Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G502 Lightspeed

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Riktigt kass mus.
  Det trådlösa och ergonomin är det inget fel på men jag har haft två nu från olika återförsäljare och bägge har haft problem med att switcharna inte aktuerar samtidigt som det taktila/ljudliga klicket.
  Det leder till att när man spelar så släpper ibland vänsterklicket fastän man håller knappen under aktueringspunkten.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har sedan tidigare Logitech G 502. En välkommen förbättring i den trådlösa varianten är att hjulet nu är gummerat vilket ger betydligt bättre grepp än metallytan. Hjulet har försetts med ekrar och är därför inte solit och lika tungt som innan och spinner inte lika länge i upplåst läge. Jag använder inte den funktionen utan skriver det för kännedom.
  Ergonomin är för min hand mycket bra och de gummerade räfflade sidorna greppvänliga. Klicken är precisa och tillräckligt mjuka för att inte ge trötthet vid intensiva spelsessioner. Med tio programmerbara lättåtkomliga funktioner är detta den mest mångsidiga mus jag ägt och hade varit det självklara valet om jag begränsat mig till en spelmus. Med många knappar finns det ju dock risk för feltryck och därför väljer jag ibland en annan mus för de mest krävande sessionerna. Ffa registrerar hjulet lätt sidotryck i stället för tryck ovanifrån och jag behöver koncentrera mig för att trycka rätt varje gång och drar av en stjärna för det men det kan vara något som det går att anpassa sig till.
  Jag hade önskat ett större avstånd mellan musknapp 4 och 5 för att minska risken för feltryck.

  Jag märker ingen fördröjning jämfört med trådade möss. Mjukvaran är bra.
  Lightspeed är lättare än den trådade diton vilket är välkommet.

  Den har länge kostat kring 1500kr vilket jag tycker att den är värd. Köpte den själv för 1090 och är mycket nöjd. Rekommenderas!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Logitech G502 LIGHTSPEED är en enastående spelmus. Den är snabbt och exakt utan att behöva en kabel, och dess utmärkta ergonomi och vikt vann mig snabbt. En av de bästa och mest fullspeccade musen på marknaden idag. "Pricken över i:et" för denna mus är stödet till trådlös laddning via Logitechs egna PowerPlay musmatta, som håller musen laddad!