Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Forerunner 245 Music

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (141)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Min första pulsklocka som jag köpte i oktober 2019. Har sedan inköp haft på mig den dagligen och är riktigt nöjd. Tränar mestadels friidrott, vilket man märker att den inte riktigt är anpassad för. Men när man löptränar är den suverän. Den hittar snabbt satelliter när man startar passet, vilket gör att man kan sätta igång träningen direkt utan att behöva vänta.

  Styrketräning
  Rekommenderar att ha pulsband när man tränar på gymmet. Den har lite svårare att mäta exakt puls när man arbetar under en kort period och spänner handlederna när man lyfter skivstång/hantlar. Men det är ett problem som är med alla pulsklockor. Annars är det väldigt lätt att under passet registrera reps och vikt direkt i klockan under passet, vilket gör att man slipper träningsdagbok.

  Löpning
  Springer man längre distanser räcker det med klockan, då den läser av pulsen bra. Springer man mycket intervaller som jag gör så rekommenderar jag man även har ett pulsband. Detta för att klockan inte hänger med att mäta pulsen på handleden vid korta intensiva arbetsperioder. Efter passet får man ut enormt mycket information via appen.

  Simning
  Här har jag märkt att klockan har lite svårt att hänga med på hur många längder man har simmat. Oftast ligger den 1-2 längder före. Tips är att splitta tiden efter 10 längder, det gör att den bättre håller koll på längderna. Mäter pulsen på handleden under simningen utan problem. Det går efter passet att redigera antal längder i appen, men det gäller att räkna alla längder och inte blint lita på vad klockan säger.

  Överlag är jag mycket nöjd med klockan och kan rekommendera den till de som funderar på att köpa den. Kan inte skriva något om Spotify, då jag inte har använt den funktionen ännu. Uppdatering kommer när jag gjort det.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Update: efter ett års användande fungerar klockan fortfarande som den ska, fantastisk klocka för löpning och cykling.

  Den senaste jag hade var en fr235 men jag lyckades spräcka glaset på den så då fick det bli en 245m istället. Är riktigt nöjd än så länge. Väldigt skönt att kunna lämna telefonen hemma och ändå kunna lyssna på musik från Spotify via klockan. Sämre ljud är det visserligen, speciellt om man vill lyssna på max volym. Vet inte om det har att göra med kvalitén på hur spellistan sparas i från Spotify.

  Klockan har fungerat hur bra som helst och har mycket information om löppasset.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Köpte en sådan efter en duktig prissänkning på Power mitt i Garmins nerperiod i somras.

  Fungerar hyggligt problemfritt med en IPhone 6 och sedermera IPhone 7. Ibland måste blåtand på telefonen startas om.

  Handledspulsen vid intervaller sägs vara något sämre ände dyrare modellerna (jag kör pulsband), likaså positionering. Men överlag en riktigt intrimmad klocka som kan köra Spotify med blåtand, GPS, Galileo och GLONASS.

  Upptäckte två stora plus som inte riktigt var på kartan när jag köpte den. Men man kan ladda in färdiga coachprogram som anpassar sig efter din löpning och kondition. Ingen detaljplanering. Bara att köra. Nästa plus var hälsodata och kanske specifikt sömn. Man ser omedelbart vad som försenar återhämtning.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Finns egentligen inget nagativt att säga. Man får extremt mycket klocka för pengarna
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Knapparna är kanon. Snabba kommandon som är intuitiva . Bra batteritid. Många urtavlor att ladda ned för att hitta den man vill ha. Snabb synk mot Wi-Fi.
  Negativt är att om kan skapar egna aktivitetstyper genom att kopiera så hamnar ursprungligt namn som aktivitetsnamn när man synkat en genomförd aktivitet. Kanske gör jag galet. Drygt att då döpa om den igen när man synkat...
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fantastiskt nöjd. Bytte efter att ha testat en Fitbit Charge 4 och lämnat tillbaka densamma. Den kostade förvisso bara ca hälften, men allt är verkligen oerhört mycket bättre med denna.

