Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP OfficeJet Pro 8022

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (265)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.68)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  24 dagar sedan
  1. Uppackningen gick bra, ordning och reda, alla delar fanns där dom skulle. Monteringen av färgpatronerna gick också smidigt. Instruktionen av "IKEA-typ" på två sidor avsevärt bättre än deras egna. Inställningar och anslutningar beskrevs på en halv A4-sida. Funkade också bra fast jag i min okunnighet gjorde några fel. 2. Spänning inför första testutskriften, funkade direkt, tjoho. In i skannern med den för att göra eventuella justeringar, allt automatiskt. Utskrifter funkade jättebra med USB-anslutning från PC såväl som WiFi anslutning från mobilen. 3. Skanningfunktionen funkade också klockrent med hjälp av Windows Faxa och Skanna. Även skanning av flera sidor funkar bra. 4. Faxfunktionen är inte provad ännu. Tycker också att den funktionen börjar bli överflödig eftersom fristående faxar och unika faxnummer är mer och mer ovanliga. För gemene man räcker skanner och e-mail program.
 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Jag har nu testat skrivaren hp OfficeJet Pro 8022.
  Det första jag möter när jag öppnar förpackningen gör mig löjligt glad! (Jag VET, det är såååå "nördigt", MEN ändå en sak som visar att "någon" FAKTISKT har tänkt till, just det där "lilla extra"!)
  Ni vet, när man fått en helt ny produkt, som man ska försöka få ut ur förpackningen utan att råka bryta sönder något under det "bändande" och "lirkande", som alltid kommer med "fraktsäkra" produkter.
  Jag får en påse med HANDTAG att dra upp skrivaren med!

