Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 S7960

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (95)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Detta är en maskin som jag lätt kan rekommendera till alla, blir inte öm i ansiktet efter torr rakning. Våt rakning är förmodligen den bästa, det gör rakning till en dröm. Rengöring och underhåll är också enkelt, vilket gör detta till en fantastisk maskin.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bekväm och effektiv rakapparat som fungerar mycket bra på min känsliga hud (slut på röda prickar!). Innovativ app som ger dig feedback om rakningsmetoden kommer med bra tips - men krävs inte för att använda maskinen. Relativt lätt maskin, bra i handen. Levereras med etui och du kan byta ut rakhuvudet mot en trimmer (lite opraktiskt, men fungerar snabbt och smidigt). Det finns också en valfri borste som är väldigt bekväm. Bekvämt att det också kan användas i vatten. Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat denna rakapparat med otroligt flexibla riktningsblad så att du kan nå var som helst i ansiktet, och det glider perfekt över ansiktet för en lätt och tät rakning.
  Det är en friktionsbeläggning som definitivt hjälper till att förhindra irritation i ansiktet, så perfekt för människor med känslig hud!
  Det finns ett skyddsläge på enheten för att förhindra att du rakar för kort.
  Skulle definitivt rekommendera denna rakapparat
  Kan användas vått eller torrt, ja även med rakskum! ja du läste rätt! MED SKUM! Fullt laddad är tiden cirka en timme, vilket är bra.
  Har en LED-skärm för att visa inställningar / läge.
  Den här maskinen är absolut ett måste och ger bra valuta för pengarna.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips och #buzzador har jag testat denna serie-7000 rakapparat i en månad.
  Phillps har kommit med en bra kvalitetsprodukt med denna rakkniv. Bra design, passar bra i handen, även vid våt rakning i duschen.
  En mild rakning för oss med känslig hud, ny och intelligent loggning av dagliga rakrutiner genom den innovativa appen. Mycket nöjd med det avtagbara trimmerhuvudet vilket innebär att jag bara behöver en maskin för att behålla skäggs- och skägglinjerna.
  Mycket bra batteritid. Praktisk storlek på fodralet.
  Jag kan starkt rekommendera den här maskinen. En bra kvalitetsprodukt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Vilka tester för #Philips och #Buzzador

