Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 S7940

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (130)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  I samarbete med Philips har jag testat rakapparat S7940
  Fördelar
  • Den är liten och behändig
  • Snabb laddningstid

  Nackdelar
  • Man kommer lätt åt on & off knappen vilket är störande
  • Jag tycker att skär- huvuden är för ”hårdhänta”, känns som att de är ovassa
  • Att behöva byta huvuden när man skall ansa t.ex mustachen är besvärande,det borde vara ett integrerat huvud för ansning inbyggt i apparaten.
  Designen/utseende är tilltalande
  Priset är alldeles förhögt
  Funktionen i stort är Ok
  Prestanda efter rakning är ej bättre än min gamla Philips HQ 7320
  Jag har testat apparaten i ca 5 veckor
  Tyvärr så skulle jag inte rekommendera apparaten med anledning av de negativa svaren ovan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har nu genom Buzzador testat denna rakapparat från Philips S7940. första intrycket av den att den ser elegant ut ,ganska lätt , fodralet till var av det hårdare slaget och skyddar maskinen på resor. den var ganska tyst och rakade effektivt på första rakningen utan några som helst inställningar.
  denna modell ska ju vara bra om man som jag kan ha lite känslig hy i ansiktet ,så jag provade appen och svarade på en del frågor i den och skickade över inställningarna till maskinen och vips så funkar den för mitt ansikte. Smidigt.lite betyg drar jag ner på trimmern som man sätter på efter ha monterat bort rakhuvudet. den funkade sådär för mig. I övrigt en mycket bra maskin som är lätt att hålla ren och den är tyst och effektiv. Så jag slår till på den.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med philips och Buzzador fått chansen att prova philips S7940. Den är mycket greppvänlig med tanke på att man behöver använda den i olika vinklar. De tre skärhuvudena är mycket följsamma och även om jag haft några dagars skäggstubb, blir det snabbt slätrakat.Den fungerar även utmärkt att hålla skalpen slät! Jag rekommenderar varmt denna produkt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med Buzzador och Philips fått möjlighet att prova den här rakapparaten under en tid. Maskinen har en låg vikt och är mycket behaglig att hålla i, den rakar även väldigt nära och ganska snabbt. Den tar även lite längre strån om man ger den lite tid men jag upplever ibland då att den rycker tag i strået vilket naturligtvis inte är helt behagligt.

  Den här produkten marknadsförs som extra lämplig för personer med känslig hy och som besväras av hudirritationer i samband med rakning. Det här gjorde mig väldigt intresserad av att testa den och därför anmälde jag mitt intresse av detta till Buzzador. När jag fick maskinen och började använda den blev jag besviken då jag efter första rakningen var rödflammig och till och med blödde från vissa platser på halsen. Jag har hört att det kan ta ett par veckor för huden att vänja sig vid ett nytt raksystem och var därför fast besluten att ge maskinen en ärlig chans. Efter hand så blev det mycket riktigt bättre och hudirritationerna minskade stadigt men under den knappa månad jag använde maskinen blev det tyvärr aldrig helt bra.

  Den medföljande trimmern är i min mening en halvmesyr. Den är inte tillräckligt precis för att kallas precisionstrimmer.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med buzzador fått möjligheten att testa Philips S7940.

