Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Under Armour True Wireless Flash

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hörlurar (102)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 mån sedan
  Jag ville så gärna tycka om dessa.. När man öppnar paketet ligger de i en liten laddarförpackning som verkar komma från framtiden, men världens skönaste klickljud när man öppnar, som från en sc-fi-film.

  Men ljudet.. Det buzzar som från en gammal dålig elgitarrstärkare, om än väldigt svagt så fort du sätter på lurarna, även om ingen musik spelas.

  Själva ljudet var finfint. Det var grym kvalitet, och höll ute allt omvärldsljud, kunde inte ens höra personen bredvid mig när vi testade att prata direkt med varandra. Men med bra hörsel hör du buzzandet hela tiden, så det finns noll chans att stå ut med detta.

  Och micen. Jag jämförde med Trekz Air, Plantronics BackBeat Pro, och Plantronics Legends, och denna var sämst av dem alla. Inte superdålig, men medioker. Det blåste/susade hela tiden och de första stavelserna man säger i en mening klipps delvis bort.

  Jag är över det hela mycket besviken på dessa efter att ha sett dem med höga betyg och med på alla topplistor. Jag skickar tillbaka dem efter mindre än 30 minuters testande.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag fick dessa och allt jag kan säga är wow! Att ta produkten ur lådan ger bara en hög kvalitet. Det är väldigt enkelt att ansluta till din Bluetooth-enhet och ljudet är skarpt och klart, lite basigt men inte för högt. Den matta svarta ytan och strukturerad design ger produkten en cool faktor! De passar mycket bra i örat och batteriets livslängd är cirka sex timmar (1 500 mAh) och det vattentäta laddningsfodralet ger extra 20 timmars batteritid. Dessa öronskydd är IPX 7-certifierade vilket innebär att de är vattentäta och svettbeständiga och kan placeras under vattnet i cirka 30 minuter, vilket är perfekt för gymnastiksprickan! Du kan komma åt Google Assistant eller Siri via den vänstra öronskyddet, vilket jag tyckte extremt användbart. En bra säkerhetsfunktion som fler träningshörlurar och öronsnäckor använder är Ambient Aware, som låter dig höra externt ljud och denna funktion är ett måste för utomhuslöpare. Sammantaget är det positiva med denna produkt att det är vattentätt, bra batteritid, vattentåligt batterifodral och Ambient Aware för utomhusövning, vilket är en lysande funktion. Negativen är blå monteringsanslutningar är ibland inte så bra, batteripaketet är skrymmande men annat än så rekommenderar jag den här produkten!
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Jag har haft knopparna i några veckor nu och medan ljudkvaliteten är bra, finns det utrymme för förbättringar.
  Storleken och vikten på knopparna gör dem obekväma när de använde under en längre period, jag tyckte att det högsta jag kunde tåla dem var cirka 45 minuter till en timme.
  Eftersom de är fulla i öronsnäckorna tätar de ut yttre ljud mycket bra, men passformen är sådan att de är känsliga för snedvridning när du flyttar huvudet, t.ex. när jag lutar mitt huvud kan det gå överallt från reducerad volym till dämpat när tätningen ändras i hörselgången.
  De verkar dock robusta, aluminiumhöljet är utmärkt även om färgen har slitit ganska snabbt. Batteriets livslängd är mycket rimlig men jag har inte kunnat testa detta fullt ut eftersom jag inte kan stå ut med att bära dem för länge. Med det sagt har jag använt dem i goda timmar varje dag medan jag arbetat och bara tvingat ta upp ärendet en gång och det är fortfarande på cirka 50%. Batteriindikatorn på fodralet är riktigt praktiskt och de får ett ben på AirPods för det, även om de är något större än AirPod-fallet.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har haft öronsnäckorna i några veckor nu och enligt min erfarenhet är de en av de bättre sanna trådlösa knopparna runt.
  Förpackningen är trevlig. Knopparna är inrymda i en aluminiumhölje som är solid och känns hållbar. Dessutom levereras knoppar och vingar av olika storlek.
  Passformen är mycket bra och knopparna håller sig på plats ganska bra. Även om jag inte har använt dem i gymmet, hoppade jag på mina barnens trampolin och de föll inte ut. Byggkvaliteten är också mycket bra och de känner sig inte billiga och plastiska. Parning var mycket lätt att både en iOS- och Android-telefon.
  Ljudkvaliteten är balanserad med lite betoning på bas. Jag lyssnar på alla typer av musik och tyckte att ljudet var väldigt bra för klassiker att poppa till någon old school dub!
  För mig varade knopparna ungefär 4 timmar per laddning, och fallet innehåller ytterligare fyra avgifter.
  Ljudfunktionerna (TalkThru & AmbientAware) fungerade i den meningen att de sänkte volymen på musiken och tillät mig att antingen prata med någon eller höra min omgivning. Det enda greppet är att du måste trycka på knappen på knoppen antingen en eller två gånger, vilket kan vara lite fiddly.
  Sammantaget är de utmärkta för priset och jag tror personligen inte att du kommer bli besviken.
  Fördelar: Bra ljudkvalitet, utmärkt passform, hållbar med trevligt aluminiumfodral, genomsnittlig batteritid
  Nackdelar: Micro-USB (USB-C borde vara standard), Bionic hörselfunktioner verkar bara som en volymminskning, ingen volymkontroll på hörlurar
