Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose Noise Cancelling Headphones 700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Dyr men superbra!

  Bytte upp mig från Bose QC25 som jag haft i 5 år. Muffarna på mina QC25 ramlade av hela tiden och bluetooth körde jag via en extern dongle som fungerade men var lite begränsad. Det är en stooor uppgradering för mig med dessa Bose HP 700.

  Vad är bra:
  1) Grym ANC!
  2) Noise cancelling vid samtal är oxå grym, jag kan gå i vind och blås utan att den jag pratar med hör vindljudet
  3) Bluetooth 5
  4) USB-C laddning
  5) Kopplar upp 2st enheter i taget, så kan både vara ansluten till Mobiltelefon och Dator
  6) Funkar bra att använda med datorn när man spelar, då ANC kväver all form av fläktljud eller annat som kan störa
  7) Har en analog ingång via 2,5mm propp vilket kan vara användbart.

  Mindre bra:
  1) Användandet av analog sladd gör disable på Bluetooth, det går alltså inte att mixa 2 ljudkällor.
  2) Även om den kan vara ansluten till 2 ljudkällor via bluetooth så är det bara en i taget som användas. Den känner automatiskt av vilken.

  I dagsläget till priset 4400kr och det är en bra produkt, men man får troligtvis mycket mer för pengarna om man köper en Sony XM3 (kostar 3000kr idag) eller en Bose QC35 II (kostar 2690kr i dagsläget).
  När denna sjunker till 3500kr vid black friday så är det ett bättre köp.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  + Riktigt sköna, kan använda flera timmar utan problem (även med glasögon).
  + Väldigt effektiv brusreducering.
  + Bra att man kan ansluta 2 enheter samtidigt.
  + Touchfunktion för volym, play/paus/next/forward/svara fungerar bra.
  + Tycks vara bra byggkvalitet.
  + USB-C
  + Stabil signal/anslutning.
  + Bra funktion för att tillfälligt byta brusreduceringen till lätt förstärkning av omgivningen istället.

  +/- Ljudet är ganska bra och balanserat men kanske ändå inte lurarnas starkaste sida, jag är van vid bättre (HD 650)
  +/- Mikrofonen är ok men inte lika imponerande som jag hoppats på. Faktiskt låter det lite bättre när jag spelar in med mina skullcandy grind wireless, vilka kostade drygt en tiondel. Dock bara testat micken i tyst omgivning.

  - Switchningen mellan mina 2 kopplade enheter fungerar för det mesta bra men specifikt vill inte youtube-appen på min Ipad släppa taget om lurarna när jag pausar. Finns ingen manuell knapp på lurarna för att kringgå detta. Dock så bryts det som det ska när det kommer ett samtal på telefonen vilket är det viktiga.
  - Man måste gå in i appen för att stänga av brusreduceringen. Ljudet är dock i princip lika bra med brusreduceringen påslagen.
  - Stödjer inte aptX eller aptX(LL). Dock upplever jag inte fördröjningen som ett problem.
  - Ibland huggs första sekunden bort när google-assistenten pratar. Vet inte om det är ett generellt problem med bluetooth-lurar eller bara dessa.
  - När man bär dem runt halsen stryps man en aning. Lär funka bättre med smal hals :P
 • Acceptabel
  20 dagar sedan
  PLUS
  + Mycket bra noise cancellation
  + Bra mikrofonteknik som fungerar när det blåser eller låter i bakgrunden (ANR)
  + Musikljudet, helt okej men inte som att man ramlar av stolen
  + Snygg design

  MINUS
  - Haft en hel del strul med bluetooth. När det ringer bryts samtalet och jag måste koppla tillbaka till Bose-luren
  - Har även haft problem med ansluta till flera enheter.
  - Hårda kuddar, får ont i öronen på grund av glasögon
  - Svindyra

  Summering: bra produkt, men troligtvis har jag fått ett måndagsexemplar, de i Bosebutiken kunde inte heller få det att fungera så det är inte SBS. Därför blir det ett lågt betyg. Kommer försöka få hörluren utbytt eller pengarna tillbaka. Tyvärr. Om man inte använder mikrofonen skulle jag rekommendera QC35 II, Sony eller något helt annat märke som kostar mindre.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Dr Jekyll and Mr HidetheNoise.

  OK first things first - Bästa noise cancelling 2019. Nära dödstyst. Lycka trolla bort omvärlden som ingen annan lur för närvarande.

