Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link KC100

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskamera (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Överraskande bra, har kört den i snart 5 månader utan problem. Bra bild(går att ändra beroende på Internet hastighet), bra ljud, bra turtorials i appen som för övrigt lockar mig till att köpa pluggar som också de funkar bra. TP levererar, det enda jag retar mig på är det höga plinget i samband med att du ska prata ut genom den, samt att jag upplever en 3-4 sekunders fördröjning vilket kanske har att göra med min uppkopplingshastighet. Samt att den funkar med google assistenten, kan kolla kameran via de skärmar jag kopplat en Chromecast till.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket prisvärd. Positivt överraskad.

  Väldigt snabba notiser, responsiv app. Bra bild. Lätt att komma igång. Gratis-läge ger inspelning senaste 12 timmarna. Enligt återförsäljare i alla fall. Hittar inget om det på TPs hemsida men stämmer säkert. Verkar som att man har premium tills vidare.

  Finns lite småsaker att klaga på men det kan jag se förbi sett till prislappen. En sak som är negativt är att den saknar 2FA! Hoppas det kommer i en senare release. Syns inte alls om någon skulle logga in på ens konto.