Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista Stockholm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Helt oanvändbara för samtal eftersom ingen hör dig då mikrofonerna är värdelösa och alla du försöker prata med bara säger att dom inte kan höra dig. Fungerar ej för Youtube eller film heller då dom laggar och allt blir osynkat. Ljudkvalitén är dessutom under all kritik. Försökte använda dom till musik när jag är ute och tränar, men ena luren tappar hela tiden kontakten med min Iphone SE (2gr) även när jag har telefonen precis framför mig, så nu ligger dom bara och samlar damm. Tyvärr ett av det sämsta köpen jag har gjort.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Verkligen dåliga lurar. Dåligt ljud, dålig anslutning. Urbanista borde fokusera mer på själva lurarna o mindre på att posta coola saker på sociala medier
 • Dålig
  9 mån sedan
  Ena luren tappar kontakten hela tiden prövat 3st olika alla är lika dåliga
 • Dålig
  10 mån sedan
  För det här priset förväntar man sig mer, hade likaväl kunnat köpa ett par skitlurar via wish. Ljudet är under all kritik, sen att räckvidden på bluetoothen är typ 40 är ju skrattretande. Ofta tappar den anslutningen till ena luren och ibland försvinner ljudet helt.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Ganska svaga, precis som alla pods i dagens samhälle.. Basen är bara där om man ständigt trycker in dom med fingrarna...

  Simpla att använda dock och snygga men thats about it.

  Köpte dom för 499:- och även de känns överprisat med tanke på de dåliga ljudet.

  Går tillbaka till mina klassiska koss!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bekväma att bära, men sluter inte tätt mot öronen, vilket gör att ljudkvaliteten inte är så bra. Pressar man dem mot hörselgången blir ljudet betydligt bättre, men så fort man släpper blir ljudet sämre igen. Av samma anledning släpper de in mycket omgivningsljud.

  Jag använder dock lurarna i första hand för att lyssna på ljudböcker. Till det är de perfekta! Då vill jag höra om det kommer en bil bakom mig, eller om någon pratar med mig. Och för att lyssna på tal är ljudkvaliteten fullt tillräcklig.

  Största bristen är att mikrofonen inte är så bra, så motparten hör dåligt när man pratar i telefon.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min far fick ett par som följde med när han köpte ny mobil. Jag fick därför möjlighet att testa. Jag skulle inte ens använda dem om de vore gratis. Gillar passformen, lätta att använda, men hörlurar ska spela (bra) ljud och det gör dom inte. Håll er borta.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Nedslående ljud
  obehagligt i öronen
 • Dålig
  1 år sedan
  Fungerade hyfsat i ~6 månader sedan vägrar den vänstra hörluren att paras ihop med den högra. Trots flera försök med reset enligt instruktion från hemsidan ville de inte paras ihop, ett vanligt problem om man googlar lite. Lämnade tillbaka de och fick pengarna tillbaka. Rekommenderas inte.
 • Dålig
  1 år sedan
  Totalt värdelösa,

  -Helvete att para ihop med saker, så bra pyssel om du har långtråkigt, brukar ta imellan 10-45min.
  -Stänger av sig lite som dom vill, självklart när det är minst lägligt och du har händerna fulla med annat.
  -Ljudet är skit
  -Micen är ingen som hör så du får gå ikring och skrika bland folk så motparten kan höra dig, så folk kommer tro du är sknäpp när du går ikring och skriker ut i luften...
  -Den som spelade in rösten i dom hade verkligen inget intresse för sitt jobb, swenlish brytningen är hemsk och låter helt ointresserad.

  Batteritiden vet jag inte då man aldrig orkat använda som länge nog för att se hur länge dom räcker, då nått av föregående saker jag räknat upp har retat en tillräckligt för att stoppa dom i fickan tills senare.
 • Dålig
  1 år sedan
  Alltså nej. Vilket skräp. KÖP inte!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Alltså ljudet är bland det sämsta jag nånsin upplevt! Skitdåligt!

  Jag gillar annars designen och funktionerna, men som sagt. Ljudet är en rätt viktig del och där failar dessa lurar totalt
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Fick dessa i julklapp av farmor och farfar, man måste sitta still för 900kr? Värdelösa
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpt två par. Ena paret slutade fungera på 1-2 månaders användning. Ena hörluren har inget ljud. Andra paret fungerar men värdelösa att prata i. Ingen som hör vad man säger.
 • Dålig
  1 år sedan
  Fick de gratis vid köp av telefon, och de har redan slutat fungera efter bara ett par månader. De är så dåliga att jag inte ens bryr mig om att reklamera dem.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Urusel ljudkvalité. Det går inte att ha ett samtal i de då den man talar med inte hör vad man säger. Köp inte dessa utan köp ett märke som som inte släpper ut dåliga produkter på marknaden.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sämsta skiten ever. Att man ens från företagets sida kan med att prångla ut sån här skit.
  Ljudet är makalöst dåligt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har 2 olika par och de första låter förskräckligt dåligt medans det andra paret låter bra och dom är jag väldigt nöjd med.

  Synd att det verkar vara produktionsfel på många av dessa hörlurar annars hade det nästan kunnat bli 5 stjärnor.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt snygg design och många bra funktioner. De sitter bra i öronen och touchen brukar fungera bra. Har inte haft några problem med de alls. Har fått komplimanger av vänner att de är snygga så jag är väldigt nöjd.
 • Dålig
  1 år sedan
  De får en stjärna för design och funktion som är bra, men ljudet! Hade visserligen läst recensioner innan köp men kunde inte i min vildaste fantasi tro att de skulle låta så dåligt! Hade blivit missnöjd om jag betalt 99kr för dem. Hur kan Urbanista vilja sätta sitt varumärke på dessa?
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde dessa då jag ville ha trådlösa hörlurar. Jag har aldrig haft trådlösa hörlurar innan, men de har var väldigt enkla att koppla med mobilen och jag tycker att ljudet är ganska bra och de är väldigt prisvärda.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fick ett par stockholm när jag köpte min telefon och måste säga att de är bättre än vad jag trodde. Var orolig att de inte skulle sitta bra i mina öron men, de sitter väldigt bra. Jag brukar bara känna att de sitter i mina öron efter cirka 2 timmar. Vilket jag tycker är bra eftersom att jag kände av mina gamla hörlurar efter en halvtimme.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Kom bundlat med en samsung s10. Hade troligtvis inte beställt dom annars.

