Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenFone 6 ZS630KL 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Mobiltelefoner (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bytt från Oneplus 5 och ser bara fördelar hittills. Kul kamera som levererar bra även om den inte slår de bästa på fingrarna. Bra tyngd i telefonen och den känns premium. Batteritiden är helt suverän. Klarade tre dygn direkt med 7 timmars SOT. Enda nackdelen än så länge är bristen på tillbehör då skalet som följer med inte är någon vacker syn.

  Uppdatering 6/8. Telefonen har börjat starta om sig och ibland även stänga av sig helt. Ett rätt vanligt fel har det visat sig och moderkortet behöver antagligen bytas ut. Den åker tillbaka till Asus för service då jag inte längre kan bryta köpet. Drar av ett par stjärnor pga kvalitetsproblemen.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  tl;dr - en fantastiskt bra lur när man väl vant sig vid storleken.

  + Underbar batteritid, räcker lätt två dagar vid normal användning. Även när jag spelar 4-5 timmar så räcker batteriet hela dagen utan problem, känns underbart att inte vara bunden vid eluttag.
  + Otroligt snabbt chipp, har provat på olika appar, spel, även att typ emulera Nintendo GameCube/Wii via Dolphin funkar prima. Går även blixtsnabbt att öppna och hoppa mellan appar. Finns helt klart rejält med systemresurser att ta av.
  + Blir sällan särskilt varm även när man spelar.
  + Skarp och livlig, färgstark skärm. Inför köpet så var avsaknaden av AMOLED en av mina största tveksamheter, men det är inget jag saknar nu.
  + Skärmen täcker hela framsidan vilket ger ett grymt intryck när man ser på video/film eller dylikt. Skönt att slippa en så kallad notch som så många andra mobiler drar sig med nu för tiden.
  + Flippkameran är cool och ger bra bilder, och eftersom det är samma kamera för selfies så får man väldigt skarpa och högkvalitativa selfies. Är personligen ingen finsmakare vad gäller kameror så för mig är den mer än fullgod. Är mycket möjligt att man får ännu bättre bilder med vissa dyrare lurar, men det är i alla för mig inte värt priset.
  + Android-versionen är väldigt bra, i princip inga störiga förinstallerade grejer och det hela känns stilrent och smart designat. Asus har lagt in några extra funktioner i operativsystemet och vill man inte använda dom så är de inte i vägen över huvud taget. Även plus för att Asus lovat att luren kommer uppdateras med både Android P såväl som Q allt eftersom de kommer ut.
  + 3,5mm-jack, känns löjligt att man ska behöva nämna en sån grej, som borde vara självklar. Personligen så har jag gått över till att använda blåtandsöronsnäckor vilket är befriande, men det är skönt att kunna använda andra hörlurar vid behov.
  + Priset, som andra nämnt. Man får härligt mycket lur för pengarna.
  + Stöder SD-kort.

  - Vikten, för mig som gick från en lur på 129gram så var den märkbart tyngre, och nästan otymplig i och med bredden. Men man vänjer sig alltså, så det är inget jag stör mig på numera.
  - Fingeravtrycksläsare på baksidan, även om den funkar bra, går såklart inte använda när luren ligger ner. Personligen så hade jag hellre sett en avläsare under skärmen i stil med den Mi 9 har. Det går såklart ej heller använda ansiktsigenkänning för att låsa upp när den ligger ner. Men återigen, ingen stor nackdel och man vänjer sig snabbt.
  - Ingen speciell vatten/smutsbeständighet. Hade gärna sett en IP-markering. Men jag brukar inte ha problem med att jag tappar lurar i badkar el dyl, så inget stort problem.

  Överlag lätt den bästa luren jag ägt och kul att kunna imponera på folk med kameran. Hade den haft amoled och varit något lättare (antagligen en omöjlighet, men man kan ju drömma) och en IP-markering så hade den varit helt perfekt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  + Batteri
  + Kamera
  + Priset
  + Stock android
  + Snabbheten
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Väldigt nöjd

  +Batteritiden, inte en fråga om 2 dagar utan om du klarar 3 eller inte.
  +Prestandan
  +Skärmen är bättre än jag trodde
  +Gränssnittet är rappt och stock men med massa bra funktioner
  +Kameran
  +3.5mm+SD-kort

  -För priset är det väldigt svårt att se negativa saker.. ev hur hållbar kameramekanismen är över tid. Extraknappen är lite svår att nå.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  EFTER 50 DAGAR ANVÄNDNING:

  Batteriet har ofta värmeproblem, särskilt vid snabb laddning. Hastigheten sjunker sedan på laddningen.

  Batteriet varar max 12-14h med kontinuerlig användning (gps, video, spotify etc.). Jag har upplevt så låg som 7-8h en livstid för en avgift.

  På resor måste jag ha ett extra batteri med snabb laddning för att "överleva".

  Nästa modell från Asus måste få bättre kontroll över värmen från batteriet så snart det annars aldrig blir Asus för min del ;-(