi 9T (Redmi K20) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mobiltelefoner (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Halvfärdig produkt.

  Specifikationen är verkligen mer än tillräcklig trots avsaknad av senaste snabbaste snapdragon. Pga att min gamla telefon inte längre fungerade och PRO-modellen inte verkar komma till Sverige i närtid samt priset på MI 9T 128gb gjorde att valet föll på den. Dock besviken trots hyllningskörerna på internet men de testar typ kamera och kör benchmarks.

  Saker som t.ex. 3,5mm ingång är säkert bra men inget jag bryr mig om så bedömer det inte.

  +Kameran är riktigt riktigt bra
  +Batteritid riktigt bra med 4000mah
  +Ingen notch

  +- Skärmen är bra men inte mer. Mer nöjd med min 3 år gamla Oneplus 3T. AMOLED eller LCD, förkortningar hit och dit, men särskilt bra är den inte.
  +-Billig men kvittar om man inte är nöjd.
  +-Snabbladdning är bra men med medföljande laddare inget man hoppar jämfota över för så snabbt upplever inte jag att det går.

  -Telefonen fungerar inte med Android Auto (tydligen 50 50 bland Xiaomi) vilket är riktigt uselt idag samt en funktion jag använder mycket.
  -Vikten är hög. Den blir så klart det med stort batteri och motor till selfielkamera men byxorna sitter snett med denna i fickan.
  -MIUI är ett förvirrande interface. Alla dessa googlingar på features kan kvitta för menyerna ser inte ut som övriga telefoner. Bytte launcher ganska snabbt då det inte fanns app drawer.
  - Google smart lock fungerar inte. Sjukt frustrerande då att låsa upp telefonen är ett äventyr. Fingeravtryck och kamera eller mönster.. Inget fungerar smidigt.
  - USB OTG saknas också.
  -Trådlös laddning saknas. MI 9 för en liten högre peng har det men även notch så därav den spexiga motordrivna selfiekameran som MI 9T har. Den håller ett litet tag till. Men förmodligen inte för evigt.

  Skärmen, vikten, rent Android, trådlös laddning och USB OTG. Lägg till det, ta mer betalt, jag köper!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Super telefon.
  Mycket bra kamera, snygg amoled skärm, bra batterilivslängd. Snabbt att använda och MIUI är bra när du vänder dig till särdrag. Ser också väldigt bra ut. Priset i norr är dock något högt, beställer från Kina, priset är bättre även efter momsavgift.

  Det enda jag kan rita lite är att ha hög vikt, även om jag hellre kan ha plaststöd och lägre vikt än glas och hög vikt.