Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista Stockholm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 dagar sedan
  Superbra hörlurar. Bra ljud! Sitter bra om man inte går snabbt eller springer så man svettas då de gärna rör på sig.
  Rekommenderas verkligen!
 • Ganska bra
  3 dagar sedan
  Köpte dom för att jag gillar formen på dom då de påminner om Apple AirPod.
  Att lyssna på musik och talbok fungerar dom bra för. Ljudet för musik är lite klent men bra för talbok. När man använder dem som headset så klagar folk på att det låter burkigt.
  Jag är nöjd och använder dem varje dag då de är smidiga att ha med sig och snabbt ansluter sig till telefonen.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  För pengarna helt ok , fick gratis med halebop och väldigt nöjd.
 • Dålig
  20 dagar sedan
  Kopplar ifrån sig hela tiden
 • Usel
  1 månad sedan
  Sämsta ljudet någonsin! Köp ej!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köp inte!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Parades direkt till telefonen på 1-2 sekunder, startar och stängs av när man tar dem ur laddningsfodralet och för priset ett väldigt robust ljud, rekommenderar starkt om man vill spara en tusenlapp på AirPods!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fick mina idag, grymt snygga men... Passformen är usel, känns som dom är på väg att falla ur örat, bra ljud med bra basåtergivning om man trycker och håller in båda lurarna samtidigt utan att släppa, om inte är det ett väldigt tunt och burkigt ljud. Tydligen finns det mikrofon bara i den ena luren vilket gör det väldigt svårt att alternera lurarna när man som jag använder dom för jobbsamtal med ena på laddning samtidigt. Bytte från iPods som faktiskt uppfyller alla kriterierna jag tidigare nämnt. Ok att priset är lägre för Urbanista Stockholm men känslan är 299kr och inte 899. Dottern fick mina iPods så jag får nöja mig med dessa alternativt sladdlurarna ett tag framöver. Snälla ni på Urbanista, er marknadsföring är fantastiskt med snygg lay out och design, men kom igen ,strunta i detta och satsa krutet på kvalitet och känsla istället!

  7 maj, Beställt direkt från Urbanista och fick ingen retursedel, har i frustration kasserat dessa och ersatt med nya av annat fabrikat!
  Önskar Urbanista ersätta mig tar jag bort recensionen.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Fick hem mina idag. Snyggt med matt-vita. Men det är väl det enda positiva jag har att säga om dessa lurar. Passformen är dålig, sitter inte skönt i öronen. Sen när det kommer till ljudet. Trodde det var ett skämt först.. Finns inget djup alls. Och basen är obefintlig. Riktigt bedrövligt ljud. Du får ett par bättre lurar från wish för 99 kr. Blir att skicka tillbaka dessa direkt.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Snygg design. men såväl funktionalitet och ljudkvalite blir lidande. Låter som en mobilhögtalare, burkigt. Koppla upp dem är krångligt och att sedan byta till en annan mobil var minst lika krångligt.