Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Daily Collection Airfryer HD9251

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fritöser (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Max betyg kan den inte få som andra gett.

  Maskinen låter som när mikrovågsugn är på, alltså inte så högt.
  Maskinen är ganska stor, medans själva korgen är liten och räcker till max 3 portioner pommes frites.

  Har bara testat med olika pommes frites och alla blir krispiga utanpå men inte inuti.
  Rekommenderar inte sötpotatis pommes eller de lite större pommes.
  Eftersom ingen olja behövs så är de inte fettiga och när man sen kryddar på med salt eller pommeskrydda så fastnar det inte på pommesen.
  Kan rekommendera att blanda lite matolja på pommes i en skål/påse innan tillagningen och sen pyttelite efter.

  Dyr produkt, 1500kr, jag fick den dock mycket billigare så det är ok.
  Men ett pris på ca 700kr hade varit mer värt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Mycket lätt att använda, gör maten jämn och snabb. Köttet och chips var perfekt kokta, maten "självhushåll" med minimal diskmedel efteråt. Det enda som drar ner betyget lite är att det är lite litet för 3 pers. Annars är det perfekt😊
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Mycket fin design som inte förstöra köksdisken. Den steker smidigt och gör överraskande lite mtp hur fort det värms upp.

  Kabeln kan dras in i maskinen så att en lång kabel släpps på bänken, vilket jag uppskattar mycket. Maskinen kräver också mycket lite underhåll och är otroligt lätt att använda.

  Den enda minus jag ser är att kurvan för ingredienserna är lite liten, speciellt om du lagar mat för mer.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Lätt att använda och redo att använda på bara några minuter. Crazy och fina marker, både hemlagad och frusen från affären. Gilla mycket bra att man kan göra läckra och lite större marker utan olja. Men det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra / steke i detta. Försök till exempel kikärter med bbq kryddor (eller andra kryddor) för ett hälsosamt mellanmål.
  Jag upplevde ett par gånger att flisor "brann" ordentligt på korgen, dvs rester kvar, men det är mycket lätt att rengöra och det är lätt att tvätta bort. Jag har bara tagit det snabbt i bassängen, men det borde också stå emot diskmaskinen. Mycket nöjd och ser fram emot att utforska detta mer.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Lätt att använda. Gillar inte olja. Trevlig design.
  Tar lite plats på bänken
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Breaded torskfiler med cornflakes: 10 min - smakar gott! Vi försökte en affär med olja en utan. Jag trodde att de var galen utan olja. Den 11-åring åt två stora filéer!

  Kycklingfiléen var härlig och saftig på 10 min 180 grader! Pommefritz var väldigt galen och bra!

