Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OnePlus 7 Pro (8GB RAM) 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.91)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Klart bra men känslan "Oneplus" är på något vis förlorad.
  Bra lur, kostar som de bästa, men är inte ritkigt där än..

  Däremot är 90hz väldigt härligt och skärmen är bra , men böjda skärmkanter är verkligen ett riktigt sattyg. Massa skärmyta "förloras" pga böjen.. där färger och allt möjligt bara blir fel. Usch för denna trend.

  Kameran tar bra bilder men inte bland de bästa.
  Telefonen är snabb och det bästa är nog OxygenOS , väldigt bra!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  10/10 would buy again

  Bästa telefonköpet jag någonsin gjort.
  Skärmen är helt fantastisk, 90hz och högre upplösning märks väldigt väl i vardagligt användande.

  Otroligt snygg skärm utan någon holepunch eller liknande, selfie-kameralösningen är toppenbra. Skönt att veta att ingen kan kolla genom kameran också!

  Det enda som känns som ett minus är att oneplus har blivit sämre och sämre när det kommer till mjukvaruuppdatering, nu kommer säkerhetsuppdateringar typ bara var 3e månad. Dessutom har de tryckt in bloatware, facebook+netflix förinstallerat som inte går att ta bort.

  Än så länge känns det ändå som att det inte sabbar helhetskänslan, men om det fortsätter sälja ut sig i framtiden så blir det nog att blåsa in en custom-rom istället.
  (Pluspoäng för att oneplus tillåter custom rom utan att bryta garantin, förutsatt att det inte är uppenbart att hårdvaran gått sönder pga t.ex överklockad processor)
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bästa telefonen jag haft, hoppas det fortfarande går att köpa den när min nuvarande går i pension!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Helt klart en fantastisk telefon. Som många andra köpte jag den på rea för under 6000 kr och det är den helt klart värd. Snabb som attans och skärmen är fantastisk. Skönt att ha en hel skärm utan störande kamera öar eller liknande. Använder face unlock ofta och tycker inte att kameran är störande . Ser det snarare som en fördel att front kameran är dold då man vet om någon skulle spionera på en eller inte. Förstår inte varför många får dålig batteri tid. Jag har SOT på runt 6 timmar och har ändå gott om batteri kvar. Var inne på oneplus 8 förut men när rean kom så slog jag till på en 7 pro istället. Känns onödigt med 5G än på något år ändå.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd efter 9 månader av användning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk lur. Bästa Android-mobilen på marknaden helt klart.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag hade Huawei p30 pro, dom ska bara vara tyst, så sjukt mobil med skärmen och 90hz. Vackert!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Hur nöjd som helst!
  Har nu haft luren ett bra tag. Har fortfarande grym batteritid och har inte lyckats spräcka glaset fram eller bak. Kör alltid utan skärmskydd och skal.

  90Hz displayen är en annan värld jämfört med exempelvis en Samsung eller iPhone. Kommer verkligen aldrig gå tillbaka till en vanlig 60Hz igen.

  Kan verkligen rekommendera denna telefon!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa smartphonen jag haft. Tidigare bara kört Apples iPhone.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra lur!
  Har den som firma telefon,bra när man behöver läsa mail och komma åt servern.
  Kanske i största laget men stor skärm stor lur, batteri prestanda är mycket bra.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt värdelös, en skärm som inte är plan går helt bort för mig, klarar inte av att titta på något som förvränger bilden o färgerna, skapar irriterande reflexer, o tillför absolut ingenting positivt.
  Kan ju hoppas dessa curved edge blir som det blev med dom curved tv som var populära för en tid sedan
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kanon skärm med sina 90hz uppdateringsfrekvens vilket gör att allting känns löjligt mjukt och följsamt.
  Hårdvaran i Oneplus 7 pro är ruskigt snabb likaså och tillsammans med OxygenOS versionen av Android så känns den snabbare än andra telefoner på marknaden. Så som jag ställt in min lur så använder jag mest den ultra snabba fingeravläsaren som sitter under glaset. Ytan är relativt stor och det är enkelt att pricka rätt, så att mobilen låser upp sig inom en sekund. De jag sedan gjort är att jag ställt in "popup" kameran som upplåsningar metod också. Men då drar jag istället fingret uppåt över skärmen likt hur de fungerar på Apples nyare produkter så som iPhone X. Med denna metod så låser mobilen upp sig riktigt snabbt också, ca 1-2 sekunder tar de för kameran att åka upp och kika in dig och sedan åka ner igen. Jag föredrar Oneplus dubbel lösning framför Apples där det antingen är Faceid via kamera eller kod som gäller. Och man slipper även "notchen", den lilla/stora kamera hålet mitt i skärmen beroende på modell som Apple, Samsung och Huawei använder.
  När de gäller oxygenOS så är de jätte skönt att allt är inställningsbart så du kan få de precis som du själv vill. Du slipper också de mesta bloatware program som andra företag lägger in på din telefon ifrån fabriken. Istället fär man installera vad man själv vill använda förutom de vanliga apparna som ingår i Android.
  Signal och samtals kvalité har än så länge varit kanon, har inget att klaga över. Och alla notifieringar ifrån appar eller tex mail har likaså kommit fram direkt som de ska. Vet att bla Huawei P30 Pro haft mycket problem med detta pga för aggresiv batterispararläge.
  Högtalarna presterar väldigt likt Samsung s10 modellerna som också erbjuder Dolby Atmos stöd precis som Oneplus 7 pro gör. Funkar utan problem för lite musik eller filmvisning.
  Som sagt jag är än så länge jätte nöjd med luren. Ett par tips för er som köper Oneplus 7 pro är att man kan ställa in upplösningen både i auto eller på en lägre om man vill spara batteritid men även sänka Hz för skärmen om man känner för de. Som sagt Oneplus ger dig alternativen som inga andra gör så möjligheterna är fler.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätt bästa luren ute!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helnöjd med denna mobiltelefon. Grym skärm, grym prestanda, bra kameror och bra ljud i både samtal samt högtalare! Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt otrolig. Använt senaste Samsung sedan min första smartphone egentligen och kände det var dags för ett byte. Jag tror inte jag kunnat göra ett bättre val, för denna mobil sätter full pott på nästan allt.