  De sitter lite förvånadsvärt bra i örat med tanke på designen, jag är annars en in-earlyssnare.
  Blåtandsfunktionen fungerar bra och laddningen är smidig.

  Det som inte fungerar på dessa lurar är ljudet och styrning. Jag måste erkänna att jag faktiskt blev paff när jag satte på dom för första gången. Jag trodde det var fel på dom, så dåligt ljud är det på dom. Framförallt handlar det om basåtergivningen men ljudet låter extremt dåligt och billigt. Även kontrollerna är väldigt bökiga. Det är inte särskilt lätt att lära sig hur man ska styra dessa och det räcker att man kommer åt dom så gör lurarna saker man inte önskat.

  Detta är inte en bra hörlur och även om de är billiga jämfört med konkurrenters bättre varianter är det inte värt att köpa dessa. Det är ju trots allt för att lyssna med dom som man köper såna här och ljudet är så dåligt att man väljer att inte använda dom förutom i absoluta nödfall.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Med tanke på "priset" (gratis i samband med abonnemang) så presterar dom helt ok. Ljudet är skitdåligt när man lyssnar på musik och det laggar när man tittar på video. Dock låter dom bra när man pratar i telefon vilket är ett plus. Passform är också helt ok inte helt obekväma och faller inte ut, iaf inte för mig. Skulle de kosta typ 200-300 kr så hade det vart värt att köpa dom.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick med ett par gratis när jag uppgraderade min telefon men är ej imponerad av dom alls!

  Dålig passform i öronen, kan gissa att man blir ganska öm i öronen efter ett joggingpass eller bara vanligt användande i några timmar.

  Sen till ljudbiten, låter otroligt endimensionellt och rent ut av trist!
  Nästan total avsaknad av bas, och mycket tråkig diskan. Har ett par JayBird X3 att jämföra mot, dom är lite dyrare men ett sådant otroligt kliv upp från dessa torra hörlurar!

  Det positiva med dom är fodralet kom kommer i, smidigt med laddport i fodralet och det är magnetiserat. Hörlurarna ligger säkert och skramlar ej runt samt startas automatisk när du tar ut dom och stängs av när du sätter in dom.

  Passa på dessa om dom inte är prissatta runt hundralappen eller du får dom gratis och inte har några förväntningar alls!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte dessa hörlurar och hade inte jätte höga förväntningar med tanke på priset. Men, ljudet är bra, kanske inte det bästa men, absolut bra för priset. De har aldrig åkt ut ur mina öronen inte ens när jag är ute och springer eller är på gymmet. Vilket jag ser som en väldigt viktig sak när det gäller hörlurar. Jag har inget direkt att klaga på, så rekommenderar Urbanista Stockholm till alla som är ute efter trådlösa hörlurar.
 • Usel
  1 år sedan
  Endast för samtal/talböcker, duger ej till musik.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte de här när de kom ut eftersom jag hade haft Urbanista förut och måste säga att jag är väldigt nöjd. Det är bra ljud de är smidiga men framförallt så är det väldigt bra pris. Bra när man inte har så där jätte mycket pengar men, ändå vill ha riktigt bra hörlurar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sjukt snygga, sitter sjukt bra i öronen och ljudet är bra. De kopplar ifrån när jag stoppar ner de i ladutaget och sätts på när jag tar ut de, sjukt smidigt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Superbra hörlurar. Bra ljud! Sitter bra om man inte går snabbt eller springer så man svettas då de gärna rör på sig.
  Rekommenderas verkligen!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köpte dom för att jag gillar formen på dom då de påminner om Apple AirPod.
  Att lyssna på musik och talbok fungerar dom bra för. Ljudet för musik är lite klent men bra för talbok. När man använder dem som headset så klagar folk på att det låter burkigt.
  Jag är nöjd och använder dem varje dag då de är smidiga att ha med sig och snabbt ansluter sig till telefonen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  För pengarna helt ok , fick gratis med halebop och väldigt nöjd.
 • Dålig
  1 år sedan
  Kopplar ifrån sig hela tiden
 • Usel
  1 år sedan
  Sämsta ljudet någonsin! Köp ej!
 • Dålig
  1 år sedan
  Köp inte!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Parades direkt till telefonen på 1-2 sekunder, startar och stängs av när man tar dem ur laddningsfodralet och för priset ett väldigt robust ljud, rekommenderar starkt om man vill spara en tusenlapp på AirPods!
 • Dålig
  2 år sedan
  Fick hem mina idag. Snyggt med matt-vita. Men det är väl det enda positiva jag har att säga om dessa lurar. Passformen är dålig, sitter inte skönt i öronen. Sen när det kommer till ljudet. Trodde det var ett skämt först.. Finns inget djup alls. Och basen är obefintlig. Riktigt bedrövligt ljud. Du får ett par bättre lurar från wish för 99 kr. Blir att skicka tillbaka dessa direkt.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Snygg design. men såväl funktionalitet och ljudkvalite blir lidande. Låter som en mobilhögtalare, burkigt. Koppla upp dem är krångligt och att sedan byta till en annan mobil var minst lika krångligt.