Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi RoboRock S6

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Robotdammsugare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  13 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Min första robotdammsugare, så jag har ingen uppfattning om hur den är jämfört med förra generationen (S5).

  Efter en vecka nu så kan bara säga att jag är extremt nöjd! Blev väldigt imponerad över hur mycket damm den lyckats hitta varje körning (körd 3 ggr). Schemaläggningen är smidig & skönt att ha den körandes när jag inte är hemma. Den kommer enkelt in under möbler och bor just nu under min soffa. Betydligt enklare att förvara jämfört med min gamla "vanliga" dammsugare.

  Den hörs när den är igång, men skulle inte säga att det är ett jobbigt ljud (bra frekvens). Det finns 4 nivåer av sugkraft/ljud, och på nivå 2 så går det bra att kolla på TV samtidigt.

  Det enda jag var orolig över när jag köpte var att den inte skulle klara mina 4cm långa, 3cm höga trösklar (en liten backe alltså) - då den ska klara av 2cm höga trösklar enligt spec. Men det har gått bra hittills! Den kämpar lite, men det fungerar i alla fall.

  Kartan över min lägenhet som den mäter upp är väldigt precis och detaljerad. Det var lätt att dela in lägenheten i rum och smidigt att kunna skicka ut roboten att städa i ett rum eller en markerad zon.

  Ju mer fri golvyta den har att jobba med, desto mer damm får du bort. Det motiverade mig att städa lite själv och frigöra golvytor så det blev en win-win.

  Hade inga höga förväntningar på moppningen, och den kommer jag nog köra någon gång i månaden. Men ordentlig moppning får man stå för själv. Dammsugningen dock är på en helt annan nivå och kommer absolut ersätta 95% av min dammsugning hemma.

  Köpte min på Aliexpress för 5900, och fick med ett Mi Band 3 + en 20.000 mAh powerbank på köpet.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Min första riktiga robotdammsugare. Vid första körningen så hade vi dammsugit själva dagen innan, ändå så blev det en full dammbehållare i roboten när den var klar. Så den är väldigt effektiv. ungarna höjde volymen på tv:n när den körde så visst låter den lite, men inte som vår stora dammsugare. Men tanken är ju att den ska köra när man inte är hemma. Det kommer inte bli mycket körande med den gamla stora dammsugaren mer.
  + Den ritar upp kartan helt fantastiskt bra över våningsplanet där den kör.
  + Trappsensorn är kanonbra, stannar/vänder när den kommer fram till trappan.
  + Bra städning.
  + Radarn gör att den nästan aldrig krockar med något utan vänder några millimeter innan den kör på något.
  + Virtuella väggar.
  + Möjligheten att rita upp ”no go zooner” i appen.
  - Mjuka, tunna, lätta mattor knölar den gärna ihop.
  - Upp till 2 cm hög tröskel klarar den om kanten är lodrät, sen tar krocksensorn i. Är tröskeln sluttande så klarar den mer.