Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation 5 (PS5)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Spelkonsoler (64)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 27 dagar sedan
  Uppdatering: 2021-01-30:
  Det visade sig att man genom att pilla lite med konsolens inställningar faktiskt kunde aktivera Atmos för Bluray-film, men faktum kvarstår att det inte fungerar för spel samt att Dolby Vision-stöd helt saknas och därför anser jag fortfarande att PS5 inte förtjänar högre betyg än vad jag redan lämnat.

  Originalomdöme:
  Gediget byggd konsol som säkerligen kommer få många trevliga spel framöver, men det finns ett stort problem som sänker mitt helhetsintryck rejält; att PS5 inte har stöd för varken Dolby Atmos eller Dolby Vision. Den nya Xboxen stödjer båda, så jag ser inte varför inte PS5 också skulle kunna göra det.
  Att utesluta dessa båda tekniker innebär att PlayStation 5 helt plötsligt är väldigt ointressant som mediaspelare, eftersom man tvingas dras med dessa begränsningar både vid uppspelning av film på Blu-ray samt i streamingtjänster som Netflix.
  Dolby Vision kan rent teoretiskt läggas till i efterhand, eftersom det inte är hårdvarubaserat, men det känns dessvärre inte särskilt sannolikt att det kommer ske.

  Sony valde antagligen bort Dolby Atmos pga den s.k. "Tempest" 3D-ljudteknik som de själva utvecklat och lagt in i konsolen, men detta fungerar i nuläget bara med hörlurar, och ett ytterst begränsat antal sådana.
  Jag har själv flera olika modeller hemma, varav ett par var hyfsat dyra, men ingen av dessa går att parkoppla med PS5an, vilket i praktiken betyder att om jag vill kunna få 3D-ljud så måste jag köpa helt nya hörlurar som med all säkerhet håller betydligt lägre kvalitet än de jag redan har. PlayStation 4 hade exakt samma problem och Sony har uppenbarligen inte lärt sig någonting sedan dess, såvida detta inte är ett medvetet val enbart för att kunna kränga hörlurar till konsumenter som köpt konsolen.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Konsolreleasen:
  Var en av få som lyckades ro hem en konsol strax efter release. Tyvärr har denna lansering förstörts av alla scalpers som säljer för dubbla priset eller mer. I den delen har Sony, återförsäljarna och hela marknaden misslyckats kapitalt.

  Bilden:
  Rapp i menyerna. Stor skillnad mot Ps4 PRO. Allt känns fräscht och nextgen i denna del.

  Håller med föregående talare om att det just nu finns få PS5-exklusiva spel. Miles Morales är dock riktigt coolt och ett fint showcase för vad man kan komma att vänta sig!

  De Ps4-spel jag kör på ps5 nu är bara de som stödjer/patchats till 60 fps. Tex underskattade Days Gone och makalöst vackra Ghost of Tsushima vilka flyter som en dröm. Jag offrar gärna upplösning mot framerate alla dagar i veckan. Ett tips är att i nuläget kolla på nätet vilka spel som stödjer 60 fps och köra dem om möjligt. Enligt mig det enskilt största lyftet än så länge med gamla spel som erbjuder detta! Har man väl börjar spela i 60 fps vill man inte gå tillbaka till 30. Ett exempel är God of War. Skillnaden är enorm.

  Laddningstiderna är det också extremt stor skillnad på mot förra generationen. Miles Morales, Astro har otroligt korta laddningstider. Ett av de större lyften mao.

  Ljudet:
  Som någon tidigare skrev, det saknas stöd för Dolby Vision och Dolby Atmos vilket är tråkigt ur film/serie synpunkt. Tycker dock att HDR-en är bra utan Vision. Vad gäller Sonys egna 3d-ljud är det just nu bara i sin linda. Det stämmer inte som någon tidigare skrev att man måste ha speciella hörlurar. Du kan koppla vilka som helst till handkontrollern via 3,5 mm och få detta ljud. Men visst, vill man ha helt trådlösa funkar inte alla headset. PS5 har inte bluetooth för ljudet men det har inte Series X/S heller för den delen.

