Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Forerunner 245 Music

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (138)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Min första pulsklocka som jag köpte i oktober 2019. Har sedan inköp haft på mig den dagligen och är riktigt nöjd. Tränar mestadels friidrott, vilket man märker att den inte riktigt är anpassad för. Men när man löptränar är den suverän. Den hittar snabbt satelliter när man startar passet, vilket gör att man kan sätta igång träningen direkt utan att behöva vänta.

  Styrketräning
  Rekommenderar att ha pulsband när man tränar på gymmet. Den har lite svårare att mäta exakt puls när man arbetar under en kort period och spänner handlederna när man lyfter skivstång/hantlar. Men det är ett problem som är med alla pulsklockor. Annars är det väldigt lätt att under passet registrera reps och vikt direkt i klockan under passet, vilket gör att man slipper träningsdagbok.

  Löpning
  Springer man längre distanser räcker det med klockan, då den läser av pulsen bra. Springer man mycket intervaller som jag gör så rekommenderar jag man även har ett pulsband. Detta för att klockan inte hänger med att mäta pulsen på handleden vid korta intensiva arbetsperioder. Efter passet får man ut enormt mycket information via appen.

  Simning
  Här har jag märkt att klockan har lite svårt att hänga med på hur många längder man har simmat. Oftast ligger den 1-2 längder före. Tips är att splitta tiden efter 10 längder, det gör att den bättre håller koll på längderna. Mäter pulsen på handleden under simningen utan problem. Det går efter passet att redigera antal längder i appen, men det gäller att räkna alla längder och inte blint lita på vad klockan säger.

  Överlag är jag mycket nöjd med klockan och kan rekommendera den till de som funderar på att köpa den. Kan inte skriva något om Spotify, då jag inte har använt den funktionen ännu. Uppdatering kommer när jag gjort det.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  11 dagar sedan
  Klockan verkar väldigt bra och jag var riktigt taggad på den. Men när jag fick hem den och satte den på handleden så såg den riktigt pluttig ut med sin lilla klockstorlek och smala armband. Jag är 1,85 och hyfsat normalbyggd och på mig ser klockan ut som en tjejmodell. Säkert smidigt vid träning men ville ha den även till vardags. Får nog bli en Fenix eller liknande istället..
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Finns många bra funktioner och fördelar med denna klocka. Finns inget jag saknar.
 • Bra
  3 mån sedan
  Gick från Apple Watch 4 till denna och visst är det mycket knapp tryckande men man slipper att man av misstag gör något på skärmen och mätningen avbryts under träning. Vet inte om det går att ändra men synd att sträcka, realtids tempo, tid är det enda som visas. Ville ha puls också men då får man trycka sig neråt och bara puls visas. Finns säkert en Widget som löser det?

  Gott att i sommar inte behöva ha med sig mobilen när man springer. Men först får man starta Spotify och sedan gå tillbaka och starta löpning. Kunde varit enklare. Saknar dock Apple Music men det får duga med Spotify.

  Återkommer när jag testat lite till. Och mycket bra att Garmin har en webbläsare och fungerar till Android. Apple watch är helt beroende av en uppdaterad iPhone.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  + Funkar bra, har testat löpning cykel och simning. Mäter pulsen bra.

  - Priset.
  - Hade hoppast på lite bättre batteritid.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Den senaste jag hade var en fr235 men jag lyckades spräcka glaset på den så då fick det bli en 245m istället. Är riktigt nöjd än så länge. Väldigt skönt att kunna lämna telefonen hemma och ändå kunna lyssna på musik från Spotify via klockan. Sämre ljud är det visserligen, speciellt om man vill lyssna på max volym. Vet inte om det har att göra med kvalitén på hur spellistan sparas i från Spotify.

  Klockan har fungerat hur bra som helst och har mycket information om löppasset.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Klockan är mycket bra förutom skärmupplösning (240x240). Färgerna är bleka i mina ögon, gula färger verkar orange. Förutom detta är batteriets livslängd, exakt avläsning av pulsen på handleden i en separat klass. Garmin är enligt min mening en av de allra bästa på hjärtfrekvens- / sportklockor.