Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Reolink Argus 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Reolink Övervakningskameror (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Edit: Var i kontakt med Kjells support. Laddat batteriet 100%, provat fabriksåterställning och ominstallation. Problemen återkommer. Supporten hade inte koll på att molntjänsten inte fungerar i Europa... Jag kommer reklamera den här kameran.

  Originaltext: Köpt på Kjell.com som marknadsför den som om den har tillgång till molnlagring. Det är inte tillgängligt i Europa (GDPR)! Det innebär att man får förlita sig på SD-kort eller live-visning i appen.

  PIR-inställningarna är hopplösa och även om den ställs på lägsta så reagerar den ändå omotiverat lätt (men långsamt!) eller inte alls trots att personerna som kommer in i kameraområdet filmas från sidan. Ofta får man bara med att en person lämnar området (ryggtavlan). Mitt kameraområde täcker ungefär bredd 3 m x djup 6 meter, inga bakgrunder som rör sig. Bilden är bra vid bra ljus och ok med nightvision, däremellan har den svåra problem att ställa in sig rätt och bilden blir otydlig.

  Kameran fungerar med Google (casta till Nest Hub eller Chromecast) men kan inte läggas in i t ex Home Assistant, antagligen för att spara batteri. Således kan jag inte automatisera nånting tillsammans med kameran.

  Nu har jag även (efter 1 vecka) börjat få problem med att det inte går att ansluta till kameran (wifi-signalstyrkan är Utmärkt, och batterinivån är 60%).

  Ett tveksamt köp. Jag testar en vecka till och om den fortsätter så här så blir det retur till Kjell.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Bra trådlösa batteridrivna kameror. Bytte från Arlo och dessa är bättre på många sätt. Ingen central hubb som kameran måste vara nära till utan finns wifi funkar det. Det tråkiga är att Reolinks molntjänst för att spara videoklipp på inte funkar i Europa, pga. GDPR vad jag förstått. Så man är låst till att spara på SD-kort i kameran. Har en Argus 2 inne och en Eco utomhus. Eco laddas med solpanel och Argus 2 laddar jag med sladd 3-4ggr per år. Har läst att flera modeller har problem med ljudbrus, detta lider båda mina kameror av.

  +Lång batteritid
  +Enkel app
  +Kräver ingen hubb

  -Ingen molnlagring, i Europa
  -Ljudbrus
  -Kass högtalare
  -Dålig bild I mörker (IR)