Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch SMU46KW04S (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Diskmaskiner (330)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  En hyfsat tyst diskmaskin som diskar rent fort, torkar bra och har gott med plats och inställningar i korgarna, mellankorgen kan ändras i tre höjdlägen. Det bästa är det övre stora bestickfacket som man inte klarar sig utan när man en gång haft det (**läs mer längre ner vad Bosch skriver om detta). Bestickfacket går även att ta bort om man önskar mer plats i mittenkorgen tillfälligt. Vanlig bestickkorg (den äldre varianten) följde även med till nederfacket men ser ingen användning för den då facket överst är så mycket smidigare att använda.

  Sätter 4/5 i betyg då maskinen känns lite plastig på insidan så frågan är hur hållbarheten är?
  +Diskar rent
  +Torkar bra
  +Tyst
  +Bestickfack överst
  - Hållbarheten med all plast på insidan?! (återkommer om ett år och uppdaterar omdömet)

  "Auto" diskprogrammet tar ca 100 minuter med full maskin, snabbaste programmet tar 60 minuter. Maskinen spara dessutom vatten (vattentank på sidan) då den anväder sista sköljvattnet från föregående disk vid första avspolningen, ca 10 liter används under "Auto" diskprogrammet.

  Pris 4500kr, 2020-9-11.

  **Den utdragbara VarioDrawer-toppkorgen ger en tredje lastningsnivå. Den är perfekt för bestick och mindre köksredskap, till exempel vispar och slevar. Till och med espressokoppar får plats. Lastningen är mer flexibel och det skapas mer utrymme invändigt eftersom toppkorgen ersätter bestickkorgen i underkorgen, och istället skapas plats för 14 kuvert i en 60 cm-diskmaskin. Som ett resultat kommer din diskmaskin att tillåta mer flexibel och bekväm lastning.