  Handkontrollen:
  Grym på alla sätt. Ligger bra i handen, andas kvalitet och den haptiska feedbacken och adaptiva avtryckarna är förvånansvärt kraftiga. Batteritiden är mycket bättre än i Dualshock 4.

  Övrigt:
  För liten hårddisk i längden. Man kommer få ta bort spel efterhand då den snabbt fylls upp. Extra ssd kommer när det blir möjligt att använda vara ett dyrt inköp.

  Mycket tystare än min gamla Ps4 PRO. Skivläsaren spinner upp men tystnar sedan ganska snabbt.

  DYRA spel på ps-store! Av den anledningen bör man köpa versionen men skivläsare så att man kan prisjämföras och köpa spelen på skiva. Den extra tusenlappen spararna man snabbt igen på detta, tro mig.

  Sammantaget är jag väldigt nöjd!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  "Oj, vad stor den är", var min första tanke när jag virat av packpappret från konsolen och ställt på bordet. Jag visste redan innan att den var stor, men det var ändå överraskande. Och den är inte helt vit, utan snarare lite off-white.

  Basen sitter lite slappt när den är i horisontalt läge, kan vara värt att tänka på. I övrigt så gick allt supersmidigt med inställningar, började med att gå igenom allt från början till slut. Notera att om ni ska ladda ner saves från cloud så kan det ta typ 20-30 minuter att få ner allt, beroende på uppkoppling.

  Läs igenom allting och stressa inte igenom processen när ni sätter igång den första gången. Och för guds skull, SPELA ASTRO'S PLAYROOM som följer med förinstallerat på konsolen. Det är riktigt kul och hjälper er att lära känna DualSense-kontrollen. Älskar hur kontrollens triggerknappar erbjuder bra motstånd när spelen kräver det, och ni får känna på det redan under de första minuterna när ni spelar Astro's Playroom.

  Konsolen är helt knäpptyst, vilket är duktigt välkommet efter att ha haft en jetmotor till PS4 i 7 år. Har inte stött på några kompabilitetsproblem med PS4-spel, eller några systemkrascher överhuvudtaget. Allt har funkat helt perfekt. Upplever att HDR är snäppet bättre än vad PS4 erbjöd. Det enda jag kan påstås vara direkt missnöjd med är att det saknas stöd för Dolby Vision för filmer och serier, varken med UHD eller med streamingtjänsterna. Hoppas innerligt att det kommer så småningom. Kan inte rekommendera denna nog!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Helt fantastiskt konsol. Enorm uppgradering från PS4 pro. Har inte haft några problem alls sen jag fick den på lanseringsdagen. Extremt nöjd
 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Snyggast playstation hittills!
  Snabb och bra.
 • Ganska dålig
  10 dagar sedan
  Högljutt coilwhine som hörs på 3 meter avstånd, har spelat på min Playstation 4 Pro senaste tiden och idag retur. De som säger man inte ska klaga är de 70% som har knäpptysta konsoler. Dålig kvalite av capacitors i nätaggregatet vilket går att fixa genom att löda fast nya av annat fabrikat enligt Tronixfix.
 • Dålig
  27 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Konsolen som försvann.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Med rätt skärm är detta kalas. Alltså en skärm som klarar 120hz; HDMI 2.1 och givetvis HDR 4k.

  Kör PS5 med LG Oled CX som passar som handsken till denna konsol med 120hz och annat kalas.
  Man märker direkt ett starkare och mer klockrent gränssnitt. Bilden är full av kontraster och färger och skarpare än någonsin och framför allt flyter spelet så oerhört bra, märker direkt en enorm skillnad från min äldre konsoller. PS5 skulle få högsta betyg om det i samband med släpp även kom lite mer titlar som stödjer 120hz. Men kommer så klart.

  Kontrollen är den bästa jag upplevt, med ny teknik.

  + Gränssnittet är snyggare än Xbox.
  + Bra tjänster som PS Now och PS Plus där det finns mycket skatter.
  + Fantastisk kontroll.
  + Skifta snabbt mellan spel.
  + Gudomligt snabb,
  + HDMI 2.1. 4K. HDR. Ray Tracing samt spela i 60 och 120hz.
  + Stor databas av PS4 spel.

