Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi 9T (Redmi K20) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mobiltelefoner (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Har haft telefonen några månader nu. Mycket telefon för pengarna. Känns fortfarande rapp i daglig användning (spelar ej). Om kameran inte är så viktigt så är detta ett bra köp, men för en person som tar mycket kort inomhus eller i lite dunkel belysning, och har som krav att dessa skall bli bra utan blixt, så är denna telefon inget bra val. Man märker tydligt att telefonen saknar ois. Jämfört med den betydligt billigare Moto G7 plus som har ois, så sopar motorolan mattan med Mi 9t när det gäller foto i svag belysning. Har även problem med att få bra bilder i porträtt/bokeh funktionen på Mi 9t pga den ej så ljusstarka 2x optiken används här vare sig man vill det eller inte.

  Önskar att den maximala ljudnivån kunde varit högre när man lyssnar på musik, men ett plus för att det finns 3.5 mm ingång som har försvunnit från många nya telefoner.

  + Bra batteritid
  + Relativt pigg
  + Vidvinkellins

  - Kameran är en besvikelse vid svagt ljus
  - Lite för låg maxvolym vid användning av hörlurar.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag måste börja med att skriva WOW! Vilken mobil! Köpte denna efter att min tidigare Oneplus gått sönder. Valet föll på Mi9T då jag tycker att det är i mellansegmentet som just nu är absolut intressantast 2019.

  Denna mobil har verkligen ALLT.

  +Skärmen är helt galen. Såg att det var någon som skrev att den var sämre än OP3 men det måste vara någon som jobbar på Oneplus för denna skärm är verkligen suveränt bra och färgerna fantastiska.
  +Batteritiden är den bästa jag varit med om och behöver aldrig ladda den varje dag längre som man normalt brukar behöva.
  +Snabbladdning
  +Kamerorna. 3 linser, och de levererar galet fina bilder. Gillar vidvinkel skarpt. Installera gcam och du får nattbilder som endast pixel kan mäta sig med.
  +Prestandan är utmärkt och du kommer inte märka av att det inte är en SP855 förutom den bättre batteritiden.
  +Finsishen - Snyggaste designen i år vill jag påstå
  +MIUI - Var livrädd från att gå från OxygenOS till MIUI och var helt inställd på att roota den och lägga in en ren vanilla-rom men har ändrat mig då jag tycker att MIUI tom är bättre än oxygenOS... Älskar gesterna och allt känns otroligt enkelt.

  +Priset - Jag köpte denna för 3200 kr direkt från kina men även det svenska priset är galet bra.

  - Det enda jag tycker är något sämre är fingeravtrycksavläsaren som fungerar ok men är man lite smutsig så fungerar den inte.

  Detta är en fullträff av Xiaomi!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Köpte den i Peking ca 2019-09-10 för ca 2800kr. Fick ett par Air-dots på köpet. Den hade kinesisk mjukvara, men efter registrering och unlocking har jag nu global mjukvara där svenska ingår.

  Positivt:
  + Gedigen konstruktion, bra kvalitet.
  + Snabb, startar appar snabbare än min Samsung S8+
  + Stor tydlig AMOLED skärm med minimal ram!
  + Ingen störande notch!
  + Snygg baksida i skiftande färg.
  + Snygg front-kamera som åker upp med lysdiod.
  + Grymt bra kamera! Vidvinkel och 48MP.
  + Always on display är snygg och bra.
  + Bra batteritid!

  - Tung, känns i handen efter ett tag... ca 190 gram.
  - Ingen app-drawer, allt landar direkt i hemskärmen.
  - Lite tjock, speciellt med skal.

  Känns som en mobil för minst dubbla priset!
  Kvalitet/pris/prestanda är väldigt bra!
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Halvfärdig produkt.

  Specifikationen är verkligen mer än tillräcklig trots avsaknad av senaste snabbaste snapdragon. Pga att min gamla telefon inte längre fungerade och PRO-modellen inte verkar komma till Sverige i närtid samt priset på MI 9T 128gb gjorde att valet föll på den. Dock besviken trots hyllningskörerna på internet men de testar typ kamera och kör benchmarks.

  Saker som t.ex. 3,5mm ingång är säkert bra men inget jag bryr mig om så bedömer det inte.

  +Kameran är riktigt riktigt bra
  +Batteritid riktigt bra med 4000mah
  +Ingen notch

  +- Skärmen är bra men inte mer. Mer nöjd med min 3 år gamla Oneplus 3T. AMOLED eller LCD, förkortningar hit och dit, men särskilt bra är den inte.
  +-Billig men kvittar om man inte är nöjd.
  +-Snabbladdning är bra men med medföljande laddare inget man hoppar jämfota över för så snabbt upplever inte jag att det går.

  -Telefonen fungerar inte med Android Auto (tydligen 50 50 bland Xiaomi) vilket är riktigt uselt idag samt en funktion jag använder mycket.
  -Vikten är hög. Den blir så klart det med stort batteri och motor till selfielkamera men byxorna sitter snett med denna i fickan.
  -MIUI är ett förvirrande interface. Alla dessa googlingar på features kan kvitta för menyerna ser inte ut som övriga telefoner. Bytte launcher ganska snabbt då det inte fanns app drawer.
  - Google smart lock fungerar inte. Sjukt frustrerande då att låsa upp telefonen är ett äventyr. Fingeravtryck och kamera eller mönster.. Inget fungerar smidigt.
  - USB OTG saknas också.
  -Trådlös laddning saknas. MI 9 för en liten högre peng har det men även notch så därav den spexiga motordrivna selfiekameran som MI 9T har. Den håller ett litet tag till. Men förmodligen inte för evigt.

  Skärmen, vikten, rent Android, trådlös laddning och USB OTG. Lägg till det, ta mer betalt, jag köper!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Super telefon.
  Mycket bra kamera, snygg amoled skärm, bra batterilivslängd. Snabbt att använda och MIUI är bra när du vänder dig till särdrag. Ser också väldigt bra ut. Priset i norr är dock något högt, beställer från Kina, priset är bättre även efter momsavgift.

  Det enda jag kan rita lite är att ha hög vikt, även om jag hellre kan ha plaststöd och lägre vikt än glas och hög vikt.