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket nöjd med hörlurarna. Människor har sagt att de är klumpiga, jag tror inte det personligen. Dessutom måste du tänka på tekniken i de två små öronknopparna! De har inte försummat ljudkvaliteten, det har djup bas, skarpa toppar och mjuka mids. Fallet är snyggt och har mycket kostnad. Jag laddar enheten en gång i veckan och använder dem ungefär 4 timmar om dagen. Ganska coolt batteri. De förblir på plats riktigt bra också, när jag är i gymmet behöver jag inte justera alls. Även när du trycker på den vänstra öronskyddet går ljudet till en viskning och det verkar sätta på mikrofonen så att du kan höra människor utan att ta ut din hörsnäcka, det är fantastiskt eftersom de är så tätt att du inte riktigt kan höra någonting när de är i. Mycket smart teknik. Högt rekommenderad.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  De kommer i en mycket trevlig laddnings- / bärväska och kom fulladdad. Batteriets livslängd är mycket bra med dem som håller i timmar! De kom också med öronstycken i olika storlekar så att du kan välja vilka som passar det mest bekvämt i örat. Några dåliga poäng är att ljudkvaliteten / basen är väldigt dålig och gör att varje låt låter ganska skräp och de är ganska skrymmande öronstycken och sticker ut ur öronen ganska långt vilket jag tror får mig att se dumt ut.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag var begåvad dessa hörlurar och visste ärligt talat inte vad jag kan förvänta mig. Jag har aldrig försökt i öronknopparna och är förvånad över hur bra de fungerar, när de först kom jag älskade absolut lådan de kom i. Den lilla i grunden i fickuppladdningsdockan håller dem säkra när de inte används samt att hålla dem laddade. Det ser också riktigt snyggt ut om inte lite tungt, de anslöt sig till bluetooth riktigt enkelt även om jag till en början tyckte att det var svårt att ta reda på hur de slogs på, kanske instruktionerna kan vara lite bättre för det? Sedan kom till själva montering, de kommer med några extra öronbeslag så att du kan välja vilken som passar dina öron bäst, vilket är trevligt eftersom de känner sig väldigt konstigt till en början men när du väl vänjer dem passar de in i ditt örat. Jag gillar att en gång på rätt sätt skapar de ett vakuum och stänger av många ljud utanför så gör hela upplevelsen ganska personlig. Jag tyckte att jag hade några problem först att göra att en av öronsnäckorna stannade på plats och att det hela tiden föll ut så var tvungen att fikla med det lite innan jag äntligen hade det. Jag tyckte också att de blev ganska tunga i mina öron efter långa perioder men det kan bara vara så att jag inte är van vid det, jag har kunnat gå längre i några timmar när tiden går. Nu för ljudkvaliteten är det fantastiskt! Jag är en ivrig trumma och bas-ragga-fan så jag gillar att höra alla delar av musiken, speciellt basen och dessa hörlurar kom precis där, härlig och tydlig jag har inte en gång hört alla delar av min melodi och ville gå vilse i det världen av musik för evigt och dessa håller dig där till nästan ingen återkomst. Från topparna till mids och ner till basen är ljudkvalitetsupplevelsen definitivt där uppe med de bästa och trots allt de nigglar som går vidare med dessa älskar jag äntligen dem. Batteribanken är den sista och förmodligen den andra viktigaste delen. Den portabla dockningsdockan är lysande så det fortsätter att ladda på språng, det tog mig två veckor att ta ut den efter att ha använt knopparna kanske 4 till 5 timmar under dagen, det är precis rätt storlek att lägga i fickan och mycket mindre än en telefon med laddningslampor på sidan så att du kan se hur mycket batteri du har kvar.
  Så jag ger dessa 5 stjärnor som sagt kräver lite användningsområden, men annars älskar jag dem.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag älskar dessa hörlurar, det snygga laddningsbara fodralet är lysande håller dem säkra och laddar dem. Ljudet är högt och klart att de sitter perfekt i örat och det finns också öronknoppar av olika storlek. De ansluter direkt till telefonen när den är påslagen och är perfekt för gymmet och för att köra.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  En snygg låda och så snart du öppnar den snyggt upplagda lådan märker du vikten och kvaliteten på både laddaren och öronstyckena. Bra USB-laddare och tog mellan 5 och 6 timmar att ladda helt och notera att det inte finns någon snabbladdning. öronstycken var fiolla att sätta i och att hålla sig på plats och kände sig inte helt säkra även med öronstycken i olika storlekar men jag får höra att du kan be om andra storlekar om det behövs. Bluetooth-anslutningen till min telefon var sömlös som var det stora utbudet de kan vara används på cirka 35 fot fick jag fortfarande en kristallklar signal. En touch-funktionen för att starta / stoppa ljudet eller för att öka ljudet runt dig var perfekt liksom perfekt klarhet och baskvalitet, även om det inte finns något sätt du kan justera volymen. Även när du tränade i gymmet och kör i regnet var ljudkvaliteten utmärkt. Sammantaget är de bra för pengarna och om de hade volymkontroll, snabbladdning och perfekta öronstycken skulle de vara svåra att slå för kvalitet och värde.