  Såååå jäkla smidigt!
  Jag vet, det säger inget om "produkten", men det betyder ändå, att det finns fler som stått där och svurit...
  Något som faktiskt gjorde att jag kände mig löjligt glad.
  Att det sen är snudd på löjligt enkelt att installera och börja använda själva skrivaren gjorde det inte sämre!
  Man fick med tydliga och enkla instruktioner i "bildform", som var väldigt utförliga.
  Dock var det lite pilligt att få i och ordning på färgpatronerna så man inte drog av för mycket av skyddsplasten" innan installationen, i dom fack som man fann när man lyft på locket enligt instruktion.
  Sen var det bara att starta upp den och följa instruktionerna i skärmen, för uppkoppling i nätverket. Varpå man sen laddade ner "smart hp"-appen, på antingen mobilen eller datorn.
  Den smarta detaljen, gjorde att man sen kunde både styra och hantera sin skrivare, även om man inte "var på plats".
  Riktigt kul!
  Man skapade en egen mejladress till skrivaren, vilket gjorde att man bara behövde mejla det man ville ha utskrivet, DIREKT till skrivaren.
  Utan att först behöva plocka fram mejlet i sin "vanliga" mejl och där ta fram dom dokument/bilder som man vanligen måste göra, för att sen till slut kunna skriva ut.
  Dock jag tycker nog att det var lite onödigt krångligt att få det att fungera "flytande", mellan olika enheter, om dom råkade gå på 2,4 resp 5G nätet,
  Jag kan se hur mindre "tekniska personer", kan blanda ihop dom olika funktionerna som WIFI-Direct, "vanlig WIFI" samt BT... (Jaaaa...det FINNS fortfarande personer som INTE direkt vet "allt sånt".) ;)
  Jag saknade även en funktion för "enklare editering", såsom ändring av storleksformat och andra lättare ändringar.
  Nu när man ändå kunde sköta allt "online" så att säga, så hade jag gärna sett det ingå.
  Eftersom det i hp-smart-appen ändå har dom flesta "funktioner" man kan behöva. Inklusive automatisk koll på bläcknivå, samt om du vill, även automatisk beställning och leverans av nytt!
  På det stora hela, ABSOLUT en bra och smidig skrivare för "vanligt" bruk!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket snabb och prisvärd skrivare. Busenkel installation som går på ett par minuter. Utskrifterna går snabbt och att den skriver dubbelsidigt är ett stort plus.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Första intrycket var att skrivaren var mycket enkel att installera och detta gjorde jag först med HP appen på telefonen men sedan även på datorn. Efter bara några få steg av installation kunde jag börja använda skrivaren på en gång. Jag har skrivit ut både dokument och foton och tycker att skrivaren skriver ut både snabbt och med bra kvalitet. Andra skrivare brukar dröja ett tag från det att print-knappen tryckts till skrivaren börja skriva ut, men med den här skrivaren gick det på en gång. Enda nackdelen jag märkt hittills är att skrivaren känns något "plastig", framförallt pappersfacket som känns som om det ska kunna brytas sönder när man drar ut eller skjuter in facket. Överlag en jättebra skrivare, som skriver ut både snabbt och med bra kvalitet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  15 dagar sedan
  HP Office Jet Pro 8022 allt-i-ett-skrivare ("HP 8022") är en lysande trådlös bläckstråleskrivare. Dess innovativa och snabba funktioner som utskrift, skanning och kopiering är enkla och snabba att använda med minimala processhinder som måste övervinnas för att uppnå utmärkta resultat. HP 8022 har en otroligt snabb utskriftshastighet som inte äventyrar kvaliteten. Den färdiga produkten som produceras av HP 8022 ser oerhört professionell ut och texten är exceptionellt skarp och läsbar utan otäcka bläckfläckar.
  Utseendet och designen på HP 8022 är otroligt attraktiv, modern och elegant med mycket moderna och neutrala färger, vilket gör det enkelt att smälta in i en hem- eller kontorsmiljö ur en estetisk synvinkel. Med tanke på de många funktioner som finns tillgängliga är den mycket kompakt, lätt och lätt att manövrera.
  Denna HP 8022 visade bara verklig svaghet vid utskrift av foton. Kvaliteten på fototrycket var smal, utan texttryckets skärpa och tydlighet och färgerna smutsade ofta ihop.
  HP 8022 har en lättillgänglig fyrfackspatronkonstruktion, och att sätta i en ny bläckpatron är så enkelt som att skjuta in den i facket och trycka försiktigt tills den klickar på plats. En extra stor svart patron håller dig att skriva ut tunga dokument längre, medan de mindre färgpatronerna fortfarande verkar vara mer överkomliga än genomsnittliga patroner på marknaden.
  En kontrollpanel på pekskärmen låter dig navigera menyer och inställningar mycket snabbt med ett gränssnitt som efterliknar smarta telefonfunktioner. Det är väldigt enkelt och snabbt att använda och menyerna är alla mycket intuitiva.
  HP 8022 fungerar tillsammans med HP Smart App som gör att du kan använda smarta uppgifter och skriva ut och skanna direkt från din telefon, vilket är en mycket användbar och användbar funktion. HP 8022 har också röstaktiveringsfunktionen för utskrift som är kompatibel med Alexa och Google Assistant.
  HP 8022 skiljer sig åt som en fantastisk trådlös bläckstråleskrivare med funktioner som gör det till ett attraktivt val för både småföretag och hemmakontor. Den tjänar denna status för mig med sin höga dokumentutskriftskvalitet till en låg kostnad per sida, snabb utskrift, prisvärd bläck och flera praktiska, tidsbesparande funktioner. Jag tror att det är ett utmärkt val för en hemmaprinter för yrkesverksamma som arbetar hemifrån och för små kontor med lätta till medelhöga kopiering, skanning och utskrift. Det ger också stort värde för pengarna när det gäller de ursprungliga och löpande kostnaderna.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Den här skrivaren är väldigt imponerande.
  Jag är egenföretagare, utskrift, skanning och kopiering är vad jag behöver göra då och då, den här skrivaren har varit till stor hjälp hittills.
  Kom bra packad med två uppsättningar av huvudkontakt (europeiska, brittiska) och naturligtvis patroner, installation och anslutning till trådlöst nätverk är mycket enkelt bara behövs för att följa instruktionerna på skärmen, en gång ansluten till WiFi kan jag skriva ut var som helst i hus och från vilken enhet som helst "easy as a pie", och extra bonus kom det med 2 månaders direktbläck prenumeration, det är två månader orofri utskrift, jag kan också använda HP-appen för skanning och skriva ut via min telefon eller surfplatta.
  Utskriften går mycket snabbt med den här skrivaren men det finns inget behov av att kompromissa med kvaliteten, båda är fantastiska, du kan lägga en god mängd papper i facket, brusmässigt är ok för mig men jag tror att det finns mindre brusalternativ som jag har inte försökt ännu, upptäcker fortfarande matchningen.