  + Skärmen är toppen. Den är förstås inte lika snygg som en OLED, säg Garmin Venu, men att skärmen alltid är synlig (utan att dra massor av batteri) och bara syns än bättre i solljus tycker jag är mycket viktigare. Väldigt hjälpsamt med fem fysiska knappar och saknar inte touch alls.
  + Funkar utomordentligt med ett par Jabra Elite Active 65t och så skönt att kunna lämna mobilen hemma och ändå ha musik. Har inte haft några som helt problem med anslutning (trots att klockan är på "fel" arm, dvs. vänster). Har hänt ngn gång att de hackat lite första 30 sekunderna, men sen har den hittat en stabil uppkoppling. Kopplar upp mot klockan snabbt.
  + Batteritiden är betydligt bättre. Tappar ca 20 % på en timmes löpning med GPS, medan Charge 4 tappade kanske 50 %. Laddar ca 2 gånger i veckan med 3-4 löprundor per vecka och alltid med musik.
  + GPS:en känns betydligt snabbare/mer jämnsnabb att hitta signal och mer hjälpsamt finns en slags "progress bar" istället för Charge 4's eviga snurrande GPS-pil. Kan dock ändå ta upp till en minut att hitta signal, men aldrig tappat den under löptur (till skillnad från charge 4).
  +Datamängden går inte ens att jämföra. Uppskattar särskilt "Training Status". Dessutom mycket mer/bättre data på skärmen (som ju är större såklart). Väldigt customizable men stort galleri av watch faces och olika datavyer för aktiviteterna.
  + Löjligt många funktioner för löpning. Inte börjat använda PacePro ännu men tror det kan bli super för lopp.

  - Enda minuset jämfört med Charge 4 är att Garmin helt tappar bollen på sömnspårning när det kommer till att förstå när jag varit vaken. Oftast får jag 1-2 minuter vaken tid trots att jag väckts stort antal gånger av mitt barn. Charge 4 noterade runt 60 min per natt. Dock ett ganska litet minus då informationen inte är särskilt användbar för mig.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket bra löparklocka som jag är riktigt nöjd med, den har alltid fungerat kanon för mig, som exempelvis GPS, pulsmätning, batteritid och synkronisering till Garmin Connect (samt Strava).
  Klockan har många funktioner, användargränssnittet är snyggt och enkelt att använda samt att själva klockan har en snygg och stilren design. Det enda minuset jag har är att klockan är något liten, den hade gärna fått vara ett par millimeter större, men samtidigt är den knappt märkbar på handleden. Jag valde Music-modellen eftersom den kan synkronisera över Wi-Fi. Spotify har jag dock inte använt ännu.
  Ett stort plus för Garmin Connect-appen till Iphone, som används för att synkronisera sin data från klockan, den känns välutvecklad och har en massa finesser.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Klockan verkar väldigt bra och jag var riktigt taggad på den. Men när jag fick hem den och satte den på handleden så såg den riktigt pluttig ut med sin lilla klockstorlek och smala armband. Jag är 1,85 och hyfsat normalbyggd och på mig ser klockan ut som en tjejmodell. Säkert smidigt vid träning men ville ha den även till vardags. Får nog bli en Fenix eller liknande istället..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Finns många bra funktioner och fördelar med denna klocka. Finns inget jag saknar.
 • Bra
  1 år sedan
  Gick från Apple Watch 4 till denna och visst är det mycket knapp tryckande men man slipper att man av misstag gör något på skärmen och mätningen avbryts under träning. Vet inte om det går att ändra men synd att sträcka, realtids tempo, tid är det enda som visas. Ville ha puls också men då får man trycka sig neråt och bara puls visas. Finns säkert en Widget som löser det?

  Gott att i sommar inte behöva ha med sig mobilen när man springer. Men först får man starta Spotify och sedan gå tillbaka och starta löpning. Kunde varit enklare. Saknar dock Apple Music men det får duga med Spotify.

  Återkommer när jag testat lite till. Och mycket bra att Garmin har en webbläsare och fungerar till Android. Apple watch är helt beroende av en uppdaterad iPhone.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + Funkar bra, har testat löpning cykel och simning. Mäter pulsen bra.

  - Priset.
  - Hade hoppast på lite bättre batteritid.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Klockan är mycket bra förutom skärmupplösning (240x240). Färgerna är bleka i mina ögon, gula färger verkar orange. Förutom detta är batteriets livslängd, exakt avläsning av pulsen på handleden i en separat klass. Garmin är enligt min mening en av de allra bästa på hjärtfrekvens- / sportklockor.