Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G502 Lightspeed

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Riktigt kass mus.
  Det trådlösa och ergonomin är det inget fel på men jag har haft två nu från olika återförsäljare och bägge har haft problem med att switcharna inte aktuerar samtidigt som det taktila/ljudliga klicket.
  Det leder till att när man spelar så släpper ibland vänsterklicket fastän man håller knappen under aktueringspunkten.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Har köpt den för 2 timmar sedan, endast för att den var nedsatt till 888 och jag kunde inte avstå och för att jag gillar hamstra möss. Har velat köpa den när den går ned i priset och så bam. Here it's.

  Tidigare har jag använt Logitech G900 i 6-8 månader och sen köpte jag G903, endast för den trådlösa laddningen, ej Hero varianten, och använt den i 1,5 års tid. Har använt dem bägge i flera tusen timmar (sammanlagt), uppemot 10.000.

  Efter drygt 1,5 timmes användning kan jag säga att samtliga knappar känns en aning skönare att trycka i och switcharna är en aning tystare. Precisionen vid samma DPI inställning är bättre, men den var inte dålig alls på G90X. Känslan och greppet upplever jag också en aning bättre på G502 (handstorlek = tunna arbetshandskar 9) med skillnad att i G502 så lutar G1 och G2 åt höger, och ger lite bättre känsla, och sidorna är plast-gummerade. G5 knappen känns lika jobbig att nå, likaså "crosshair" knappen, utan att förflytta på handen, och jag kör palm grip. Knappar för att ändra DPI tycker jag är bättre placerade på G90x, speciellt knappen för att minska DPI känns knas, kanske en vanesak bara. Scrollen låter lika högt som på G90x och vid friläge låter löst när man drar åt sidor den åt sidor.

  Redigerar omdömet så fort knapparna börjar dubbelklicka eller om jag vill tillägga något mer efter att jag blev van med den, om de kommer att dubbelklicka på mitt exemplar. Inte gjort det på G90X och G903 har jag nördat som fan med i 1,5 års tid.

  Redigerad:
  Jag har lirat 6 timmar med den nu och konstaterar att knapparna, framförallt G1 och G2 är lättare att trycka. Motståndet är sisådär mindre. Inte så clicky. Jag tycker att det fungerar bättre.
 • Dålig
  6 mån sedan
  1400kr för en skitmus, avstå från denna.
  Köpte denna på en fredag, och på lördag hade jag redan problem. Vänsterklicken började dubbelklicka när jag enkelklickade, verkar vara ett vanligt problem då jag googlat och sett många andra ha samma problem. När jag returnerade denna till Elgiganten så sade snubben i luckan att han fått tillbaks flera med samma problem under året.
  Kommer köpa en mus från Razer eller SteelSeries istället. Aldrig mer Logitech.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  För personer med stora händer och vana vid QPAD 8K ergonomin kan jag inte rekommendera den här musen. Man får svinont i både lillfingret och handflatan och aimet blir lidande. Vilket är väldigt synd då det är en fantastisk trådlös mus. Snälla någon, utveckla en trådlös QPAD 8K :D
 • Perfekt
  11 mån sedan
  G502 har länge varit en favorit och är nu skönare än någonsin utan nån sladd i vägen. Har inte haft några problems alls med anslutningen och märker ingen skillnad när det kommer till latens och precision.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har sedan tidigare Logitech G 502. En välkommen förbättring i den trådlösa varianten är att hjulet nu är gummerat vilket ger betydligt bättre grepp än metallytan. Hjulet har försetts med ekrar och är därför inte solit och lika tungt som innan och spinner inte lika länge i upplåst läge. Jag använder inte den funktionen utan skriver det för kännedom.
  Ergonomin är för min hand mycket bra och de gummerade räfflade sidorna greppvänliga. Klicken är precisa och tillräckligt mjuka för att inte ge trötthet vid intensiva spelsessioner. Med tio programmerbara lättåtkomliga funktioner är detta den mest mångsidiga mus jag ägt och hade varit det självklara valet om jag begränsat mig till en spelmus. Med många knappar finns det ju dock risk för feltryck och därför väljer jag ibland en annan mus för de mest krävande sessionerna. Ffa registrerar hjulet lätt sidotryck i stället för tryck ovanifrån och jag behöver koncentrera mig för att trycka rätt varje gång och drar av en stjärna för det men det kan vara något som det går att anpassa sig till.
  Jag hade önskat ett större avstånd mellan musknapp 4 och 5 för att minska risken för feltryck.

  Jag märker ingen fördröjning jämfört med trådade möss. Mjukvaran är bra.
  Lightspeed är lättare än den trådade diton vilket är välkommet.

  Den har länge kostat kring 1500kr vilket jag tycker att den är värd. Köpte den själv för 1090 och är mycket nöjd. Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Logitech G502 LIGHTSPEED är en enastående spelmus. Den är snabbt och exakt utan att behöva en kabel, och dess utmärkta ergonomi och vikt vann mig snabbt. En av de bästa och mest fullspeccade musen på marknaden idag. "Pricken över i:et" för denna mus är stödet till trådlös laddning via Logitechs egna PowerPlay musmatta, som håller musen laddad!