Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens TQ507R03

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Espressomaskiner (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Vi är supernöjda med denna maskin! Maskinen är stilren och kaffet smakar precis som på ett café. Gästerna älskar möjligheten att få välja mellan olika sorter. Mjölkfunktionen är supersmidig och det är bara att lyfta bort och ställa in mjölken i kylen som blir kvar. Den rengör sig själv och det underlättar verkligen!
 • Mycket bra
  15 dagar sedan
  Supergott och lyxigt kaffe på mindre än en minut! Älskar att man kan välja mellan många olika sorters samt att man dessutom kan göra två koppar på samma gång!
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  I samarbete med Siemens har jag fått testa denna.
  Jättenöjd! Mjölken blir perfekt skummad och jag varierar ofta mellan de olika dryckerna och storlekarna på kopparna. Väldigt enkel i menyerna vilket jag verkligen gillar. Hela familjen använder den då det även går att få skummad varm mjölk till chokladen och varmt vatten till en kopp te.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  samarbete med Siemens mot en ärlig recension har jag provat denna grymma maskin, det blir verkligen supergott kaffe samt att man kan använda bryggkaffe också.
  Jag gillar att den är så smidigt med mjölkbehållaren till, bara att sätt in i kylen direkt efter man använt. Inget att rengöra det gör den själv.
  Finns speciella program för avkalkning och djupare rengöring.
  Kan varm rekommendera denna produkt om man gillar gott lyxigt kaffe.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har jag fått hem denna EQ500 helautomatiska espressomaskin.

  Det är en snygg och stilren maskin som gör kanon gott kaffe. Många olika sorter att välja på.

  Vi har inte fått till delen för man kan hälla i bryggkaffe utan ut kom bara sumpvatten...
  Manualen är inte helt lätt och det är anledningen till att vi inte orkar fördjupa oss i varför det inte funkar...

  Att göra kaffe på bönor i denna maskin är galet gott, men smakar det så kostar det.

  Små saker stör oss och ett av dom är att oavsett om vi reglerar munstycket kaffet kommer ut ur, ner till längsta utdragna punkt blir det massa skvätt runt kopp och maskin. Vi får torka vår marmorskiva flera gånger om dagen.

  I övrigt känns det lyxigt när vi har besök att fråga besökaren vad för kaffe hen önskar till fikat eller efter middagen.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått prova kaffemaskinen EQ500 från Siemens. Är så nöjd! Stilren design, gott kaffe och enkel att använda. Kaffet blir så gott. Smidigt att man kan göra två koppar när man har besök. Rekommenderas verkligen.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Lätt att använda snygg design och många sorter att välja på känner mig som en Barista.
  Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har jag fått möjligheten att testa den helautomatiska kaffemaskinen EQ500 från Siemens. En kaffemaskin som har en automatisk mjölkskum funktion. Och en automatisk rengöring av maskinen samt rengöring av den integrerade mjölkskummaren. Vilket är ett stort plus tycker jag! Denna maskin har dessutom en snygg och lyxig design, vilket gör att den lätt blir en majestätisk pjäs att ha på display i köket! Men de bästa är nästan att den är busenkel att använda, det är lätt att välja styrkan på kaffet, fixar en optimal bryggtemperatur och att man kan välja önskad mängd i koppen. Enda minuset var att det inte följde med en svensk bruksanvisning i förpackningen. Annars ger jag den 5/5 ⭐️
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har vi fått provat deras kaffemaskin E.Q500 ☕️

  Denna helautomatiska kaffemaskin är både lätt att använda och har en lyxig design. Längst upp finns en Touch display med en rad olika valmöjligheter och smarta funktioner.
  Allt från en latte macchiato till en kopp svart kaffe.

  Denna maskin passar alla kaffedrickare som vill ha enkelhet i sin vardag. Hur skönt och lyxigt är det inte att kliva upp på morgonen och få en latte macchiato på ett tryck. Lika lyxigt som att den har en automatiskt rengöring.