  Övergripande älskar detta allt i en skrivare en stor hit i mitt hem och släktingar, rekommenderar definitivt till alla egenföretagare och små företag en mycket praktisk matchning för allt ditt arbete
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har använt min HP Office Jet Pro 8022 de senaste veckorna och det har varit fantastiskt! Jag älskar absolut det faktum att det bara finns en kabel för strömförsörjning - resten görs via Wi-Fi eller Bluetooth. Jag kan enkelt skicka dokument att skriva ut från alla enheter jag har (app kan behövas). Jag har också använt kopierings- och skanningsfunktioner och jag måste erkänna att denna allt-i-ett-skrivare absolut gör jobbet perfekt. Det är väldigt enkelt att konfigurera och ansluta via Wi-Fi till min bärbara dator, mobiltelefon och surfplatta. Det jag blev verkligen positivt överraskad över är funktionen att skriva ut i tyst läge där det skrivs ut långsammare men riktigt tyst. Kvaliteten på själva utskriften är bättre än jag förväntade mig. Färger ger verkligen liv i mina dokument. Jag skulle definitivt rekommendera den som rundtryckslösning för små kontor.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  HP OfficeJet Pro 8022 är en riktigt bra skrivare! Jag blev så förvånad när jag fick. Först tänkte jag att installationen kommer att ta mig åldrar - jag hade helt fel! Installationen var riktigt snabb. Jag kunde till och med byta språk för polska. Sedan laddade jag ner app från butiken och nu kan jag även skriva ut bilder från min telefon! Skrivaren är riktigt tyst. Jag kunde inte ens be om bättre skrivare! Jag använder denna skrivare för personligt bruk, men under helgen hade jag ingen tillgång till min kontorsskrivare så jag var tvungen att använda den här skrivaren som en kontorsskrivare. Det var perfekt! Sidorna har skrivits ut mycket snabbt och kvaliteten på utskriften var riktigt bra. Jag är väldigt glad över att jag har den här skrivaren - jag behöver inte gå till kontoret längre på helgerna
 • Perfekt
  1 månad sedan
  HP OfficeJet Pro 8022 allt-i-ett-skrivare är det perfekta ackompanjemanget till alla hem- / lilla kontorsmiljöer när den har installerats och konfigurerats korrekt. Den inledande unboxingprocessen har varit väldigt genomtänkt med en stor bärväska som lyfter direkt ur lådan. Mycket stark plast, inga bekymmer om att tappa skrivaren (även om miljöpåverkan kan ifrågasättas?). När den var påslagen var den första installationen från installation av bläckpatroner till skrivarinställning mycket enkel och lätt att följa via LED-skärmen. Super snabbt och enkelt. Men nästa steg i installationen var en blandad upplevelse. Lysdioden visar både en QR-kod och en länk att följa som sedan ger dig ett par alternativ; antingen ladda ner appen från Windows Store (om du är på en Windows-PC - jag antar att om du använder en Mac, skulle du få det relevanta alternativet) samt tillhandahålla länkar för både iOS- och Android-appar. Jag installerade HP Smart på min iPhone och inom några minuter var allt inställt. HP Smart-appen för iOS hittade inte bara skrivaren, utan den delade också (via AirPort) alla relevanta Wifi-detaljer som den behövde för att bli online, konfigurerade och sedan registrerade allt, inklusive Instant Ink-testet på mindre än 5 minuter. En mycket smidig och sömlös upplevelse. Utskriften är snabb och enkel och av mycket högre kvalitet än väntat. Allmänna MS Word och PDF-filer ser bra ut, perfekta för kontorsbruk. Möjligheten att skriva ut, skanna och kopiera från min iPhone har redan blivit ersättlig. Även om den inte har använts ännu kommer den inbyggda faxfunktionaliteten vara mycket praktiskt med klienter som fortfarande skickar och tar emot fax. Sammantaget har funktionerna varit väldigt genomtänkta. Jag är ett stort fan av anspråket "Gjort med mer än 15% återvunnet innehåll i vikt av plast" och jag är verkligen nöjd med att rapportera att Instant Ink-prenumerationen levereras med returpåsar för dina använda bläckpatroner. Mycket grönt för de som håller ett öga på deras koldioxidavtryck. Medan jag bara har använt skrivaren nu i ett par veckor har upplevelsen varit bättre än väntat och jag skulle inte tveka att rekommendera HP OfficeJet Pro 8022 allt-i-ett-skrivare till alla som arbetar hemifrån eller letar efter en liten kontorsskrivare.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vad kan jag säga men WOW

