Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair RM850 V2 850W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Nätaggregat (67)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  12 mån sedan
  Corsair har alltid stått för kvalitet för mig. Detta kan man se genom deras bra garantier. Jag har haft ett par reklamationer (på minnen) genom åren vilka alltid hanterats snabbt och utan krångel.
  Jag har nästan uteslutande använt mig av Corsairs nätaggregat och har haft ett HX750 som jag köpte tillsammans med min Intel 2500k för snart 10 år sedan. Detta har fungerat felfritt under alla år. Jag uppdaterade nyligen datorn till AMD 3600 men köpte då inget nytt nätaggregat eftersom budgeten inte höll för det. Jag har även ett GTX1080 grafikkort. Nu har jag dock uppdaterat till ett RM850 så vilka är då skillnaderna.
  Ljudnivån var signifikant lägre, passivt vid låg belastning och mycket tyst även vid hög. En annan sak jag märkte ganska fort var att temperaturen var mycket lägre vilket gjorde att även mina andra fläktar (på exempelvis cpu) gick på ett lägre varvtal vid full belastning. RM850 är också till storleken mycket mindre än mitt tidigare HX750. Båda är modulära så installationen med kabeldragning gick på under 10 minuter. Gott om kablar följde med. Något lägre strömförbrukning vid idle och full belastning vilket säkert beror på lägre temperaturer, högre effektivitet samt högre kapacitet än HX750. Snåla inte på kvalitet, Corsairs nätaggregat passar alla! Stort tack till Inet, Sveriges bästa datorbutik!