  MEN... ljudet är mediokert tråkigt! Skulle inte betala mer än 6-700kr för dessa om det enbart hängde på ljudet. XM3 låter klart bättre trots äldre tech. Kort sagt, vad du betalar för är ANC i världsklass och ljud i budgetklass. Tråkigt och synd på ett så lovande koncept.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Var ute efter ett par hörlurar att använda på kontoret och från/till jobbet. Detta var mina kriterier:
  -Framtidssäkrade
  -Bekväma (Är känslig uppe på huvudet)
  -ANC i världsklass
  -Transparency Mode
  -Riktigt bra ljud
  -Hyfsad design

  Jag testade en rad olika hörlurar: QC35II, Sony 1000XM3, Beoplay H9i och H8i. I mitt tyckte tog ingen priset utan det var hela tiden en kompromiss, om det inte var ljudet så var det komfort eller ANC som fick stryka på foten. Och för att vara ärlig så var aldrig Sony's ett alternativ, känns i mitt tyckte massproducerade och opersonliga på ett sätt som inte Bose och Beoplay gör.

  Så till slut fick jag inse att ingen av dem var perfekta och därför se på som var viktigast, nämligen: ANC, bekvämlighet, framtidssäkrade och design.

  Efter att jag kom över en riktigt bra deal köpte jag Bose 700 lurarna och ångrar det inte en sekund.

  De levde upp till i princip alla mina kriterier:

  -Framtidssäkrade med USB-C och en helt ny modell så kommer uppdateras kontinueligt bla skall de lägga till en equalizer i appen, dynamic transparency mode och noise masking (källa:cnet.com)
  -Bekvämare än QC35II pga den luftfyllda silikon-"kudden" som vilar mot huvudet. Som även är lättare att hålla ren om man har fett hår en dag.
  -ANC i världsklass som även är ställbar. Perfekt när man är ute och går, ställ ANC till 5 så försvinner vind-ljudet och
  Transparency mode linkande features. Sätter man den till 0 blir det som att man inte har hörlurarna på sig alls. Går även att hålla inne ANC-knappen så släpps allt ljud in, bra om man tex behöver dubbelkolla en grej med kollegan.
  -Ljudet var det som fick stryka på foten dessvärre. Älskar ljudet i H9i men bekvämlighet och ANC fick gå före. Ljudet i dessa är 3,5 av 5.
  -Gillar designen på dessa, känns gedigna men inte som H9i i vare sig byggkvalité eller design men mycket bättre än Sony's plastiga och opersonliga design.

  Så kontentan är att om du vill ha ett det bästa och inte gillar Sony, kan acceptera priset och inte bryr dig om toppenljud köp dessa! Jag är supernöjd och ger dem 4 av 5 (1 poäng dras av pga ljudet)
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag har följt med Bose genom åren och tycker deras QC-serie är fantastisk. Övergången till 700:orna var självklar. Tre skäl till det: USB-C, bättre mikrofon och kul design.

  Mikrofonen är kanon för mig som använder lurarna för telefonsamtal. Jag kan verkligen sitta i kontorslandskap utan att motparten hör något av omgivningen. Riktigt bra.

  USB-C gör att jag slipper ha med mig en extra sladd. De flesta bryr sig inte om det här, men för mig är det skönt att koppla in en adapter och kunna ladda dator, surfplatta, spelkonsoll och nu även hörlurar med samma.

  Ljudnivåsjusteringen fungerar bra, men en relativt oanvändbar funktion. Visst, du hör omgivningen om du trycker på en knapp. Men du kan också bara flytta undan ena luren från örat. Då kommer dessutom omgivningen förstå du hör dem. Använder du knappen när du pratar med cafépersonal eller flygvärdinna framstår du som oerhört nonchalant.

  So far, so good. Men det finns tyvärr en hel del nackdelar. Låt oss titta på några av dem.

  *) Jag köpte lurarna på en flygplats. Appen där du gör inställningar krävde inloggning och registrering. Som inte fungerade. Så under hela min resa kunde jag inte ändra någonting, vilket var irriterande efter att just ha spenderat över 4000kr. Vänta på uppdatering, var supportens lösning.

  *) Appen igen. Varför måste jag ha ett konto för att kunna göra inställningar? Det är helt absurt att jag måste lämna ut mina uppgifter till Bose för att kunna ta bort rösten i lurarna eller ändra från Siri till exempelvis Alexa.