  Jag har haft glädje av att testa 8022 allt-i-ett-skrivaren. Min andra hp-skrivare har gått i pension. Den här skrivaren var så enkel att installera och verkligen lätt att använda. Jag älskar tvåsidig utskrift eftersom det sparar mycket papper. Allt var lätt att använda och jag kan se skärmpanelen. Bläck är enkelt att installera och du kan beställa. Den här skrivaren gör som den säger. skannar kopiornas utskrifter ensidiga med dubbelsidiga kuvert. Den har också en ganska inställning och om du sitter fast kan du titta på filmerna på skärmen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  FÖRDELAR
  Snabb. Bra utskriftskvalitet totalt sett.
  Konkurrenskraftiga driftskostnader.
  Kanter mindre utskrift.
  35-arks automatisk dubbelsidig ADF.
  Apple Air Print; Wi-Fi Direct Printing HP Smart
  Ta bort steg i upprepade uppgifter och synkronisera snabbböcker, Google Drive och mer med hjälp av smarta uppgifter - det enklaste sättet att digitalisera och organisera kvitton och affärsdokument på din telefon
  Automatisk dokumentmatare
  Skanna till e-post till Hp smart app
  Ethernet-kabelanslutning
  Färg pekskärm

  Nackdelar

  Lätt glidglas
  Endast en pappersingångskälla utan andra pappersfack
  chunky skrivare
  Det går inte att skriva ut via USB
  Kan inte sätta kortläsare
  Inte kostnadseffektivt jämfört med Laserjet
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Perfekt för både småföretag och hemmabruk, extremt snabbt och enkelt att installera. Denna lilla skönhet gör allt. Även om det inte är en fotoprinter har jag skrivare en hel del bilder som jag har skickat från min telefon via Bluetooth. Denna skrivare har kommit så praktiskt för mitt personliga bruk för mig och min familj och för affärsbruk när jag arbetar hemifrån.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har redan en HP-skrivare för personlig användning men det var en äldre bläckstråleskrivare så jag hade appen på min telefon och var medveten om bläckförsök. Jag tyckte att det var mycket lättare att installera 8022 än min äldre skrivare. Det var mycket snabbare och det försökte inte skriva vår långa WiFi-kod på en liten skärm. 8022 ser bra ut och det var lätt att sätta in bläckpatronerna. Att anpassa det var snabbt och enkelt. Jag har hittills bara skrivit ut några sidor och använder ännu inte skannern / kopieringsfunktionen men det kommer att göras snart. Hittills är jag mycket nöjd med hastigheten, kvaliteten och tystnaden på 8022. Jag har äntligen haft behov av att använda skannerfunktionen och lättheten och hastigheten var utmärkt. Jag har snart två domstolar för mina SEN-barn och jag kommer att behöva kopiera och skicka massor av dokument via e-post och det kommer att göra saker mycket lättare för mig.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har varit väldigt imponerad av hur snabbt och effektivt HP Officejet Pro 8022 allt-i-ett-skrivare blev en viktig del av mitt hemmakontor.

  Från unboxing, till att ansluta HP Smart-appen och skriva ut de första sidorna, tog den totala installationen mindre än 10 minuter. Detta ger ett prejudikat att det kontinuerligt uppfyllts under de 5 veckorna jag har haft det.

  Som du kan förvänta dig av en HP OfficeJet-skrivare är kvaliteten och utskriftshastigheten bra, och det gjorde effektivt och tyst lätt arbete med de utskriftskrav jag ställde på den. Detta inkluderade affärsrapporter, dubbelsidiga presentationer, semesterfoton och adressetiketter. Bläckanvändningen var låg, men kombinerad med HP: s Instant Ink-tjänst som automatiskt beställer och levererar patroner, tar det stressen ur att behöva oroa sig för bläcknivåer eller om du kommer att kunna skriva ut det all viktiga dokumentet i sista minuten.

