Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Strix Scope Cherry MX Red (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Tangentbord (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt välbyggt och sköna knappar. känns genomtänkt och exklusivt med förpackningen. Medföljer extra knappar som ger dig möjligheten att ändra efter dit eget behov och spel. Med Armoury II programvaran blir allt enkelt och smidigt att göra sina macron eller ställa in RGB färgerna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt sköna tangenter! Förpackningen kändes väldigt exlusiv och kartongen var 5+. Testat många tangentbord i mina dar men för detta priset är detta helt klart bäst
 • Perfekt
  1 år sedan
  Absolut det bästa tangentbordet jag någonsin använt. För RGB-älskare så är det här det självklaraste valet till tangentbord. Finns riktigt många olika alternativ du kan välja mellan direkt på tangentbordet och tillsammans med aura sync så kan man synka rgb med alla andra asus produkter med stöd för aura sync. Snygg design, påminner om strix claymore i design bortsett från den avtagbara numpaden. Responsen på knapptryckningar är sjukt snabba och du behöver inte "pressa" ner tangenterna för att kunna använda dem. Brytarna är gudomliga och det klassiska klickljudet medföljer såklart när man använder tangentbordet, underbart ljud. Rekommenderar detta tangentbord starkt, ger det 5/5 i betyg.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har testat tangentbordet några dagar nu.
  .
  Jag tycker att kvalitet är väldigt bra, robust med aluminium botten.
  Utöver det är design snygg och stilren. knapparna är riktigt sköna och tysta.

  Finns en del smarta funktioner på tangentbordet tex belysning och ljud som enkelt kan ändras..

  Har tidigare använt ett Razer tangentbord i samma prisklass men måste ändå säga att jag tycker att detta tangentbord är snäppet vassare.

  -Hade lite problem att få till mjukvaran (när jag väl fick till det så var det enkelt att fixa med diverse funktioner)

  Rekommenderas stark!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mitt första mekaniska tangentbord, snacka om att byta upp sig säkert 10 år.
  Lite ovant såklart men jag kan inte förstå varför jag inte har skaffat mig detta tangentbord tidigare.
  Allt jag gör vid datorn känns så mycket bättre med ROG strix scope.
  Jag är riktigt nöjd och med mjukvaran (Aura eller Armoury) så kan man spendera timmar bara med att ställa in hur bordet skall lysa och blinka, har man även andra av ROGs produkter kan man få dem att synka sina färger och det tycker alla om.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Scope är ett mindre bord än vad jag är van vid men knapparna som är mekaniska känns väldigt bekanta.
  Jag föredrar det mindre mer kompakta bordet framför dem flesta andra utgivarnas som oftast väljer att ha en massa extra funktioner som från mitt håll sällan blir använt.
  RGB funktionerna fungerar "lysande" och blir riktigt snyggt med andra Asus produkter om man synkar dem genom Aura.
  En negativ sak här, men troligtvis så varierar detta för alla, jag upplevde det som väldigt svårt att få den tillhörande programvaran att fungera, det tog en väldigt lång stund men efter en längre stund så fick jag det att funka.
  Jag är riktigt nöjd med tagnentbordet och jag tror alla som letar efter bra kvalitet och inte kvantitet kommer tycka likadant.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ligger stabilt på bordet.
  Skönt med tysta switchar.

  Har man fler ur ROG-serien kan man synka med Aura, kan få en riktigt stämningsfull miljö.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymt tagentbord, härligt botten av aliminium. Väldigt tysta tagenter perfekt att streama med och allmänt bra konfort. totalt sett riktigt bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft mitt i ett par dagar nu och är väldigt nöjd, perfekt känsla i tangenterna och dessutom snyggt med massor av inställningsmöjligheter!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  ROG Strix Scope

  Rog Strix Scope är ett tangentbord ur ASUS ROG serie som kommer utrustat med Cherry MX RED (I ryktesväg så sägs andra brytare komma senare). Vi börjar med att försiktigt öppna kartongen och den imponerar I sin kvalitéts känsla , tangentbordet är täckt av en påse istället för plats (Tack miljön) denna påse är enkelt att använda till lan eller annan flytt. Jag vet inte hur många gånger en tangent har lossnat under flytt och man fått leta runt hela påsen för att hitta den.

  Under huven så ser vi MX red brytarna , inget ovanligt men det som ska noteras är att ASUS har lyckats med dämpningen på tangentbordet. I denna stund sitter jag och skriver med tangentbordet vilket ger mig en bra ljudbild , man hör klicket inte bottningen och det är så ett tangentbord med Cherry ska låta och kännas.

  Utöver känslan så har vi även RGB vilket kan styras med mjukvara och även piltangenterna + FN (Bra utmärkt på knapparna) detta gillas enormt att kunna styra utan att behöva installera mjukvara som kan krascha med andra program *Host Razer Host*.

  Det finns massor av funktioner direkt på tangentbordet som imponerar , media knappar , ljusknapparna och även macros som kan skapas enkelt med macroknappen, ASUS lyckas även slå Ducky på fingrarna här.

  STRIX Scope är ett tangentbord som imponerar med sina valmöjligheter, design och pris kontra mot vad konkurrenterna erbjuder. Jag kan rekommendera tangentbordet då det är ett tangentbord som kommer hålla många år framåt. Det enda negativa punkterna jag kan hitta med tangentbordet är

  -Inget handledstöd medföljande

  -Ingen avtagbar sladd? Hallå 2011 ropade , särskildt när konkurrenterna erbjuder Type-C

  -Snygg Design och passar perfekt om du har andra ROG produkter

  -Rekommenderas kontra konkurrenterna (Trots bristerna)