  *) Lurarna tar mer plats, väskan är större. Den nya lösningen för att fälla ihop lurarna är dessutom sämre. Det tar längre tid att få på dem och blir inte 100 varje gång.

  *) Att starta lurarna och para dem tar nästan 10 sekunder. Avgjort längre än på QC35:orna. Jobbigt om det ringer och du vill ta samtalet i de avstängda lurarna.

  *) De lyckas inte ansluta sig mot de registrerade enheterna varje gång...

  *) Kopplar ibland plötsligt ner sig. Det händer väldigt sällan, men har skett med flera enheter.

  *) Stor verklig skillnad i batterilivslängd.

  *) Du kan stänga av rösten som talar om vilken enhet du ansluter dig till, men du får en hög pipljud istället. Om du ställt in att lurarna ska stängas av efter du inte använt dem ett tag kommer ett ljud precis när de stängs av. Har du hög volym på och du haft dem på dig för tystnad i ett par timmar är det lätt att studsa av ljudet.

  *) Lätt att råka trycka till en av kantknapparna när du tar på eller av dig lurarna.

  Sen är jag inte förtjust i touchfunktionen, men det är vad det är. Det fungerar oftast, även om det ibland krävs ett par försök. Använder sällan lurarna utomhus på vintern så vantproblemet är inget som drabbar mig.

  Ljudet kan jag inte säga mycket om. De låter bra. Men jag kör mest ljudböcker och podcastar i dem. Märker ingen skillnad mot föregångarna.

  Jag kommer behålla lurarna, men det har enbart med USB-C att göra. Att slippa släpa runt på extra kablage är mycket värt för mig. Men släpper Bose en uppdaterad version av QC35:orna med samma laddmöjligheter så byter jag.

  Om du struntar i det här med laddsladdar eller mikrofonljud är de befintliga QC35:orna ett otroligt mycket bättre köp. Framför allt nu när nya modellen pressat ner priset till strax över ett par tusenlappar. Eller till och med QC25:orna om du verkligen inte bryr dig om sladdar.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Hade Bose QC35 II innan dessa.

  Ljudmässigt så tycker jag att dessa hörlurar är ganska lika Bose QC35 II. Vill man ha ett par hörlurar med brusreducering och bra ljud så tycker jag att man får mer för pengarna om man köper Bose QC35 II.

  Dessa är dock klart bättre vid samtal samt bättre räckvidd. Var ganska negativt inställt till de nya touch-kontrollerna då detta ofta brukar fungera ganska dåligt. Bose har dock lyckas bra med detta och jag är positivt överraskad, trevligt att det går att ladda med USB-C dessutom.

  Ska du bara lyssna på musik, köp Bose QC II 35.

  Använder du hörlurarna för att prata en massa via telefon och Skype så är dessa klockrena.
 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Denna recension är i huvudsak en jämförelse mellan dessa och Bose QC35 (I/II).

  - Material & Design -

  Initialt var jag övertygad att jag skulle föredra utseendet på QC35 över den mer nedtonade och minimalistiska designen hos NC700. Något som visade sig ändras ganska snart efter kortare tids användning av dessa. Väl på huvudet ger kåpornas utformning hörlurarna ett mer slimmat uttryck än QC35 även om bygeln sträcker sig aningen längre ut från huvudet på sidorna.
  Själva vadderingen i huvudkudden är något tjockare än på QC35, något som troligtvis var nödvändigt då dessa är aningen tyngre än de tidigare nämnda. Kåporna är dock precis som på QC35 gjorda av plast. Huvudbygeln i sig är byggd i metall och omsluts av ett närmast silkeslent silikonöverdrag. Överdraget känns dock aningen ömtåligt, så det återstår att se hur väl dessa står sig över tid.

  Till skillnad från QC35 har NC700 touchkontroller för navigering istället för knappar. Personligen vet jag inte om jag föredrar det ena framför det andra. Det enda jag faktiskt noterat som jag uppskattar är möjligheten att hålla in fingret i ett par sekunder för att få en uppskattning av batteristatus i form av kvarstående tid. I övrigt ser jag inga direkta fördelar med touch utöver att det känns lite mer modernt.