  Jag har varit imponerad av olika utskrifter som hanteras utan problem samt att kunna skriva ut, skanna och kopiera direkt från min telefon. HP Officejet Pro 8022 Allt-i-ett-skrivare blev sömlöst en del av mitt hemmakontor och hjälpte min produktivitetsnivå för både affärs- och personliga behov. Jag rekommenderar starkt det till andra och har redan gjort det.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  HP8022 enkelt att installera och få utskrift

  Jag använder HP OfficeJet Pro 8022 allt-i-ett-skrivare för hem- och affärsändamål. Skrivaren var mycket enkel att ställa in. Det tog mig ungefär 20 minuter att packa upp, ställa in och registrera mig för HP Instant Ink prenumeration. Jag installerade också några appar på Windows 10, vilket tog ytterligare 5 minuter. Den stora LCD-pekskärmen gav tydliga diagram för att hjälpa till i installationsprocessen efter behov. Denna skrivare kräver fyra patroner som var lätta att installera. Dokumentmataren är väl utformad med ett robust fack som är enkelt att använda för alla dokumentstorlekar. Utmatningsfacket är också mycket förnuftigt utformat och kan glida bort när det inte behövs. Den automatiska trådlösa anslutningen fungerade sömlöst för olika enheter (Windows PC, Apple Iphone och Samsung mobiltelefon). Hittills har jag skannat och kopierat många dokument (färg, svart & vit och duplex) och jag är särskilt nöjd med kvaliteten på dokumenten och den hastighet som de produceras på. Jag har också skrivit ut färg- och svart- & vita bilder och jag måste säga att jag är nöjd med kvaliteten på de färdiga fotoutskrifterna. Att skriva ut dokument från PC / Phone är enkelt, intuitivt och ger högkvalitativa resultat. Sammantaget har jag imponerats av skrivarens användarvänlighet och av högkvalitativa resultat. Jag har använt maskinen ofta för utskrift, skanning och kopiering, men har inte testat faxfaciliteten. Om du vill välja en kvalitetsskrivare / kopiator / skanner för allmänna hushålls- och affärsdokumentbehov, skulle jag varmt rekommendera det som en pålitlig arbetshäst.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  HP OfficeJet Pro 8022 är min tredje HP-skrivare hittills, och jag är tillbaka till det här varumärket eftersom det erbjuder en stor kvalitet / prestanda / pris för studenter. Även om det ser stort ut är denna OfficeJet väldigt lätt och installationen är mycket enkel. Mini-pekskärmens skärm är nyckelfunktionen i denna skrivare och gör att den ser exakt ut som ett kontor i miniatyr. Tack vare det kan jag enkelt installera och hantera mina alternativ. Det här är första gången jag installerar min HP-skrivare utan kabel och är väldigt snabb. Både skrivaren och min pc var anslutna till samma wifi och tey slutför processen nästan ensam.
  Jag kunde skriva ut utan USB, och det är väldigt snabbt. Jämfört med min andra HP är detta snabbare och mindre bullrigt; skanning är också snabb.

  Jag älskar hur skärmen fungerar och jinglen när jag stänger av den.
  Rekommenderad!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har skrivaren HP OfficejetPro 8022 på mitt kontor. Jag måste säga att det uppfyller alla våra dagliga uppgifter utan problem som att skriva ut, kopiera, skanna och givetvis e-post. Det har varit den bästa smarta alla på skrivaren som jag har testat fram till detta ögonblick, överlägset. Dessutom är tjänsten Instant Ink oerhört hjälpsam, lätt att använda och anpassningsbar till de olika behov du kan ha när det gäller att skriva ut sidor per månad.