  - Liksom Xbox Series X inte den vackraste skapelsen. Stor.
  - Dålig ”fot” som följer med.
  - Det inbyggda laddbara batteriet i handkontrollen måste laddas ganska ofta jämfört exempelvis med Xbox Elite Controller.
  - Sony liksom Microsoft är snåla med det inbygga minnet. Det käkas upp fort när många spel ska slåss om plats. Speciellt när skälva systemet tar mycket plats. Extern disk går att använda. Men dyra diskar som ska fungera lika snabbt som internminnet är riktigt dyra. I alla fall 2TB skulle önskas från start.
 • Dålig
  16 dagar sedan
  Varning - usel kvalitet på denna produkt! För det höga priset förväntar man sig mer.. Min andra hand-kontroll har nu gått sönder på liknande sätt, nämligen att R2-knappen pajar. Gummit på kontrollens undersida drar även till sig smuts väldigt lätt, vilket märks efter några veckors användande.
  Inte smart att använda vitt gummigrepp.
  Själva konsolen ger också ifrån sig ett tjutande ljud, troligtvis från fläkten, och kraschar ofta efter start från standby.
  Hoppas Sony nån gång lär sig det här med kvalitet, har haft massa liknande problem med PS4 innan.
 • Ganska bra
  18 dagar sedan
  Helt ok men inget att betala överpris för att få tidigt.
  Du kan lätt vänta tills det finns i lager i affären. Inte så dramatisk uppgradering att du missar något stort om du redan har en tidigare generation.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Riktigt stor konsol!

  Å tycker dom skulle gjort fästet för plattan bättre, där man kan välja om man vill ha den liggandes eller stående. Känns vekt, och lossnar lätt när man flyttar den.

  Grym bild!

  Tyst när man spelar, å när fläkten drar igång är den iaf tystare än Ps4:an.

  Lite dyr, men är alltid så när det kommer nya konsoler.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Jag säger bara: W O W!
  Vilken skillnad från ps4 till ps5.
  Även testat senaste Xbox och skulle välja PS5 alla dagar i veckan!
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Stor som fasiken men osar spelkänsla utan dess like! Kort sagt är jag överlycklig!
  Bokade under releasedagen 2019 och fick mitt ex lagom till Julafton 2020! :) Används med en Panasonic OLED

  PLUS:
  - Stilren och futuristisk design! Avskydde den först men nu är jag helt såld!
  - Maken till spelglädje har jag inte upplevt på åratal.
  - Dualsense kontrollen är magisk! Enough said!
  - Snabb som fasiken och effektivt handhavande!
  - Menyerna är en klar uppgradering från PS4
  - PSN är mer lättillgängligt och enklare att navigera än tidigare.
  - Spelen ser fantastiska ut och bjuder på många wow-upplevelser. HDR prestandan är felfri.
  - 4K UHD Blu-Ray är ett stort plus för oss filmnördar.
  UHD-utgåvan av ”Blade Runner Final Cut” är en sensation och PS5:an förmedlar bilden med ren cinematisk glädje.
  - Dolby Atmos stöds till filmvissning

  MINUS;
  - Väldigt stor och tung samt lite plastig
  - Hårddisken borde vara större för priset
  - Hade hoppats på en litet lyxigare unboxing
  - Stöd för Dolby Vision önskas omgående!

  Summa sumarum! Sony has outdone themselves! Xbox Series X må vara bättre specifierad, men saknar Sonys spelglädje!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den är väldigt stor, till och med för den som är förberedd på den. Men byggkvalitén sitter på plats och den är väldigt tyst. Jag har tyvärr inte testat den i mer än Horizon zero dawn för ps4, men hittills så har jag inte hört den mer än pipet om kommer vid start. Menyn är lätt att förstå och snygg, sedan att spela i 4K är ju bara underbart! Laddtiderna är inte som på datorn enligt mig men det är ett rejält lyft. Väldigt kul att kunna spela sina gamla Ps4 spel dessutom och många av dom i 60fps, dvs så länge det stödjs.
  + snabb
  + tyst
  + stilren och noggrann
  + stödjer många ps4 spel
  +/- lite väl stor, men med tanke på kyllösningen så är det helt acceptabelt.
  + enkel, stilig och lättmanövrerad meny
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Härligt att slippa jetmotorn PS4 Pro :) 60 fps är kung. Snygg? Nej inte direkt, men vem bryr sig?
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ställer mig in i hyllningskören. Fantastisk konsol.