  +Skärmen! 90hz AMOLED är guld värt. Och inga bezels!
  +Snabb som tusan, snabbaste Android utan tvekan
  +Bra stereo högtalare, trevlig upplevelse vid film tex
  +Laddar galet snabbt
  +Väldigt snabb fingerläsare
  +Mycket bra kamera efter senaste uppdateringen, viktigt då jag tar mycket bilder. Pop-up kameran är ganska häftig också, många blir imponerande faktiskt.

  -Ingen 3.5 port och inga trådlösa hörlurar ingår
  -Batteritiden kunde varit lite bättre, men med 90hz är det värt det

  Funderar du på en ny mobil så är detta rätt val!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  - Priset känns inte befogat. Dvs det du får för det du betalar. Oneplus är inte längre det Oneplus det en gång var.

  - Onödigt stor. Detta är en smaksak förstås, men den börjar bli riktigt svår (läs: nästintill omöjlig) att använda med en hand - inte minst med vikten som är märkbart tyngre än andra telefoner.

  - Ingen face unlock smidigt tillgänglig då kameran är dold, inte hela världen men det fungerade ruskigt bra på Oneplus 6T.

  - Curvad skärm som är "felcurvad" ... dvs för mjuk böj så en onödigt stor del av skärmens sidor är i böjen och därmed har konstiga färger och förvridet perspektiv.
  Har dock inte råkat komma åt touchskärmen på sidorna, så det är bra.

  - Navigation gestures fungerar sämre än på OP6T iaf, missar ofta bakåt-swipen på bägge sidor. Kan ju kanske fixas via mjukvaran dock.

  - Batteritiden. Känns som den kunde varit bättre med den strömsnåla processorn...
  ...men
  + Snabbladdning! Plugga in laddaren i ett eluttag medans du borstar tänderna så har du halva batteriet fyllt sen känns det som, ruskigt snabbt som vanligt!

  + Snabb! Snapdragon 855, 8Gb... inget går någonsin långsamt.
  Dock ingen jätteskillnad från Snapdragon 845 i dagsläget, men om något år så, antar jag...

  + 90Hz. Eller? Märker inte jättestor skillnad *egentligen*, men visst känns det välflytande. Tycker dock inte att andra telefoner känns avskyvärt hackande eller så efter att ha använt denna ett tag.
  (Referens: Kör 165Hz-skärm till datorn och skulle *aldrig* gå tillbaka till 60Hz där!)

  + OxygenOS. Min tredje Oneplus-telefon och Oxygen är fortfarande en fröjd. Logisk layout och känns som att dom flesta funktioner man önskar finns tillgängliga.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En fantastisk mobil som fyller alla de krav jag har idag. Fantastisk respons med denna skärm, vid första dagarna småskrattar man hur "smooth" den faktiskt är. Det måste upplevas genom att använda den ett par minuter, sedan är man fast. Avsaknaden av "störande" moment som kamera framtill är bara positivt och jag saknar inte att ha en selfie-kamera. För er som söker ett skydd till skärmen kan jag rekommendera glas som man fäster med UV-lampa. Det innebär att du kan använda fingersensorn utan problem och glaset sitter utan risk att lossna.

  Kameran fyller vad jag söker, bra bilder både fram och bak. Använder mig ibland av Google Camera Mod, ger lite bättre bilder men jag upplever att den ordinarie appen är bättre för det innehar fler justeringsmöjligheter. Tycker att Oneplus lyssnat och förbättrat kamerans kvalitet med en hel del.

