Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 3200 Series EP3243

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Espressomaskiner (59)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Tokgott kaffe och en mjölkskummare som gör susen, dessutom enkel att tvätta.

  Kostar lite väl men känns som bra kvalitet och espresson, cappuccinon smakar utmärkt!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Haft maskinen i 6 månader. Fungerar fortfarande utan problem. Lätthanterad och lättrengjord.
  Perfekt för den som gillar café latte eller cappuccino med mjölkskummare som också är föredömligt lättrengjord!
  Kaffet mm blir också mycket gott!
  Ljudnivån kanske inte den tystaste men inte värre än Siemens maskinen jag hade innan. Byggkvaliteten tveklöst bättre än på siemensen.
  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag testar i samarbete med Philips deras nya espressomaskin. Vi har under flera år haft en av de första Espressomaskinerna från Philips (Philips Senseo). Den nya maskinen är bättre på allt. Vattnet är hetare, många fler valmöjligheter, även tevattnet går att ställa in på vattenmängd. Den nya cappuccinofunktionen ger en krämig och god cappuccino.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Super gott kaffe med många valmöjligheter. Stort plus att den rengör sig själv men minus dör ljudnivån nät mjölken skummas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Philips så har vi haft möjligheten att testa maskinen i lite över en månad och vi är grymt imponerade. Maskinen klarar av att göra fem olika kaffetyper samt leverera varmt vatten. Tack vare mjölkskummaren kan man få en nästintill perfekt cappuccino till frukost eller en latte macchiato.

  Själv har det blivit att jag dricker mer espresso än tidigare, inte bara för att maskinen är enkel att använda utan för att den gör god espresso! Jag har låtit vänner från kaffeländer som Italien och Turkiet prova maskinen och de är lika imponerade över resultatet som jag.

  Maskinen är också barnsligt enkel att rengöra, hela innandömet går att lyfta ur för att enkelt rengöra den samt smörja upp så att maskinen kan fungera i många år utan att behöva bytas ut. Vi hittade en smidig video för hur man gör på Youtube då manualen inte riktigt är så tydlig som man önskar.

  Det som vi upplevt negativt, vilket dock är sant för de flesta helautomatiska espressomaskiner, är ljudnivån. Det låter en del när bönorna ska malas. Det är inget konstigt i sig men har man lättsovande barn lär de nog vakna om man försöker ta sig en kopp i smyg.

  Överlag så kan vi bara rekommendera maskinen, känns som en helt ny kaffevärld öppnats upp.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Lyx lyx lyx! Designen är rikigt snygg, att den rengör sig själv är ett stort plus, "kaffesorterna" som kan väljas känns så proffsigt, och framför allt är det så gott! Det negativa är att det låter lite väl mycket, inte så att jag skulle välja att starta den klocka 6 på morgonen är hela huset sover, så ljuset och priset på kaffemaskinen för att betyget sjunker.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Hur lyxigt att få börja dagen med en kopp nymalt kaffe?! Super enkel att rengöra, Ovanligt tyst och relativt snabb. Superbra att man kan göra två koppar kaffe samtidigt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bullrig maskin, men ok kaffe.