  + Extremt snabb laddning och i menyer
  + Grafiken
  + Dual Sence kontrollen. Vilken next-gen kontroll
  - Storlek på hårddisk
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Stort lyft från PS4. Snabb och riktigt bra med en oled tv.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastiskt snabb!

  Har aldrig varit roligare med tv-spel. Självklart köp!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Om AMD hade något som DLSS skulle det va full poäng, kanske till PRO versionen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Ser bra ut
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Helt ok men inga kioskvältare till release-spel tyvärr. Hade gärna velat ha ett riktigt bra demo som visar vad den är kapabel till. Har ett dedikerat spelrum så designen stör mig inte speciellt. Lite synd att inte kunna använda PS4 controller till PS5 spel, och att inbyggda HD är så liten. 3-4 Tb hade definitivt behövts. Hoppas man aktiverar den interna M.2 ssd porten snart så man kan utöka minnet.

  Hoppas verkligen Sony trycker på spelutvecklarna att göra PS5 exklusiva spel. Så länge man envisas med att göra versioner för PS4 också kommer man inte utnyttja kraften som finns.
 • Bra
  2 mån sedan
  inte direkt vacker. skulle säga att dom har katastrofalt missat i designen.men den drar väl ögonen till sig. jag ser fram emot nästa version som säkert ser snyggare ut och kanske aningen mindre.
  prestandamässigt är den ju bättre än playstation 4. jag hade hoppats på fler spel vid lansering men det kommer väl.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Wow! Vilket lyft det kommer bli för den nya generationens konsoler! Playstation 5 levererar och fortsätter imponera mig. Supersnabba laddningstider, snyggt UI och gränssnitt. Lätta menyer. Grym prestanda och supersnygg grafik! 4K upplösning, 60fps, 120fps och Ray-tracing.

  Men det som verkligen imponerar STORT är Dual Sense handkontrollen. Det går inte att beskriva hur grym den är. Det är verkligen next-gen. Nya vibrationer, programmeringsbar-resistans i avtryckarna, ljud och mikrofon direkt i handkontrollen. Du kan alltså blåsa in i handkontrollens mic och simulera att du blåser inne i spelet. När du spänner en pilbåge inne i spelet så blir avtryckaren hårdare och hårdare ju mer du spänner, för att sen släppa helt när du skjuter iväg din pil. Riktigt häftig känsla! När du går på is, gräs, grus eller på moln så känner du detta i handkontrollen.

  Jag rekommenderar Playstation 5 över xbox alla dagar i veckan. Det är inte för att jag är en PS-fanboy utan för att Sony verkligen levererat en next-gen känsla med handkontrollen. Två tummar upp till Sony som verkligen lyckats denna gången!

  Till alla er där ute som säger att spelen ser lika snygga ut på PS4 Pro och att det inte är lönt att uppgradera. Ni har lite rätt, men samtidigt så finns det inga nya generationens spel ute ännu heller så. Nästa år kommer vi få se mycket mer av dessa och då kommer handkontrollen få visa sitt rätta jag. Jag längtar!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Först vill jag kommentera omdömet från WithFieryTruth. PS5 kan så vitt jag förstått visst skicka ut Atmos-signal via Bluray-film (se t ex https://www.ign.com/wikis/playstation-5/How_to_Enable_Surround_Sound#How_to_Set_Up_Surround_Sound_and_Dolby_Atmos_for_DVDs_and_Blu-ray_Discs). Det vill säga att så länge du har en Atmos-kompatibel mottagare så får du Atmos-ljud. Xbox SX fungerar på samma sätt när det gäller just BR-film. Resten stämmer och om Dolby är avgörande för en väljer man Xbox istället.

