Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Live 220BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (117)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.26)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra komfort och passform för mig. Bra ljud för 800kr, jag saknar viss tydlighet i sång dock. Ljudbilden kan kännas något instängs ibland. Bra batteritid och trevligt med google Assistenten tillgänglig.

  Något var knas med min laddare, fastnade i hörlurarna och fick ta i ordentligt och bända ut den. Verkade också som att lurarna inte alltid stänger av sig om dom blir disconnected.
  Den flätade kabeln ger ifrån sig mycket ljud in i örat om den ligger emot något som en krage när man promenerar t.ex. Väldigt störigt. För min del blev det jobbigt efter ca 1h med nackbandet, tungt för min arma nacke.. :)
  Önskar att musiken pausat när man connectar magneterna, vilket den inte gör.

  JBL appen är en historia för sig men den är värdelös. Jag kunde inte connecta mina 220BT till appen och jag är inte ensam med detta problemet. Appen har extremt låga betyg i Play Store. Så kan inte utnyttja eventuell EQ och inte heller uppdatera lurarna. Dåligt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lysande lurar med bra ljud, riktigt bra batteritid och överlag riktigt ok passform. Det kan hända att de glider lite snett över nacken, men det ordnar sig rätt snabbt. Extra plus är att de dels kopplar upp sig extremt snabbt, samt gör det enkelt att använda både till mobil och dator samtidigt då man kan parkoppla två enheter samtidigt.

  Rekommenderas verkligen! Bra bang for the buck!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Har använt dessa för att köra. Det bra ljudet och batteritiden är bra på dessa. Bra passform på tapparna, men utformningen av nackremmen gjorde att det slog hårt mot benbenet under körning. Verkar att nackbandet känns för tungt. Fungerar bra under normal promenad. Lätt att använda med bra knappar tillgängliga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätt att använda. Håller batteriet bra.
  Bra ljud även när du använder det i mobilsamtal. Det ligger fast runt halsen. Rekommenderas starkt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stort värde! Dessa är bekväma, har bra ljud (utjämnarfunktion via app), bra batteritid, Alexa / Google Assistant-stöd, till synes bra byggkvalitet. Telefonsamtal genom dem har fungerat utmärkt för mig. En liten invändning från min sida är att de inte är vattentäta, så du måste vara lite extra försiktig på det sättet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket enkla och lättanvända hörlurar. Bra brusreducering och bra att bära. Bruksanvisningen och anslutningen är enkla. Ger bra ljud när du lyssnar på musik eller tittar på filmer på ipad / tel. Rekommenderas verkligen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har använt dessa i ca. en månad. De är lätta att bära och har en praktisk magnetisk funktion som gör att de kan hålla sig ihop när de inte används. De passar bra i mina öron, men jag kan se att de inte nödvändigtvis passar alla öron. Personligen tycker jag att det blir lite tunt med hörlurar i öronen, men till detta pris och prestanda är ljudet helt ok.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket nöjd med dessa i allmänhet, det enda jag inte gillar är storleken / designen på öronknoppen, tillräckligt bra för att de är magnetiska så att de håller sig ihop när de fälls med dem men dessa silikonprickar är något jag inte gillar som borde vara möjligt och göra bättre under 2019! Men sedan till den positiva, med jbl-appen kan du ställa in EQ precis som du skulle göra för personlig ljudåtergivning. Basen är också mycket bra i dessa. En av de saker jag gillar bäst är förmågan att ansluta till Amazon Alexa eller Google Assistant, det är bara möjligt att ha en aktiverad så här måste du välja. De har också någon slags avbrottsavbrott som kommer i mycket bra användning, t.ex. på resor, du kan välja olika lägen beroende på vad du gör, jag tyckte att prat-thru var väldigt enkelt. Hoppas att det kommer att finnas några uppgraderingar på dessa punkter så dessa är fantastiska att använda eftersom de inte heller väger världen så att du snabbt glömmer att du har dem runt halsen!
 • Perfekt
  1 år sedan
  bra och lätt att använda.
  enkelt och anslut, bra ljud och ett stort + med tillgång till Siri.
  många fina möjligheter tillsammans med appen.
  rekommenderas ..
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Detta är ett headset med mycket bra ljud, fin design och det sitter mycket bra runt halsen. Här har du en anständig kvalitet, men om du ska prata i telefon är det väldigt obekvämt, du hör mycket brus i bakgrunden som kan vara lite besvärande. Om jag tappar på något är volymknappen lite svår att slå när den går upp och ner i volym. Det är inte heller praktiskt att byta låtar.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Denna produkt har några bra funktioner. Funktionen brusavbrott är bra, så att du kan höra andra när du talar till dig, vilket minskar volymen av musik du lyssnar på. Röstaktiverat system fungerar bra, jag använde google hjälp så att jag kan göra allt jag behöver utan att behöva röra min telefon. Jag hittade det ljud som genererades genom denna produkt kunde förbättras, med att hörlurarna i hörlurarna inte producerade den ljudförmåga som förväntas i jämförelse med andra trådlösa produkter på marknaden. Också i gymmet såg "ringen om halsen" åtminstone ett besvär och jag fann att jag var tvungen att ta bort det ibland för att jag skulle kunna träna.

