Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Forerunner 945

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har kört Forerunner 305 -> 910xt ->735xt och nu den här. Positivt överraskad över skärmen, stor skillnad mot 735xt som har 3 år på nacken. Har haft klockan i en månad nu och är riktigt nöjd. Enda problemet var lite knackig musikuppspelning men det löste sig nör jag bytte handled.

  Klockan är i dyraste laget men jag räknar med att ha den i 3-4 år och kvalitén på mina tidigare garmin produkter har varit kanon.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har tidigare använt Garmin 910xt, Vivoactive (1) och Vivoactive 3 music. När jag lyckades spräcka glaset på min Vivoactive 3 Music bytte jag till 945 främst för att jag ville ha bättre batteritid. Skönt att slippa komplettera med laddning eller telefon på Vätternrundan. Övervägde länge en Fenix 6X men Garmins vägran att officiellt kommentera om boetten innehåller nickel eller ej fick mig att stanna vid 945.

  945 har massa fler funktioner än min gamla klocka som jag ännu inte hittat eller förstått hur jag ska använda men uppskattar redan kartan och den inbygdda höjdmätaren. Tycker även den är märkbart bättre på att spara rätt väg vid orientering eller trail jämfört med Vivoactive, kör alltid med GPS+GLONASS. Saknar tyvärr touchscreenen väldigt mycket, hade de släppt en 9-serie med touchscreen hade jag köpt direkt. 945 hade ju dock smarta finesser med valbara genvägar genom att trycka in knappar på olika sätt som kompletterar.

  Musik kör jag med Powerbeats Pro, funkar klockrent utan avbrott. Körde tidigare med Jabra Elite 65T men fick lära mig att Jabra kör med mottagaren i höger öra så det hackade mycket för mig som har klockan på vänster arm. Powerbeats har mottagare i båda öronen.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Hade en Garmin 310 före denna, 945 har mycket mera funktioner och är mycket smidigare. Enda negativa är att klockan tappar kontakten med hörlurarna när man lyssnar på musik, händer ibland bara.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppgraderade från en Fenix 3. Supernöjd - har alla funktioner man kan önska sig.