Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED55B9

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (248)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft den här TV: n i ett par veckor nu. Det ersatte en extra dyrare Samsung ue65ks9505 från 2017. Hittills mäktig imponerad av bilden! Netflix-serien i Dolby vision ser fantastisk ut. Färgerna (och naturligtvis den svarta nivån) är lysande. Bilden ser bra ut från mycket vid vinkel. Den avkodar också Dolby Atmos och kan skicka den till soundboard / förstärkare via eARC. Vanlig ARC kommer inte att kunna överföra Dolby Atmos, och man får inte det goda ljudet från appar som Netflix. Har inte testat den här funktionen ännu, men trevligt att ha.

  WebOS är också mycket mer lyhörd än att reta av Samsung. Ett minus är att Canal Digital-appen inte är tillgänglig för WebOS. Ljusstyrkan är inte helt i nivå med föregående TV, men mer än tillräckligt ljus. Skärmen reflekterar också mycket lite ljus, så ljus som var irriterande på den tidigare TV: n är mycket mindre synliga nu.

  Kan aldrig tänka mig att jag väljer något annat än OLED TV i framtiden!

  OBS! Fungerar också mycket bra för spel. Mycket lågt inputlager i spelläge. Playstation-spel ser bra ut i HDR (för de spel som stöder det).