  Efter att testa denna hela oktober månad så Har jag kommit fram till att det är en mycket skön rakapparat i handen och skonsam mot huden då den kan ställas in för känsliga hudtyper. Detta görs enkelt via tillhörande app där man även kan få tips om hur man förbättrar sina rak-resultat. Uppskattar som sagt att rakapparaten är skonsam mot min hud och inte längre ger mig irriterad hud vilken nästan alltid varit ett problem med tidigare rakapparater. Rakapparaten levereras med ett fint hårt fodral, praktiskt när man ska packa med den till resan. Önskar dock att man hade fått plats med laddaren I samma fodral men det får man alltså inte.
  Uppskattar också att motorn är relativt tystgående samt att batteritiden så här långt håller sig väldigt bra.
  Kan verkligen rekommendera denna rakapparat!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  ”I samarbete med Philips”
  Under månaden jag haft Philips Rakmaskin S7930 notera att rakresultat blir perfekt oavsett torr eller våtrakning med daglig användning eller efter ett par dagar med stubbe. Har tidigare haft problem med känslig röd hud efter rakning med billigare Philips maskiner, men detta problem är numera som borta vilket är en klar fördel med denna modell. Maskinen har en lätthet och ligger därav bra i handen och ger naturligt grepp. S7930 kan även kopplas ihop via Bluetooth med engelska Philips appen GroomTribe, som hjälper till att ställa in maskinen med ett personligt rakprogram efter att svarat på ett par frågor, följer även upp resultatet av inställningen därefter, såsom håller koll på rakningen såsom laddningen om man har Bluetooth och app på samtidigt. Kan tycka att appen borde vara på svenska, då den har ett stort mervärde, vilket jag märkte efter att först använt maskinen utan ihop koppling, och därefter med. Det går snabbt att ladda maskinen med sladd. Då den klipper effektivt blir rakningstiden både kortare och därtill räcker flertal rakningar på en laddning. Rakhuvudet kan lätt att göras rent under kran.
  Maskinen kommer med ett hårt fodral och sladd och trimmer löst. Mindre bra lösning tycker jag som helst skulle vilja ha dessa på varsin plats i fodralet speciellt om man inte är hemma.
  Philips Rakmaskin S7930 ligger kring 2000 kronor, en summa som är värd investerad för att få bra rakresultat men framförallt slippa få känslig hud efter rakningen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med philips och Buzzador fått chansen att prova philips s7940, i ca 1 månads tid. Den är enkel att använda, funkar både för torr och våtrakning utan att skapa irritation. Appen är en smart touch där du kan ställa in hud typ samt få personlig feedback på din rakning. Den ser enkel ut med döljer många fina funktioner. Väldigt bra batteritid där motorn är stark ända fram tills den behöver laddas. Dock så ibland lämnar den något enstaka tjockare hårstrå under hakan som jag måste finjustera med en rakhyvel. Men annars är jag grymt nöjd med produkten.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med Phillips fått prova denna produkt under en månads tid och den är definitivt en keeper! Rakapparaten ligger bekvämt i handen och motorljudet är lågt och behagligt. Den rakar bra och skonsamt och batteriet håller för många rakningar. Fodralet som medföljer är litet, smidigt och skyddar apparaten bra vid transport. Själva rakhuvudet är mycket bättre än tidigare modellers. Delarna som man tar isär vid rengöring har numera en mer hållbar konstruktion och huvudets utformning är skönt mot huden. Det enda negativa är att trimverktyget inte är integrerat i apparaten utan man måste byta mellan det och skärhuvudet. Priset på denna rakapparat är skäligt satt för detta är en bra produkt! Dessutom är den snyggt designad.
  Sedan tidigare använder jag en äldre Phillips rakapparat, en Arcitec, och den pensioneras härmed!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med Philips och buzzador fått möjligheten att testa Philips Shaver 7000.

  Jag har testat denna produkt i 1 månad nu och fått en bra koll på hur den fungerar samt dens funktioner.

  Jag är väldigt nöjd med produkten, hur den funkar samt resultatet. Den är väldigt lätt att använda samt att den har riktigt bra batteri. Resultatet är över förväntat plus att huden inte blir irriterad efteråt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med Philips och buzzador fått möjligheten att testa Philips Shaver 7000.

  Denna produkt är väldigt fin designad och enkel att använda trots sina finesser den innehåller.

  Rakapparaten ligger perfekt i handen när man rakar och uppkopplad till appen får man mycket nyttig hjälp för hur man rakar på bästa sätt för huden. Batteriet håller länge och indikerar bra både här och när man ska koppla ihop rakapparaten med telefonen. Var lätt och smidigt och har bra guide när man kopplar ihop det.

  Priset ligger bra då produkten har design, lätt att rengöra, skonsam för huden och hjälpen man får från appen.

  Jag rekommenderar produkten och hittar ingen riktig negativ sida under min första månads användande.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har i samarbete med philips och buzzador fått möjligheten att testa Philips S7940.

  Jag har under en månad testat den här apparaten nu och tycker att jag kan lämna ett skapligt verklighetsbaserat omdöme.

  Överlag är jag nöjd med maskinen. Den gör det den säger att den ska göra. Den rakar inte lika nära som min braun i 7000-serien och verkligen inte som en rakhyvel men den rakar nära nog.

  De avklippta håren försvinner in i maskinen vilket gör att det går att raka sig i bilen på väg till jobbet utan att skräpa ner bilen. Jag behöver inte titta efter utan bara att köra på lite så är rakningen snabbt gjord.

