Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Pro IntelliMouse

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Möss & pekdon (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Ligger precis som den ursprungliga intellimousen i handen! Jag har rätt små händer men den känns grymt bra. Bra sensor i denna version och knapparna känns bra. Dock upplever jag att främre sidoknappen är placerad lite för långt fram för mitt grepp (men jag har som sagt små händer).

  Som referens hade jag tidigare en Razr Deathadder som jag också upplevde som bekväm.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Fantastiskt att äntligen kunna använda en Intellimouse igen. Känns precis som den gamla fast med bättre sidoknappar. Superbra sensor också.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Är okej, men inte kompetitiv gamingmus som MSIE3 var. Önskade hårt att den bara var en refresh, men möter motstånd då det finns så mycket mer att välja på med samma hårdvara utan nackdelarna.

  + samma högerhänta, ergonomiska form (jämför efterföljaren Zowie EC etc)
  - liftoff är på tok för hög och resulterar i mycket större hårkors-hopp än MSIE3
  - tumknapparna fortfarande för långt fram för mediumhänder och neråt, även om du gillar Palm Grip.

  Formen är oförändrad, så om den passade dina stora händer perfekt kan det vara skäl nog. Allmänt så är knapparna identiska med MSIE3, inklusive deras för- och nackdelar, som att scrollhjulet är halvdant och fingerknapparna är högljudda. Jag har medelstora händer och önskade att de åtminstone hade flyttat (eller breddat) tumknapparna så att båda kan nås med tummen. Mouse5 är oanvändbar utan att greppa om. (Som med MSIE3 för mig. Kanske är orättvist att påpeka det, men... samtidigt finns det massor med möss där man kan nå mouse5 nu.)

  Mjukvaran (kräver Windows 10, bör nämnas) är cleanare och har vettigare inställningar än många andras. Scrollhjulsacceleration var riktigt fint för surf! Men. Tyvärr kan man inte sänka liftoff lågt nog för att matcha originalet. Såvida inte du har en gigantisk musmatta och aldrig tar om, kan du aldrig matcha den tightare MSIE3-sensorn, utan får två stora hopp per omtag oavsett underlag (provat en hård yta och Goliathus+Mionix tygmattor). MSIE3 brukade funka på allt.

  Önskade hårt att denna bara skulle vara en direkt ersättare med lite förbättringar bemötta.

  Men tyvärr blir min slutsats att den helt enkelt inte har någon fördel mot någon annan mus idag. Eller jo, den är diskretare än en gamingmus, så om du har stora händer som gör att den passar som en smäck, eller inte använder sidknapparna mycket är den ju en ersättare på kontoret - med DPI som matchar dagens skärmupplösningar.