  Den enda nackdelen var att jag fick hem min maskin utan svensk beskrivning.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har testat kaffemaskinen i samarbete med Siemens. Gott kaffe, roligt att det finns många kaffesorter att välja på. Enkel att rengöra, enkel att använda, snygg design. Har inget negativt att säga! Jättenöjd!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har jag fått testa den här fantastiska helautomatiska kaffemaskinen med mjölkskummare. Har sedan tidigare en annan men den här slår den med hästlängder på många plan, den förra har ingen automatisk mjölkskummare bl.a och kaffesmaken på den nya vi fått hem är fantastisk! Vi är supernöjda! Kvaliteten på kaffet känns som på ett riktigt fint fik, och skillnader på olika bönor är markanta, aromerna kommer verkligen fram ordentligt. Designen är supersnygg och det tänds en mysig lampa när man drar igång den. Touchen funkar perfekt, nästan för bra ibland! Älskar att det finns en hel uppsjö av olika goda kaffe att göra, varenda en blir god! Funderar du på att köpa? Tveka inte, du kommer bli supernöjd du också! Enda jag kan tycka var minus var att instruktionerna ej fanns på svenska. Annars 5+++.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har jag fått testa min första espressomaskin och den gör verkligen allt den säger att den ska och lite till. Väldigt enkelt att välja dryck mellan dom färdiga ”menyerna” och enkelt justera styrkan. Enkelt underhåll med att tömma sump och droppskål samt ta ut bryggmekaniken. Detta klarar vem som helst.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har vi testat EQ.500 under några veckors tid. En mycket älskad maskin hemma i vårt hushåll här det bor fler kaffeälskare. Kaffet är fantastiskt gott och det finns bra med valmöjligheter. Vår favorit blev Flat white, extra stark. Smakar fantastiskt!
  Maskinen är mycket användarvänlig och designen är snygg och ger en lyxig känsla. En stor fördel är att du kan göra två koppar samtidigt om många ska dricka, vilket ofta händer hemma hos oss. En annan fördel är att du även kan göra varmt vatten och skummad mjölk, vilket ger ett ännu bredare användningsområde.

  Det hade varit önskvärt om maskinen säger till när bönorna är slut.
  Vi har varit så nöjda med Siemens EQ.500. Kan varmt rekommendera den till alla kaffeälskare!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vi har testat denna i samarbete med Siemens och vi är verkligen jätte nöjda med denna kaffemaskin som varit kanon sedan öppnandet utav kartongen. Väldigt enkel att sätta ihop och att förstå, det är inte många delar men det enda negativa var att bruksanvisning inte fanns på svenska vilket kan vara trist för den som inte kan engelska. Det finns många olika varianter utav kaffe att välja på vilket vi älskar, ingen chans att tröttna här inte och det finns även varmt vatten eller enbart skummad mjölk om du vill ja det till någonting så är det ett valbart alternativ! Här hemma används den flitigt varje dag och morgonkaffet går plötsligt väldigt snabbt att få i koppen. Uppvärmingen utav maskinen går snabbt och smidigt, den säger till när det är dags för tömning och själva tömnings utrymmet är även upplyst vilket är kanon! Enkel rengöring och ja, ni hör ju, vi har inte mycket att klaga på.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Lättanvänd och smidig kaffemaskin som jag fått prova tillsammans med Buzzador. Det blev väldigt gott kaffe och kan varmt rekommendera den till andra.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Siemens har jag fått testa kaffemaskin från Siemens. En kaffemaskin med automatisk mjölkskummare, automatisk rengöring, och snygg design. Lätt att välja styrka, optimal bryggtemperatur och önskad mängd. Touchpanelen är lättmanövrerad och rengöringsprogrammen är smarta och bra. Gillar verkligen att det är integrerad mjölkbehållare och ett rengöringsprogram särskilt för mjölkskummaren då jag använder den mycket! Jag är verkligen en kaffeälskare och den här uppfyller alla krav

  Ska jag hitta nått minus så skulle bruksanvisning på svenska vara bra men jag ger den 5/5
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vi är mycket nöjda med produkten. Den är snygg och enkel att använda. Man förstår sig på den lätt och den gör mycket gott kaffe.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Denna maskin har allt jag önskar mig hos en kaffemaskin! Allt från automatisk mjölkskummare till automatisk rengöring, koppvärmare och snygg design. Älskar att man kan välja styrka på kaffet, hur varmt man vill ha det och hur mycket man vill ha. Maskinen är verkligen mångsidig och har något för alla! Touchpanelen är lättmanövrerad och rengöringsprogrammen är smarta och bra! Gillar verkligen att det finns ett rengöringsprogram särskilt för mjölkskummaren då jag använder den mycket!
  Den är också grymt snygg och lyfter hela köket 🥰

  Önskar dock att det fanns bruksanvisning på svenska.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Siemens helautomatiska espressomaskin som kan leverera espresso, cappuccino, caffelatte...m.m. eller tevatten
  Lätt att hantera och har många inställningsmöjligheter väldigt enkel att rengöra har ett automatiskt rengöringssystem för mjölktanken som gör att man trivs med sin espressomaskin.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Som kaffeälskare är jag så glad för min maskin.
  Den är mångsidig och kaffet är högkvalitativt.
  Den är otroligt flexibel eftersom maskinen brygger en mängd olika kaffedrycker.
  Den är enkel att rengöra samt att maskinen har fler olika funktioner som gör att kaffeupplevelsen blir ännu bättre.
  Den är dessutom som ett smycke på vår diskbänk.
  Jag kan verkligen rekommendera denna produkt.
  Lena01.