  Den skriver ut mycket snabbt och enkelt, även dubbelsidiga sidor. Och du kan göra detta vare sig direkt från din dator eller från din smartphone, vilket är helt fantastiskt.
  Jag rekommenderar helt denna skrivare, särskilt om du driver ett litet företag som jag. Bra gjort, HP
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Denna skrivare har bra funktioner ... Det är enkelt att använda utskrifter ser bra ut .. Prisvärd bläckplaner
  och bra valuta för pengarna ... Rekommenderas starkt
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vi har använt HP-skrivare (den senaste var en Envy 4500) och snabbbläck i minst fyra år nu så jag visste att själva skrivaren skulle bli bra. Med min fru som arbetade hemifrån som en personlig resebyrå ansåg vi att vi behövde en bättre skrivare för att hålla jämna steg med den ökade mängden utskrift som görs (vår gamla skrivare fungerar fortfarande bra, men det tog bara för lång tid när vi hade ett antal utskrifter behövde göra snabbt), vi brukade vara på 3,99 £ för 100 ark plan men vi har uppgraderat till 17,99 £ för 700 ark (vilket fortfarande gör en massiv besparing i bläcket ensam), inte bara det, men utskriftskvaliteten är mil bättre än vår gamla skrivare, vilket betyder att hennes broschyrer och pappersarbete har en mer professionell look och känsla för dem. När det gäller OfficeJet Pro 8022 är det väldigt lite fel med det, bläckpatronerna var lite mer lustiga att installera än vår sista skrivare, främst på grund av att de var tunnare och behöver anpassa sig till bläckbrunnsbiten i botten (vår sista de som bara har klippts in med ett tryck ner locket, men jag är säker på att det här är något som vi snabbt kommer att vänja oss med) och de enda andra saker som jag kunde plocka fel är att det gör mycket mekaniska / virvlande ljud när det är klart att skriva ut som varar ungefär 30 sekunder (även om det kan ha förekommit ett pappersstopp eftersom bruset liknade det som vår andra skrivare gjorde när det fanns papper någonstans), slutade magenta efter 30 utskrifter så väntade på mer att komma! Slutligen (typ av oberoende men relevant för alla som redan har HP instant bläck inställd) Det finns ett litet problem med installationsprocessen, det fanns inga problem med själva installationen och installationen av skrivaren, men med HP instant bläcksida av den. I grund och botten, eftersom vi redan hade ett aktivt konto med direktbläck och en direktdebitering, när vi installerade den nya skrivaren tar den dig igenom installationsplanen för HP instant bläck, loggade vi in på vårt konto och inrättade en ny betalningsplan som instruerats, men sedan efter att ha gått igenom hela processen dyker upp ett meddelande som säger "Om du byter ut med en ny skrivare, sätt inte upp en ny betalningsplan, istället 'ersätt' din skrivare online" ... Det är lite dumt att berätta för mig detta efter att vi har satt upp en ny betalningsplan och vi anser att denna information borde ha och kunde ganska enkelt innehålla någonstans inom installationsprogrammet eftersom jag var tvungen att spendera över en timme på livechatt för att få bort den gamla skrivaren sedan den nya ersatt. Andra än det fungerar skrivaren mycket bra och vi kan inte fel det!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Så jag har använt detta i cirka fyra veckor nu och kvaliteten på den faktiska produkten är mycket hög. Vissa skrivare har känt sig billiga men finishen på denna HP OfficeJet Pro 8022 är mycket bra.

  Trådlös utskrift är en gudstjänst för mig och anslutningskvaliteten är oöverträffad.