  Om vi fortsätter på ljudbiten. Tempest 3D, ljudtekniken i PS, är tänkt att göra ljudupplevelsen mer realistisk oavsett högtalarsystem. Sony tycks ha lagt ganska mycket krut på att utveckla det. Det dröjer innan vi vet hur bra de har lyckats (https://www.tomsguide.com/features/ps5-and-3d-audio-everything-you-need-to-know).

  När det gäller PS5 i övrigt då. Det är klart man vill ha allt det senaste när man köper en ny konsol. Men alltså, frågan är vilken faktisk skillnad det gör. Jag är ganska säker på att skillnaden i spelupplevelse är i princip obefintlig mellan PS5 och Xbox SX. Skulle man t ex märka skillnad i ett blindtest? Tveksamt.

  Det finns dock några fler punkter utöver ljud på vilka Xbox och PS skiljer sig mer än på papperet än så länge.
  - Endast Xbox har ALLM, som gör att en TV som har den funktionen byter automatiskt till spelläge. Oklart om PS5 kommer stödja det.
  - PS brukar ha fler exklusiva titlar.
  - Handkontrollerna skiljer sig åt. PS försöker vara mer innovativa, vilket jag tycker är kul.

  Totalt sett är det nog spelutbudet som är mest avgörande.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Grymt nöjd!

  Betydligt roligare next gen upplevelse, än när PS4:an släpptes, då detta är ett betydligt större steg, än vad man fick på 4:an.

  Jag gillade Dual Shock 4, men DualSense är banne mig skönare.
  Haptic feedback må vara en gimmick, men i Astro's Playroom, gav det en fin boost i upplevelsen. Gillade känslan i avtryckarna, när man skjuter med pilbågen, nåt jag hoppas dom använder sig av i Horizon 2.

  Att den är snabb, är ingen överdrift, för laddningstiderna i Astro och Miles Morales, existerar knappt. Känns som när man spelade spel på cartridge, under NES/SNES tiden.
  Sen är ju även nya operativsystemet snuskigt snabbt. Skönt att slippa lagget från PS4:an.

  Har tur med mitt ex, som är tyst, utan några problem ("ta i trä"). Den är inte riktigt lika tyst som Series X, men jämfört med PS3 och PS4:an, så är den knäpptyst.

  Det enda som stör lite, är när man installerar spel från skiva, för skivläsaren, för den är lika högljudd, som på PS4:an. Men detta är ju bara ett tillfälligt problem, då det blir tyst när den är klar med installationen.

  En annan sak jag stör mig lite på, är själva stödet till konsollen, när man har det i horisontalt läge, då det gärna lossnar, om man råkar flytta på konsollen. Hade gärna sett att man även kunde skruva fast det i det läget också. Det märks att den är designad för att stå vertikalt. Så snart jag fått nya TV bänken, så kommer både PS5:an och Series X att placeras vertikalt, vilket även ser snyggare ut.

  Förutom detta, är jag som sagt brutalt nöjd.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra konsol. Väldigt stor och ganska svårplacerad. Jag inte märkt att den blir för varm än i TV-bänken. Det nya UI är sämre och rörigare än PS4 men det fixas nog i framtida uppdateringar. Egentligen finns det inte så många spel till den som motiverar inköpet än. Laddtiderna är bra men ändå ganska långa för cross-genspel som Assassins Creed.
  Betydligt tystare än PS4, men blu-rayspelaren låter en hel del. Kontrollen är en stor uppgradering mot PS4.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bästa konsolen någonsin. Så rapp och bra. Laddtider är ett minne blott.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  The future is here!
  Den 19 november släpptes PLAYSTATION 5, spelkonsolen som förändrar spelupplevelsen.
  Det är absolut rätt tid att köpa den om man gillar att spela med bästa grafiken och världens bästa spelkontroll. Mjukvaran är inbland lite ostabil men det kommer att bli bättre. Gränssnittet är annorlunda än PS4:an så det kan ta några dagar för en att hitta alla genvägar.

  Om man ska få full upplevelse så gäller det att man har en TV eller skärm som klarar 120 Hz, samt stöd för HDMI 2.1.
 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Tycker inte denna är värd att köpa för tillfället, vänta till prissänkning, bättre spel och på att alla barnsjukdomar är borta.