  Övergripande en bekväm produkt med några bra funktioner men ljudförmåga något att arbeta på.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har verkligen haft det med att använda dessa hörlurar. Ljudkvalitet och komfort inom min budget är de två största faktorerna för att jag väljer ett par hörlurar och dessa värderar verkligen högt i båda avdelningarna.

  Jag bär dem ganska ständigt på väg till och från jobbet och jag lyssnar också på musik mycket vid mitt skrivbord. När jag inte lyssnar, hänger de bara bekvämt runt min nacke.

  När det gäller ljud, för priset har jag inte stött på något bättre i hörlurar. Djupet av bas och klarhet i diskant är utmärkt.

  Jag skulle rekommendera dessa till alla som gynnar i örat stil och skulle säga för ljud de matchar bra till mycket dyrare varumärken. Få dig ett fynd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Dessa hörlurar är bekväma att bära. Ljudet är bra Jag lever förmågan att också ha bakgrundsbrus vilket är bra när du är ute så att du är medveten om din omgivning.

  Google-assistenten är en bra funktion men vill ha en av och på-omkopplare eftersom det kan bli ganska irriterande när du tittar på program på din surfplatta.

  Priset för mig är lite mycket men du betalar för kvalitet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra övergripande design och ljud. Bra om du är på farten eller lätt förlorar saker. Måste säga att jag granska dessa som en produkttester så min åsikt är opartisk. Skulle jag köpa det? Förmodligen inte till det pris de är. Id föredrar öronproppar, mindre och enklare att använda
 • Mycket bra
  1 år sedan
  För priset dessa hörlurar är utmärkta, du skulle behöva betala waaaaaay mer för att få bättre ljud och komfort jag tror.

  Jag tycker att de är speciellt bra i gymmet, eftersom det mesta ligger på axlarna, men det är inte så vanligt att det är mycket praktiskt om du gillar att jogga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har haft dessa trådlösa hörlurar ett tag och jag är verkligen imponerad av kvaliteten. Ljudet är bra för musik och samtal, mycket tydligt! Komforten är väldigt bra som öronproppar skadar vanligtvis öronen eller känner mig obekväma efter ett tag men det är bra. En av mina favoritfunktioner är Google-assistenten med ett knapptryck vilket är super bekvämt om du vill ha en snabb resa, väder eller tiduppdatering på språng. Först var jag förvirrad om hur man hoppa över spår med det men när jag blev van vid dem var det inget problem. Rekommendera starkt om du letar efter något nära trådlösa hörlurar, eftersom jag ännu inte är 100% bekväm med separata öronproppar om de faller ut och gå vilse.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag gillar verkligen dessa öronproppar - ljudet är av diagrammen särskilt, och viktigast för mig, jag är på röret och behöver motverka den konstanta skrikningen på tåget. Kristallklar kvalitet och tog inte lång tid alls att vänja sig vid baren på min nacke. Den enda mindre downer blir van vid kontrollerna eftersom de kan vara lite besvärliga. Bra produkt upp.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har haft flera par hörlurar i hörlurar men det var mitt första trådlösa par. Jag reser ofta och hämtar alltid filmer / musik för resan och de är perfekta! Inte bara är ljudet bra, de är bekväma i örat och så lätta att bära, runt nacken, du glömmer faktiskt att du bär dem. Inte mer gripande med ledningar när du behöver flytta från din plats! Och jag kan gå ganska långt innan du förlorar anslutningen, och om det händer, kopplas du automatiskt till enheten igen. Dessa är bekväma med ett långvarigt batteri och ger dig bra ljud till ett rimligt pris.