Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Everest 710GA

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Bra och gedigna bluetoothhörlurar.
  Behövde en BT hörlur för att kunna lyssna på min mobil under laddning. Balanserad ljudbild. På andra forum har en del användare klagat på basfattigt ljud. Jag tror att orsaken kan vara att det funnits en glipa mellan huvud och hörlur. Något som enligt min egen erfarenhet påverkar basgången markant. En smidig finess är att man kan vidaresända bluetoothsignalen till ett andra par bluetoothhörlurarhörlurar och dela med sig av ljudet vid t.ex filmvisning eller Spotify. Ljudet är bra för att vara en bluetoothhörlur. Dock kanske inget för personer som älskar en överdriven bas. Hörluren är bedömd med hänsyn taget till ett aktuellt pris på 990 :-, är då att betrakta som prisvärd.
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  För 990:- på Clas Ohlson är de ett fynd. Låter väldig bra med en välbalanserad ljudbild. Bra uppkoppling. Bra lurar helt enkelt.
 • Knappt godkänd
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Dom låter och känns mer som ett par lurar i 500:- klassen snarare än den hutlösa summan jag blev bestulen på, google assistent knappen kan vara den mest irriterande funktionalitet jag någonsin varit med om och förutom det är dom inte nämnvärt fagra att titta på heller