Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Belkin TuneCast Auto Universal with ClearScan

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Belkin FM-sändare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vart ändå positivt överraskad av denna. Går ju självklart inte att jämföra med t.ex. AUX eller Bluetooth, men för att gå via FM så tycker jag den låter riktigt bra.

  Köpte den för 299:- och jag tycker den är lätt värd det priset.
  Har än så länge inte märkt några störningar som inte haft att göra med elledningar eller annan kanal på samma frekvens.

  Det ända minuset jag har märkt är att det är ett konstant tjutande/ brusande, men det märkas mest när man har t.ex. telefonen på låg volym och radion på hög volym eller väldigt tysta låtar/ tysta delar av låtar.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inget att rekommendera om man har en hyfsad stereo i bilen och gillar ljud. Brusar, men värre än så är själva ljudkvalitén som låter som i ett rör och verkar starkt beskuren. Tänker lämna tillbaka den efter två korta färder med bilen.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt ok, den gör vad den ska. Men vid bilköer när det är andra bilar i närheten så blir det ofta brus, vilket kanske inte är så konstigt. En av de bättre FM-sändarna jag har använt för detta priset i alla fall.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Liksom föregående talare så kan jag intyga att det finns ett irriterande bakgrundsbrus samt att så fort jag försöker ladda något genom uttaget på kontakten så dör sändaren efter en kort stund. Precis som om strömmen inte räcker till... Kommer lämnas tillbaka...

  Annars gillar jag skarpt den automatiska frekvenssökningen. Den är underbar och fungerar klockrent men det väger dessvärre inte upp tillräckligt. Särskilt inte som denna produkt är i jämförelse ganska dyr.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Evigt pipande ljud samt brus. Sitter du i bilkö så går den inte att använda då den får fnatt. Annars ok men kommer inte köpa igen efter att den gick sönder efter ett år.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Håller med om vad som skrivits här. Setupen är enkel, bara koppla in och köra igång, men det är ett ständigt bakgrundsbrus som gör sig påmint. Har ofta fått vifta runt med den, hänga upp den i spegeln, dra den över instrumentbrädan etc. för att hitta en plats där bruset avtar. Tack och lov har alla jobbets bilar nu blåtand.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Dyr som satan för de du får, är okey ljud men ett svargt pipande hörs hela tiden i bakgrunden.. Rekommenderas inte. (Kan även meddela att jag bor i nordligaste norrland så vi har inte så många radiokanaler som kan störa ut den så är inte de som är felet)
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har du ett bra ljudsystem i bilen skall du inte köpa denna. Även med "pro mode" så hörs ett svagt brus som stör. På en sämre stereoanläggning kanske det kan duga. Jag lämnade tillbaka min.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Rätt skaplig faktiskt.
  Cd:n i bilen är väldigt kinkig när det gäller brända skivor och jag har varken bluetooth eller aux-ingång på stereon. Som ett av totalt tre alternativ där de andra två, köpa ny stereo eller installera aux, båda för onödigt mycket pengar, är detta en riktigt bra lösning. Bra med usb för laddning. Litet minus för sladdarna som ligger och skräpar. Borde följt med något slags upphängningsanordning.
  Ljudet då? Tja, kan inte klaga. Kanske lite, lite burkigt men inga störningar eller knaster på överföringen.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Förvånansvärt bra ljud och enkel att använda. Volvo V70 -04 & Samsung Galaxy S3.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Designen är smart, och jag hade mycket stora hopp om den.

  Köpte den, satt i den i bilen och satt och valde frekvenser i kanske 1.5 timme. Brus överallt. Mer brus än musik för mig i alla fall. Dum som man var köpte man den på media markt, så det var ju bara att kasta 300 spänn i sjön. På elgiganten kanske man kunde lämnat tillbaka den.

  Sämst, köp ej. Har ännu inte hittat någon möjlig radiosändare. Alla är för svaga!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Förstahandsintryck och denna levererar riktigt stabilt alltså!

  Tryck på clearscan en gång för att få den frekvens som funkar bäst där du är. Spara den i memory1. Sparade den frekvensen på egen kanel i bilen och vips så har man grymt enkel axcess till mobilen.

  Tips: använd Pro-knapparna. Har ingen aning om varför de heter så men jag kör själv på ProMono. Ja, man förlorar stereo-känslan, men i ett så relativt dåligt förhållande som i en ljudlig bil så vill jag hellre ha brusfritt ljud än stereo. Ljudet blir myyycket bättre när man använder den funktionen och jag märker ingen skillnad i ljudkvalite mot vanliga radio-kanaler. Fungerar om än kanske lite bättre med denna iom att du aldrig kommer att befinna dig i radio-skugga.

  + Enkel att ställa in
  + Stor o tydlig skärm
  + USB-kontakten för laddning av mobil (slipper jag byta till cigg-laddaren jag har sen innan)

  - Clearscan-knappen är en aningen stor. Man får vänta upp till en halv minut innan skannen är klar om man råkar trycka på den.
  - Plastig
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Sicken skit, brusar hela tiden.
  Hade den inte ens i 1 dag....
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lackade ur på min bedrövliga Tunecast II på väg till fjällen och stannade och köpte denna istället - endast på inrådan av Kjell & Co's personal, hade inte läst om den tidigare - och den fungerar alldeles utmärkt.

  Rent och fint ljud utan brus och störningar och autosök-funktionen funkar bra, men kan ta lite tid. Plus för USB-uttaget i ciggadaptern så man kan ladda mobilen också.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fungerar dåligt. Sändningsstyrkan är så låg att trots att jag har lagt enheten direkt bredvid antennen (inbyggd antenn i sidofönstret) så blir mottagningen så dålig att radion vill försöka byta. Hela tiden! Extremt irriterande! Tilläggas skall att radion i bilen och allmänt lyssnande fungerar kanonbra annars, så den är det inget fel på.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kör den med min IPhone 4S i min Volvo V70 -05 .
  Fungerar helt okey , man kan höra lite brus mellan låtarna annars inget problem .
  Hade ett annat märke för 279:- som inte funkade bra med dålig mottagning och distortion som jag lämnade tillbaka , så det verkar vara varierande kvalitet på FM sändarna som säljs på marknaden .
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar perfekt!
  Fick det i tisdags och åkte igår onsdag på en resa från Gävle till Helsingborg.
  Fick ställa om frekvensen en gång på väg ner, men det gör man genom att trycka på en knapp och sedan ratta bilradion till den kanalen.

  Underbart!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag återvände denna produkt på grund av dess dåliga resultat. Också mycket dyrt för vad det var. Skulle inte rekommendera