  Vi är väldigt glada! Familjemedlemmar som har smakat har planer på att köpa sig! Det enda är att det för många är lite litet, men för två är det perfekt!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Snabbt och enkelt sätt att laga mat utan tillsatt fett. Du kan både laga och baka i den. Söta potatisfries kommer att vara perfekt i det!
  Lätt att rengöra
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Helt topp produkt. Effektiv för bra resultat. Kan användas för både uppvärmning, stekning och bakning. Har haft lika bra resultat med allting. Den enda nackdelen är att behållaren är lite liten, men det går så snabbt att det är trevligt att ta i två varv.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Mycket bra produkt, lätt att använda och lätt att använda. Produkten stiger snabbt till temperatur, vilket innebär att maten är mycket snabbare än i en vanlig ugn. Lätt att rengöra, eftersom alla lösa delar kan ligga i diskmaskinen. lika bra för fisk och gröna som för taco, pizza etc. En bra alternativ lösning snabb och hälsosam middag.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Mycket nöjd med produkten. Lätt att använda, lätt att rengöra. Inget behov av olja och maten blir fortfarande krispig / får en fin skorpa. Maskinen är väldigt lätt att använda utan inställningar och kan användas för de flesta ändamål. Hittills har det använts för beredning av frysta produkter, potatis, fisk, kyckling och kycklingvingar, grönsaker. Resultatet har varit perfekt varje gång. Mycket trevligt att det innehåller instruktioner om hur länge och vilken temperatur som är olika bör bakas på. Saknas receptbok, men bra med egen app där det finns recept att hitta. Det enda att skjuta upp är att det tar lite plats. I ett mindre kök där allt har sin plats är det svårt att "gömma" det när det inte används, men på bänken tar det lite mer bänkutrymme än vad du kanske behöver lägga undan. I ett större kök är det verkligen en bra investering. Rekommendera produkten.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Super airfryer, speciellt för chips! Inte lika nöjda med kött, men fisk, grönsaker och, som sagt, chips är de stora. Det är snabbt, lätt att rengöra och knappast ljud. Lite minus att det tar mycket utrymme
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Philips Airfryer är en otroligt snygg och lättanvänd produkt. Eftersom det inte finns någon het olja i kammaren, som i djupfrysare, är det en mycket säkrare produkt att använda. Resultatet är överraskande sprött - nästan stekning! Passar de flesta kötttyper och pommes frites! Rekommendera det här till alla som är intresserade av hälsosammare och snabbare livsmedel
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Maskinen är väldigt lätt att använda utan inställningar och kan användas för de flesta ändamål. Den förbereder mat snabbare än i ugnen och är också friskare eftersom ingen olja behövs. Det är supert i bruk, och alla kan enkelt använda den. Används för potatis, pommes frites, rullar, biffar, grönsaker. Skulle ha velat ha ett recepthäfte så att maskinen hade använts ännu mer. Minus är att det tar mycket utrymme.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Yummy airfryer som är lätt att använda. Kyckling och köp-pommes frites är mycket bra på detta. Har inte riktigt fått de krispiga pommes fritesna av skurna potatisar / sötpotatis ännu.
  Kakor och muffins är lätta att steka in, och resultatet är mycket bra.
  önskar att det kom med en recepthäfte.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Bra fin maskin, lätt att använda, utan många inställningar. Den kan användas för massa, som chokladkaka, men speciellt franskfries blir krispiga och krispiga. Skulle ha velat ha ett recepthäfte så att maskinen hade använts ännu mer.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Airfryer är lätt att använda. Även de som inte kan laga mat kan använda den. Det verkar också mycket säkrare eftersom det inte finns någon het olja i kammaren, som i friteraren. Resultatet är överraskande sprött - nästan stekning!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har alltid funnit stekning är så bra, men för ohälsosam. Jag får aldrig riktigt galen mat med varm luft, men det här är ett 10 gånger bättre alternativ, dessutom är den stora bonusen att den är friskare och det går mycket snabbare.
  Har använt det för både grönsaker, potatis, sötpotatis och kött. Ger samma bra resultat varje gång.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Verkar det verkade mycket bra. Fungerar som eldstaden, men det förbrukar mycket mindre tid och det blir Crispy även utan olja.
  Kan använda det för mycket roligt och är otroligt nöjd med det.
  Nackdelar är att det är mycket ljud, bör åtföljas av en receptbok om vad man kan skapa för att ge inspiration, och det tar upp mycket utrymme på köksdisken. Men annars mycket nöjd.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Detta är väldigt bekvämt och trevligt att laga mat med, speciellt om du vill undvika mycket fett. Särskilt lämplig för att göra potatisfries, morötter, sellerirot eller liknande utan olja (endast 1 matsked tillsammans med kryddor) eller grillat till exempel kycklingvingar.
  Missade ett ordentligt receptblad så att du kan använda det för ännu fler saker. Fläkten är bullriga och maskinen tar lite plats på bänken.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Försökte ut olika funktioner som bakning och stekning.
  Top för att släppa ut fett ..
  Pommes frites blir krispiga och krispiga. Äggröra oavsett :) även chokladkakan fick jag.
  Minus för små kvantiteter om man är mer än 3 pers. (Men det står på lådan, för 3 pers) Och för lite med recept och förklaringar.