  Utskriftshastigheten är lysande för mig eftersom jag i genomsnitt skriver ut 50 dokument om dagen för arbete. Den färdiga produkten är bra och detaljerna är fantastisk. Speciellt med tanke på priset för varje skrivare! Utmärkt värde för pengarna och jag rekommenderar starkt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag är ganska imponerad av denna skrivare som är lätt att installera. Kontrollpanelen på pekskärmen gör det enkelt att navigera runt i alla inställningar. Appen är praktiskt att ha. Jag har inte fått huvudet runt appens funktioner ännu, men det är väldigt lätt att använda, och jag gillar särskilt det enkla att skriva ut foton direkt från appen. Kvaliteten på utskriften är stor, och jag skulle säga att det skrivs ut med en genomsnittlig hastighet. Kapaciteten på pappersfacket är ganska stor, så jag upptäcker att jag inte behöver fylla på papperet lika mycket. Jag skulle säga att utmatningsfacket är lite tunnt, men mycket som andra skrivare jag har använt. Det har inte orsakat några problem hittills. Videorna på pekskärmen för att visa hur du gör vissa uppgifter är till stor hjälp. Jag har tryckt många färgaffischer för mitt företag som har skrivits ut perfekt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag är mycket glad över att jag har köpt den här produkten. Mycket enkel inställning för skrivaren, patroner, papper, allt - den här enheten ställer in sig själv och fungerade första gången. Det passar utmärkt för mitt företag och något trånga hemmakontor också. Paper Pappersförsöket har 225 pappersark, vilket är en utmärkt kapacitet när det gäller skrivarens funktionalitet. Sammantaget är jag väldigt nöjd med mitt köp!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  HP OfficeJet Pro 8022 är mångsidig och bläckeffektiv. Utmärkta funktioner: låg färgförbrukning. Möjlighet att skriva ut på distans med appar eller personlig e-post (@ hpeprint.com). 'Tyst; läge. Skanna och faxa. Att tänka på: kvalitet på färgutskrifter, till exempel foton - de är i allmänhet bra men inte exceptionella. Sammantaget en mycket bra skrivare jämfört med andra konkurrenter tillgängliga på marknaden. Rekommenderad.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Började använda mitt kontor Jet pro 8022 idag. Det kom i morse. Allt om skrivaren är verkligen lätt att använda. Och mycket snabbt i utskrift av foton. Kvaliteten är utmärkt. Det var lätt att ställa in, och var redo att gå på bara några minuter. När skrivaren var inställd, var det verkligen lätt att använda det. De trådlösa funktionerna betyder att det är väldigt bekvämt att kunna skriva ut direkt från min telefon och även skanna dokument med HP-appen. Jag är nöjd med hur skrivaren fungerar och hur tyst det är jämfört med vår gamla. Det skrivs ut smidigt och bilderna är skarpa. Familjen tar mycket bilder så den här skrivaren är bra på grund av hur mycket tystare andr snabbare det är. Jag har skrivaren inrättad hemma så att alla familjemedlemmar kan använda den En lysande skrivare som jag skulle rekommendera till någon annan
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Hp 9012 Pro skrivaren var lätt att installera tog mig ungefär 20 minuter från unboxing för att fungera fullt ut på min bärbara dator, mobiltelefoner och tabletter. Jag har haft Hp 8710 före den här och jag kan säga att det är en stor skillnad. Skrivaren är snabb, enkel att installera och har fler funktioner på den som tidigare modeller. Pekskärmen är mycket lyhörd och menyerna är lätta att navigera. HP-bläck måste få det eftersom det sparar pengar på bläckarna och när du registrerar dig får du en komplett uppsättning nya bläck som skickas ut till dig även om den levereras med skrivaren. Du kan logga in på Hp Instant Ink på skrivbordet eller telefonen och kontrollera hur många sidor du har skrivit ut och vilka bläcknivåerna är. Med HP Instant Ink har du några paket att välja mellan beroende på hur mycket du skriver ut varje månad, men fungerar väldigt bra om du gör mycket utskrifter och det bästa du får 2 månader gratis med skrivaren. Bläckarna är lätta att installera och behöver bara ett lätt tryck för att passa in i skrivhuvudet, till skillnad från några av de andra märkena där ute. Skrivaren är väldigt snabb när jag kommer till utskrift via wifi och har ingen loggfördröjning som i gamla modeller. Tryckta dokument är av god kvalitet utan några stora problem med kvalitets- eller färgproblem. Du kan skicka dokument till din skrivare från var som helst från appen och det skrivs omedelbart spelar ingen roll vart du är i världen. Till skillnad från gammal skrivare har skrivaren inte vibrationer som min gamla och det är också ganska. Du kan också välja tyst läge på skrivarinställningarna om du vill att den ska vara extra tyst. Funktionerna för skrivarkopiering och skanning är också bra och du kan välja dpi-inställningen på din telefon eller dator. Jag testar fortfarande enheten med min övertygelse, det är en mycket bra skrivare för hem och småföretag. Jag ger det en 5 startbetyg och om jag kunde ge mer jag skulle. Hittills kan jag inte fel på skrivaren, men som jag sa att jag fortfarande testar det så kan vi se. Youtube video att följa fortfarande är gjord så håll ett öga på det :)
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag blev förvånad över hur liten skrivaren var, vilket är bra om du har begränsat utrymme.
  Inställningen var så lätt, från box till utskrift tog mindre än 10 minuter.

  Jag har skrivit ut ett 31-sidigt dokument med utskrift på båda sidor av papper och i färg tog bara 5 minuter 31 sekunder, för mig är det snabbt, eftersom 30-sidig dokumentmatare kom i hand för att digitalisera mitt viktiga brev.

  Den rymmer 225 ark papper som jag tycker är bra, särskilt eftersom skrivaren används för företag och personligt bruk.

  HP Smart app är utmärkt för utskrift från mina mobila enheter.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Den här skrivaren var enkel att installera, rakt ur rutan .... med hjälp av HPsmart-appen installerade vi 3 bärbara datorer, 5 telefoner och en stationär dator, alla inom 5 minuter var .... trådlös utskrift är säker och säker med Alternativet att lösenordsskydda. Rekommenderad skrivare och rekommenderad instaink. Rinna aldrig ut igen. Bra valuta för pengarna för en företagsstart