  Trådlös laddning (Qi) är inte för mig en nackdel, jag laddar hellre snabbt än trådlöst. Och mobilen laddar helt galet snabbt, behöver inte tänka på ladda mobilen på natten. 15-20 minuter så är jag klar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Magisk (OLED) skärm, där inte minst uppdateringsfrekvensen på 90 Hz gör förvånansvärt stor skillnad. Oerhört responsiv telefon.

  Hyfsad batteritid.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  WoW! Det här var en trevlig överraskning.
  Trodde inte att jag skulle få någon wowkänsla när jag gick från  LG G7 som är en mycket bra lur med grym skärm.

  Jag hade fel... Herregud vilken mobil, skärmen är det bästa jag sett alla kategorier, helt makalöst fin bild.  Bättre än både LG G7 och S10 som även den har en superskärm.

  Byggkvaliteten är i klass med s10+ = toppklass.

  Kameran har efter senaste uppdateringen blivit bättre och tar bilder som ofta ligger i nivå eller nästan i nivå med pixel 3, P30,  S10 osv.

  Var först lite rädd att den skulle se för stor ut men nu när jag har den i handen känns den helt ok. 6.67 tum lär bli vanligare framöver.

  90hz skärmen ger ett skönt flyt som gör att allt känns snabbt och rappt på skärmen.
  Klarheten i bilden är vilsam för ögonen.

  Svårt att återgå till 60hz när man väl vant sig, så stor är skillnaden.

  Ljudet är bra både vid samtal och musiklyssnande

  Högtalarrna låter bättre än LG G7 och det är ett gott betyg.

  8GB Ram och 256 GB lagring... Det har hänt en del sen man gick runt med hundbenet och väntade 1 min på att samtalet skulle koppla upp... 😳

  Har inte hunnit testa alla funktioner än men än så länge känns allt bättre än S9 och LG G7 som jag haft före.

  Det som skulle kunna vara negativt är avsaknad av trådlös laddning samt uttaget för hörlur men det är inget jag själv har behov av.

  3.5 uttag känns som något som är på väg bort. Om 1 år kommer ingen ny topplur ha det tror jag.

  Sammanfattningsvis en kanonlur helt enkelt!

  Dyker det upp något negativt så uppdaterar jag.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa Android just nu (sommaren 2019).
  Grymt nöjd med allt.
  - skärmen är otrolig
  - sjukt snabb med snapdragon 855
  - bra batteritid
  - bra kameror
  - snabba uppdateringar
  - mycket mer för pengarna än konkurrenterna

  Aldrig mer Samsung.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Sjukt bra!

  Det bästa skulle jag säga är skärmen, fy fasiken vilket flyt! 90hz gör enorm skillnad. Ännu mer förvånande kanske dock är batteritiden, kan få så mycket som 8-10h skärmtid på en enda laddning!

  Vad gäller kamerorna finns det fortfarande lite att önska, men personligen spelar det inte så stor roll då jag inte tar speciellt mycket foton.

  Utöver detta finns inget mer jag direkt kan klaga på. Kan rekommendera OP 7 Pro starkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OBS! Sen tidigare har jag en OnePlus 5t.

  Positivt
  + Väldigt bra skärm (kontrast och färger).
  + Allt flyter väldigt bra, inga "hack".
  + Skärmen fyller ut hela framsidan.
  + Popup-kameran har en rejäl wow-faktor och den dyker upp mer än tillräckligt fort.
  + Mjukvaran är som alltid stabil, snabbt och enkel. Ingen bloatware.

  Negativt
  - Eftersom displayen är rundad i kanterna får man irriterande spegeleffekter vid solljus eller andra ljuskällor. Utan dessa ser dock skärmen mycket bra ut även med rundade kanter.
  - Sen tidigare var jag "beroende" av ansiktsigenkänning, men pga frontkameran som måste dyka upp har jag valt att gå över till fingeravtryck. Även om det är säkrare så känns det inte lika smidigt.
  - Popup-kameran gör att mobilen blir mer känslig för klåfingriga barn eller dylikt. Dock skall den enligt utsago fällas automatiskt om telefonen upptäcker att den faller.

  Summering
  Jag är både positivt och negativt överraskad. Hade gärna sett en helt platt display. Spegeleffekter är den största negativa saken för mig.

  Angående att ansiktsigenkänning inte är lika smidigt längre så får man helt enkelt offra det mot att ha en display på hela framsidan, vilket är OK.

  Vikten på ca 200g är inget problem även om man byter upp från en mycket lättare OnePlus 5t. Jag var lite orolig över detta men har inte alls tänkt på skillnaden när man väl börjat använda den nya telefonen.

  Kameran ger ifrån sig "oljud" när den åker upp och ned. Inget som påverkar mig men den är inte helt tyst, i alla fall inte på mitt exemplar. Hörs dock enbart när det är tyst miljö.