Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 75UM7110

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (343)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Så. Efter en hel del genomgångar och besök i affärerna så för att inte bli ruinerad så bestämde jag mig för denna tven. Var dock orolig för om jag skulle ångra mig, men det gjorde jag faktiskt inte. Nu har jag inte haft den mer än ett dygn men ville passa på att säga att svärtan är helt okej och för er som undrar om ljudet så blev jag förvånad över hur bra ljudet var. Dessa sk budget modellerna ska ses från minst 3 meter tycker jag.
  Den fick en 4a, för att det finns inget som är helt perfekt.

  Uppdatering
  Är fortfarande förvånad över hur bra denna tven är både i ljud och bild (dock ej analog bild (men det är ingen tv idag))
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Riktigt prisvärd tv. Ville upp i storlek på grund av stort vardagsrum men var inte beredd att betala multum för en oled-tv.

  Har inte märkt av några brister förutom att tv:n krånglar lite med ingångarna mot min ljudlimpa. Kan byta till HDMI1 automatiskt när man spelar på PS4, vilket är rätt störande. Går antagligen att fixa dock.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  En väldigt prisvärd tv i 75".
  Efter att ha kalibrerat bilden på egen hand, dvs sänkt kontrasten som var maxad, och några ytterliggare justeringar, då såg jag en rejäl skillnad.

  Allt beror på vad man matar skärmarna med. Vi använder tvn för PS4, streamingtjänster och tv.

  Helt klart ett bra köp.

  Enda minuset, om mininmalt är fjärrkontrollen som är lite plastig. Men egentligen bryr jag mig inte då jag kör multifjärr.