  Sammanfattningsvis känns NC700 mer premium och välarbetade sett till design och materialval. Dessvärre upplever jag samtidigt dessa som mer ömtåliga än QC35 och jag befarar att de rent visuellt kommer att åldras betydligt snabbare.

  - Komfort -

  NC700 har precis som QC35 ett par mycket rymliga öronkåpor med mjuka och behagliga kuddar som omsluter öronen. Jag skulle ge QC35 en litet övertag då kuddarna på dessa känns aningen mjukare och behagligare än på NC700. Det kan förstås bero på att de är helt nya och det skulle således kunna var så att kuddarna mjukas upp med tiden och att denna skillnad därmed försvinner.
  Utöver brusreduceringen är komfort en av de mest avgörande parametrar när jag väljer ett par brusreducerande hörlurar. Baserat på den, i mitt tycke, överlägsna komforten som QC35 har jämfört med övriga konkurrenter på marknaden var jag närmast övertygad att dessa skulle gå i samma fotspår. Vid första användningen noterade jag att NC700 tryckte aningen mer mot huvudet men samtidigt att skillnaden var minimal. Efter ett antal längre sessioner med dessa på huvudet kunde jag dessvärre slå fast att denna lilla skillnad avsevärt påverkade komforten över tid. Så till den grad att jag kände mig manad till att plocka av dem efter en stunds användning för att vila och lufta öronen. Jag misstänker även att det ökade trycket mot huvudet resulterar i att kuddarna blir varmare då jag upplever mer obehag på denna punkt jämfört med QC35. Trots den tjockare vadderingen i huvudbygeln upplever jag dessvärre obehag på ovansidan av huvudet betydligt snabbare än hos QC35, något som troligtvis beror på tyngden/viktfördelningen hos NC700.

  - Ljudkvalitet -

  Ljudet är närmast identiskt med QC35. De har därmed en ganska platt och balanserad ljudbild- något som jag personligen uppskattar. Jag kan uppleva aningen mer betoning på basen hos NC700, även om skillnaden är försumbar. Jag är långt ifrån en audiofil, men personligen föredrar jag ljudbilden i dessa jämfört med den i t.ex. Sony WH-1000XM3. Det är förstås en mycket subjektiv bedömning som troligtvis varierar beroende på vem som lyssnar och vilken typ av musik/media som konsumeras.

  - Brusreducering -

  Brusreduceringen är även den närmast identisk med QC35, dvs. mycket bra. Jämfört med QC35 finns dock tio olika nivåer att välja mellan istället för tre. Personligen ser jag dock ingen direkt fördel med att ha fler än tre nivåer (m.a.o. 0%, 50%, 100%). Jag hade gärna sett en förbättring vad gäller filtrerande av mer högfrekventa ljud som röster. Detta är i princip oförändrat jämfört med QC35.

  Vad gäller mikrofonerna är dessa helt magiska för samtal och saknar troligtvis motstycke hos konkurrenternas erbjudande. Detta är ett stort steg upp från QC35, särskilt i mer högljudda och stökiga miljöer. I stort sett i samtliga miljöer jag testat dessa kan motparten höra vad du säger samtidigt som de filtrerar bort störande ljud i omgivningen. Ett stort plus om du behöver hoppa in i telefonmöten på språng när du fastnat i kollektivtrafiken.

  - Slutsats -

  NC700 är ett par riktigt bra hörlurar. För mig var den förbättrade mikrofontekniken den huvudsakliga anledningen till att jag ville uppgradera till dessa från QC35. Detta då jag använder dem mycket i tjänst. På denna punkt levererar de som utlovat, dvs. exemplariskt. Dessvärre är den sämre komforten så pass avgörande för min del att jag kommer att returnera dessa till Bose. Till skillnad från QC35 är jag nästan alltid medveten om att dessa sitter på huvudet och det faktum att jag behöver ta pauser för att låta huvudet vila gör att de förbättrade mikrofonerna dessvärre inte väger upp den försämrade komforten.

  + Fantastiska för samtal
  + Mycket bra brusreducering (om än närmast oförändrad från QC35)
  + Trevlig och minimalistisk design
  + USB-C

  - Högre tryck mot huvudet
  - Känns aningen ömtåliga
  - I stort sett oförändrad ljudkvalitet från QC35
  - Priset (4399:- i skrivande stund)
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt klart de bästa lurarna med NC.
  Enda som kan hindra en är priset.
  Letar man efter NC lurar så är dessa ett top val.