Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

FIFA 20 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Det är många proffsspelare som tycker årets version av Fifa är sämst hittills, finns ingen som verkar gilla det längre. Antingen fungerar allt och du sätter varenda skott i krysset och när det inte fungerar så missar dina spelare öppet mål och bollen tar i stolpen eller blockas av ett ben.

  Förvisso kan man tycka att det är realistiskt i och med att även superstjärnor i verkligheten missar öppna målchanser men ja när det händer varannan match så vet man att gameplayet är trasigt. Du kan bryta motståndaren 3 gånger i rad men han får ändå med sig bollen och springer igenom dig och sätter bollen i krysset, det känns så hopplöst att spela årets Fifa. Spelet fungerar okej i början men efter varje patch blir det sämre.
  Spelet känns snarare som ett lotteri, antingen fungerar det eller inte, det spelar ingen roll vad du trycker på för knappar, det är AI styrt helt och hållet.

  Ett annat exempel när en 80 pacade back helt plötsligt får vind i ryggen och springer ifatt en 94 pacad spelare som har flera meters försprång och bara tar bollen. Till råga på allt så finns en så kallad rubber-band-effect. När du har denna gummi-bands effekt mot dig kan du inte göra ett dugg, helt plötsligt kan denna gummi-band-effekt hamna på din sida och du får fördelen tillbaka, oftast runt minut 70.

  Det känns helt enkelt som det inte är jag som styr Fifa, det finns massor av dolda faktorer som påverkar hur dina spelare beter sig på planen. Det har blivit helt tydligt nu på slutet att EA vill att dom dåliga spelarna ska fortsätta spela, men ja det kvittar egentligen om du har Modric någon 83 ratad spelare på planen. Faktum är att ju sämre lag du har desto större är chansen att du får momentum eller gummi-bands-effekten på din sida.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Ett spel som aldrig borde ha släppts, flera buggar redan vid release och de tar aldrig slut. EA lockar kunder med att de har nya funktioner, men många är ofärdiga och en del fungerar inte alls.

  Detta är verkligen det sämsta FIFA-spelet i historien. Finner inget som helst nöje i att sätta sig framför skärmen och spela FIFA längre. Vad du än gör köp det inte!

  Betyg: 0,1/10
 • Usel
  6 mån sedan
  Sämst
 • Usel
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Servrarna är katastrof, buggigt går inte att byta spelare tillräckligt bra, möter du någon som är bättre då kan du erkänna det men om det är fel på spelet? Dom försöker visa att dom bryr sig om spelet och online delen?.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Förra FIFA va exakt som FIFA 18 men FIFA 19 och FIFA 20 här stora skillnader