Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox One S 1TB - All-Digital Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Spelkonsoler (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.10)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Undvik denna konsol. Köp hellre en Slim som man får för samma pris, som dessutom ger en tillgång till alla fysiska spel på skiva som nästan alltid är mycket billigare än den digitala versionen, som man dessutom kan sälja när man är färdig med spelen.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  "Xbox one X" slutade tillverkas permanent i månadsskiftet Augusti-September 2020,och det lär inte dröja alltför länge innan "Xbone" går i graven helt och hållet.-Detta då nästa generation,den nionde,inleds nu i höst. Den 10:e November är det världspremiär för "Xbox Series X" och "Xbox series S",där den sistnämnda i paradigmskiftet endast kommer att kosta en tusing mer än ovanstående låda,trots att den SPELAR "I EN HEELT ANNAN DIVISION" !...

  Så: VARFÖR ska jag betala två å sex för denna,när den totalt överlägsna "Xbox series S" kommer att säljas för ett rätt blygsamt högre pris,OM DRYGT EN MÅNAD ??...(slantarna är f.ö. hårt inarbetade och beskattade,och de behövs definitivt även till andra bra saker !). "Series S/X" är dessutom helt bakåtkompatibla med "Xbones" spel,så ur utbudssynpunkt finns HELLER,ingenting att grubbla över !.

  Hade det inte varit smartare av återförsäljarna att rabattera alla kvarvarande "Xbones" med tusen spänn NU,istället för att tvingas totaldumpa priset om två månader ?. Kvarvarande Xbox one:ar kommer ju konkurrensmässigt,f.ö. ÄVEN att ställas mot NYA PS5,före jul !. Ovanpå detta så ska "Amazon" dra igång sin sverigeverksamhet under senhösten,vilket definitivt kommer att leda till en GENERELLT aggressivare priskonkurrens

  Nej,istället har vi under sommaren sett en kraftig PRISHÖJNING på alla aktuella (men mkt snart,också omoderna/föråldrade) tv-spelskonsoller. Visst,Corona-eländet har varit en guldgruva för konsollförsäljarna,men vad hjälper det nu,när paradigmskiftet väntar runt knuten ?.

  Girighet tycks gå före klokskap,och i värsta fall: Högmod går före fall.

  /M.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Inköptes för 999 kr på black friday och kompletterade snabbt med två års game pass för en billig peng. Denna combo funkar väldigt bra, har bara köpt något enstaka spel via Xbox Store på rea, finns oerhört mycket bra lir via game pass. Konsolen i sig gör sitt jobb, för mig är den väldigt tyst och diskret. Skön handkontroll. Får avdrag då jag tycker menyerna inte är så genomtänkta, tar ofta lång tid att komma dit man vill.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Perfect! Köpte denna som julklapp till min dotter!
  Bra pris för att vara en extra konsol. Då jag redan har One X med Game Pass så gör det ingenting att det inte finns någon Skivläsare.

  Jag skulle nog inte köpa den som "huvudkonsoll".

  Men som sagt. en extra konsol till barnen eller en extra i sovrummet så är den perfekt.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Laddar spel snabbare än min original Xbox One men det är väl som förväntat. Stort plus för att man slipper den externa nätdelen!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köpte min på Black friday och är väldigt nöjd. Den är snygg, liten och tyst. Förstår inte föregående person att fläkten låter för mycket, måste vara fel på den i så fall.

  Extra skoj att Minecraft ingår!

  Användareinterfacet är rörligare än på ps4 enl mig men xbox har en del roliga saker jag saknat med ps4, såsom vissa titlar och "game pass", där man för en liten slant (nu kampanj 10 kr för 3 månader, sedan typ 400 vilket ju är lite mer...) får ladda ner och spela otroligt många bra spel.

  Jag har endast att jämföra med min ps4a (Ej pro) men tycker även denna har snäppet bättre HDR på min tv.

  Exklusiva spelarkivet måste jag däremot säga är bättre på ps4an (God of war, last of us, RDD2) men kan man dock leva utan dessa exklusiva titlar tycker jag denna maskin idag är ett mer prisvärt köp, även till dagens pris på 1800 kr.

  Obs: endast digitalt så klassiska skivor går ej, men med spel som ingår samt ständiga reor på Microsoft store och game pass gör att jag inte tycker det behövs. Därav är konsolen lite billigare och ett bättre köp än "originalet"
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Första one S man äger så har inget att jämföra med direkt. Har inte upplevt att fläktljudet är högt snarare tvärt om, samma sak när jag spelar. Ibland kan det ta lång tid att ladda hem olika spel.
 • Dålig
  12 mån sedan
  Tom när man inte spelar något, helt ny i IDLE/startmenyn så är fläktljudet sjukt högt, hör den i rummet bredvid med stängd dörr.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  11 mån sedan
  Inte längre tillgängligt i mitt hus (och ingen önskan att spendera 40 € mer (vilket krävs för 1 års liveabonnemang).