Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz Socket AM4 Box

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AMD Processorer (287)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Skjukt bra. Prestandan matchar i7-8900k och kostar nästan hälften. Skulle inte rekommendera X570, eftersom det inte behövs med Ryzen 5. MSI X470 Gaming Pro fyller alla krav med rum för uppgradering. 3200mhz DDR4 är nästan minimum och Corsair har sina flagships för 900kr.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Spöar ryzen 1700X (8 kärning) samt är väldigt nära 2700X och intels dito som kostar dubbelt så mycket. Kör min På B350 chipset (fungerar utmärkt, krävs bios updatering dock) Asus PRIME B350-PLUS . Min moderkort auto-överklockar/boostar till 4.1ghz utan att jag ens öppnat bios....

  Hade ett svårt val mellan denna och 3700X, men denna räcker gott och blir över för oss vanliga dödliga=)

  Denna är bara 65W TDP trots all kraft - otroligt.

  5 pingviner av 5 möjliga=)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  + Otroligt prisvärd
  + Billigt (8700k kostar dubbla)
  + Låg TDP
  + AM4
  + 4.2Ghz alla kärnor konstant (manuell överklockning ger högst frekvens med lägst volt, PBO känns inte redo för mitt x470-I)

  - Förvirrande med tre sorters automatisk OC i bios.
  - 570 moderkort är svindyra, kör på 470 som kostar hälften.

  Budgetkung som gör din GPU flaskhals, full pott trots små baksidor. Spring och köp om du vill ha mycket FPS för pengarna.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Fick ifrån en i5 3570k som var från 2012 till denna.
  Kändes lagom. Kör ett GTX 1070 och märkte i spel att processorn började flaska en aning och köpte då denna för att framtidssäkra mig.
  I diverse tester och i spel som tex Forza Horizon 4 i Ultra så är lägsta FPS uppmätt på processorarbete 150fps medan den på grafikkortet är 84fps (finns ett benchmark-läge i spelet).
  Det är alltså grafikkortet som numera flaskar.
  Med andra ord så kommer denna processor hålla ett antal grafikkortsgenerationer framöver. Räknar därmed att denna håller 6-7 år för spelande på hög grafik. Kanske ännu längre om man inte går upp i 4K.

  Var uppmärksam vilket moderkort du väljer till processorn i skrivande stund, vissa moderkort har strular men lär lösas efter ett antal biosuppdateringar. Väl värt att googla innan man köper nytt moderkort och processor. Tomahawk Max + denna lär blir en storsäljande kombo!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppgraderade från en gammal Intel i7 3770K. Från konstant "stutter" i Battlefield V till att det flyter på som smör runt 144 fps med en 1070 GPU som nu är flaskhalsen. 2349kr är ett superpris.

  Stockkylaren är inte kul att montera då man måste hålla i moderkortets backplate medan man skruvar på kylaren. Detta drar dock inte ner betyget.