  Plus:
  Handkontrollen känns revolutionerande.
  Snabba menyer.
  60 fps i många spel.

  Minus:
  Extremt stor och klumpig.
  Överpris, 500$ blir 6000 kr, Sony lägger på några hundringar extra jämfört med t ex Nintendo och Microsoft.
  Inte så tyst som utlovat, mitt ex lider av coil whine, även flera har rapporterat om samma problem.
  Kraschar ofta när man använder standby.
  Saknar Quick resume, den bästa next-gen funktionen på nya Xboxen.
  Inget stöd för 1440p monitor.
  Menyerna är snabba men saknar massor av standardfunktioner, som t ex mappar.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Helt underbar konsol! Grym grafik, snabb som attans och det som gör denna konsol unik jämfört med Xbox Series X är att kontrollen kommer ta dig till en helt annan dimension gällande spelupplevelse.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Första intryck:

  Stor och lite svår att placera i TV-bänken liggande men det går.
  Ganska tyst. Lite fläktljud hörs, men det är extremt lite. Series X är i jämförelse helt tyst i samma spel. (Valhalla)
  Kontrollen är helt otrolig. Påminner mer och mer om X-box kontroll och PS5 har nu till och med fått bättre komfort (vilket jag aldrig trodde jag skulle säga).
  Force Feedback är fantastiskt, likaså vibrationerna. Detta är helt klart den bäst kontrollen någonsin. Köpte en Series X också bara för kontrollens skull, men det hade inte behövts.
  Menyer laggar lite, till skillnad från series X. Det är extremt lite.
  Spel flyter däremot bättre än Series X. 60 FPS är en dröm på konsol och även 30 FPS spel flyter mycket bättre än på PS4/ONE.

  Kan varmt rekommendera!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag är nöjd med min PS5 iaf! Utforskat den lite ”lätt” med sonen idag och spelat Miles Morales, Cod Cold war, lite PS4-spel mm. Den stod på ca 9-10 timmar idag 😁 Knäpptyst är den såklart inte, men jösses vad tyst den är! Både fläkten och bluray-driven är väldigt tysta i jämförelse mot PS4 pro(senaste revisionen). Lika tyst som min Xbox 1X var, men med tystare bluray-drive!

  Imponerande maskin i många avseenden än sålänge!

  Kan inte ge 5 stjärnor dock förrän alla buggar, som många blir drabbade av i början, är fixade och sen är vissa inställningar lite krångliga att hitta!
 • 6 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Det blir inte bättre än så här
 • Usel
  2 mån sedan
  Nej, men det är ju
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bästa pris: 10 000 NOK på Finn.no
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Konsolen reserverade i tid för fnac 500 € sitt normala pris uteslutet att betala mer än sitt pris och konsolen är bara supersnabb från det interna SSD-magnifika spelet extraordinära styrenhet med sina exakta vibrationer och dess adaptiva utlösare och spelet erbjuds astro lekrum är bra bara "standard" ssd har lite lagringsutrymme. Jag var redan tvungen att ta bort spel på ena sidan om sony hade lagt en större ssd skulle konsolen inte ha kostat samma pris och med en framtida uppdatering vi kan lägga till en SSD m.2 inuti konsolen, det är bara en tidsfråga
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd med min PS5. Det bästa med konsolen är styrenheten. Det är otroligt bra, du måste försöka för att verkligen förstå hur bra det är!
  Det är också helt tyst, även efter flera timmars spel. De flesta PS4-spel fungerar mycket bättre, och det fungerar bra med PSVR. Rekommenderar att ha en bra TV / monitor med HDMI 2.1 för att verkligen märka skillnaden från PS4.
  Sammantaget skulle jag säga att konsolen är 9,5 / 10.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  King maskin, kör för att köpa, beställa, förbeställa, det är värt det!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag fick den på morgonen den 19: e via förbeställning från Fnac. Toppkonsol! Styrenheten erbjuder oöverträffade sensationer 🙂
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket bra och snabbt
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Snabbt och kraftfullt
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag har precis fått tillbaka den och den här konsolen är perfekt