  Den laddar snabbt och batteritiden är bättre än vad som uppges i manualen.
  Med min braun är det lite krångligt att komma åt under näsan, det är det inte med denna, går hur bra som helst.

  Fördelar:
  +Snabb
  + Inga fler röda prickar på halsen
  + Kommer åt bra överallt
  + Fantastisk batteritid
  + Bra etui
  + Stark motor

  Några "bra att veta":
  - Den har en trimmer, men för att använda den behöver man plocka bort rakhuvudet vilket är rätt irriterande och jag kommer nog att tappa bort den där trimmern förr eller senare.
  - Under rakning händer det lite nu och då att jag råkar stänga av den då on/off knappen sitter på greppet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har i samarbete med buzzador fått möjligheten att testa Philips S7940.

  En bra rakapparat som uppfyller mina krav för rakning. Ligger bra i handen och följer ansiktes konturer på ett bra sätt som gör att resultatet av rakningen blir bra.

  Kan användas både för torr- och våtrakning. Jag har använt torrakning eftersom det är bäst för min hud.

  Den kan anslutas med hjälp av blåtand till en app i telefonen, denna app ger sedan tips på hur man ska kunna "förbättra " sin rakning. Kul grej men kanske inte helt nödvändig.

  Den är enkel att rengöra genom att bara skölja under vatten.

  Det hade varit bra om laddaren fått plats i det medföljande fodralet.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har i samarbete med buzzador fått möjligheten att testa Philips S7940.

  Jag kommer inte fortsätter använda denna produkt efter testperioden eftersom rakningen blir inte lika bra som med min rakapparat från braun. Rakhuvuden på Philips S7940 är väldigt stor vilket gör det svårt att komma åt kanterna. Vidare klipps hårstrån inte lika nära huden som jag är van vid så att det blir lite stubb kvar. Anslutning till appen fungera och man få lite tips men inte heller det känns som nånting man har så mycket nytta av i längden.

  Kvalitén och medföljande utrustning är bra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har i samarbete med buzzador fått möjligheten att testa Philips S7940.

  Rakapparaten levereras med ett hårt fodral, vilket både känns gediget och snyggt. Rakapparaten är stilren, skön att hålla i och ligger bra i handen. Jag upplever att det är en stark motor och att den har ett bra rakhuvud som lätt följer hudens former. Oavsett om det endagars skäggstubb eller flera dagars sparande skägg, rakar apparaten utan att lämna en irriterad hud efteråt.
  Enkel rengöring och mycket bra att den kan användas både för torr- och våtrakning. För att få ut maximalt av maskinen rekommenderar jag att appen laddas ner och nyttjas vid rakning, dock hade jag stora anslutnings problem mellan rakapparaten och telefonen första gången.

  Det negativa som jag upplevt är att jag får ”jobba” mera med maskinen för att komma åt skäggväxten kring/under näsan. Dessutom vilket är oerhört irriterande är att laddaren inte får plats i det medföljande fodralet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Skön att hålla i, gör sitt jobb bra utan bekymmer. Ingen upplevelse av irriterad hud.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Har använt denna rakapparat några gånger nu men det tar faktiskt längre tid att raka sig med den än med en hyvel. Man måste röra den i cirklar hela tiden och den missar många skäggstrån om man inte cirklar många sekunder på samma ställe. Den har även ryckt några strån ett par gånger varje rakning, inte skönt!
  Har goatee vilket gör det svårt att hålla skarpa linjer, denna rakapparat är nog mer gjord för slätrakade människor.
  En fördel är att man inte behöver skumma in hela ansiktet för att raka sig men å andra sidan tar det ändå längre tid totalt för att raka sig om man jämför med hyvel och inskumming av ansiktet.
  Har även provat en Braun nyligen och den gjorde inte heller jobbet bra. Det passar helt enkelt mig bättre att använda rakhyvel!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Excellent Resultat! I liked the product and specially it's connectivity and guidance in how to achieve the best result and would definitely recommend it to all. It can improve the way you shave.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra rakapparat som gör ett bra jobb och är skön att håll i. Har haft en liknande modell innan. Bra, hårt fodral följer med. Jag rekommenderar denna rakapparat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra rakapparat, vassa blad, och lite starkare motor än min förra apparat som ville lämna kvar lite stubb.
  Smidigt att få med en väska man kan förvara den o då man är ute och reser.
  Jag rekommenderar produkten!
  Jag har fått prova denna rakapparat i samarbete med Buzzador.