  Har jag testat detta i en månad och är väldigt nöjd, jag
  har använt rakkniv tidigare, så detta var en ny upplevelse # shaver7000 låter dig ansluta till din telefon via APP som mäter hur du rakar och justerar inställningar längs vägen för att passa alla. Detta är en fantastisk maskin.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips testade jag förra månaden den nya Philips 7960. Har en 15 år gammal Philips-rakapparat som jag har varit trogen på, men nu var det dags att ersätta den.
  Via appen som du laddar ner ställer du in maskinen. Den registrerar de rörelser du gör när du rakar och ger rekommendationer om hur du rakar det mer försiktigt. Det fungerar!
  Har inte laddat det ännu och använder det varje dag. Verkar lite tunn att hålla, men det är förmodligen en vana eftersom den gamla är större.
  Rakapparat så bra våt som torr! Enkel rengöring och lätt att byta till den medföljande trimmeren!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips och #buzzador har jag testat denna serie-7000 rakapparat. Jag har aldrig kunnat raka mig hela året på grund av mycket känslig och fyllig hud efter rakning, så var verkligen glada att prova denna rakapparat som de sa att skulle vara bra på känslig hud. Efter att ha provat en månad nu för ungefär då är jag strålande nöjd. Inte bara får man en snäv och fin rakning, utan jag fick också bort huden i huden. Och den bekväma stylern rekommenderas starkt och fungerar mycket bättre än frisyren jag hittills har använt.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips och #buzzador har jag testat denna serie-7000 rakapparat. Tidigare har jag använt rakkniv. Men har också haft en äldre Philips-maskin i en lägre serie. Det var inte särskilt bra och har varit oanvändt länge. Var därför väldigt upphetsad att använda S7960.
  Mitt första intryck av Philips S7960 var att det var elegant. Lätt att använda. Det var bra att hålla med bra grepp och anständig ergonomi. Barhead följer ansiktsformen väl och rakar förvånansvärt jämnt och noggrant. En runda av stubbar och hud blir slät och fin.
  Jag har lite känslig hud. Och under de första dagarna blev jag lite "ojämn" i huden. Detta pågick i slutet av den första veckan. Jag antar att detta berodde på att man slutade i rakkniven genom att gå från rakkniv till maskin?
  Jag gillade också appen som ansluter till maskinen. Det första appen gjorde när den var ansluten var att gå igenom några steg och kalibrera rakapparaten. Det fanns maskinens hastighet anpassad efter mina önskemål baserat på mina inställningar. Jag gillar sådan teknik så det var ett plus. Appen leder dig igenom och leder rakning. Men här tror jag att det förväntar sig en bra lång rakning.
  Maskinen har god batteritid. Debiteras endast en gång i en månad. Fungerar bra både i torr rakning, med gel och inte minst i duschen vid våt rakning. Det är förmodligen favoriten, Philips S7960 får nästan min toppresultat. Det enda skälet till att jag inte ger en full pott är att jag vet att det också finns en serie 9000. Så om något kommer att överskrida S7960 måste det vara det.
  Rekommenderas starkt!
  # shaver7000buzz #philipsnordics
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat den här produkten i ungefär en månad och är mycket nöjd. Jag har i grunden ganska torr hud som lätt kan irriteras av rakning, men att använda den här maskinen har gått väldigt bra. Ingen irriterad hud. Maskinen har både våt och torr funktion och jag har testat båda. Fungerar bra båda. Maskinen kan också anslutas till appen, men den känns lite slösad. Den ger vägledning om hur man flyttar maskinen (cirkulära rörelser) och hur länge rakningen ska hålla. Sammantaget är jag mycket nöjd med maskinen och kan rekommendera produkten.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips och #Buzzador
  Jag har testat det här ett tag och är ganska lycklig, använde bara rakkniv förr så detta var spännande # shaver7000buzz du kan ansluta 📱 mobil till en app och det ger dig det exakta sättet DU behöver raka. Kan ställa in hur sent eller vice versa och maskinen ställer in det och raka sig men du är lite snygg, prata i telefon +++
  Har bara klippt mig en gång och tycker inte att det är dåligt, #philipsnordics här har du gjort ett bra jobb.
  Priset är lite styvt Jag tror snart 2020 sådana dubbla ditters inte borde vara på samma nivå som mobiler och billiga kameror. Även om du kan ansluta till appen etc.

  Sammantaget ÄLSKADE den här, rekommenderas starkt
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  i samarbete med philips måste jag prova den här produkten. Innan jag fick denna produkt hade jag forskat mycket på vad folk trodde och deras erfarenheter. Jag gjorde det när jag använde Philips konkurrentens maskin idag. Mina förhoppningar för hur appen och hur maskinen skulle underlätta mitt liv var höga och tyvärr levererade inte den här produkten. Anledningen är enkel, jag hade svårt att få maskinen att ansluta till appen och rakningen tog för lång tid.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag haft turen att kunna testa denna rakapparat.

  Den har en modern och ergonomisk design med ett praktiskt fodral.
  Via din egen app kan du skräddarsy rakningen till din hudtyp bara genom att svara på några frågor, väldigt enkelt. Appen kan också guida dig om hur du rakar så bra och effektivt som möjligt genom cirkulerande rörelser.
  Maskinen rakar sig smidigt och smidigt när du har tekniken på plats, även om det var lite okänt till en början. Då är det trevligt att appen fungerar som en "personlig tränare".

  Rakapparaten kan användas för både torr och våt rakning. Jag föredrar det personligen först eftersom jag tycker det är mest effektivt och skonsamt.
  Huden känns slät och maskinen lämnar inga märken eller irritationer efter rakning, även på min känsliga hud.
  Men det verkar ha svårt att ta hårstrån som är lite hårdare och styvare än de andra. Dessutom är det lite svårt att få perfekta resultat runt och vid käkeområdet.
  Maskinen är vattentät, så rengöring är enkel och enkel.

  Batteriets livslängd är mycket bra, jag har testat det i en månad på bara en laddning.

  Sammantaget en mycket bra rakapparat som jag definitivt skulle rekommendera även om priset kanske är lite i det styvaste lagret.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat denna rakapparat i några veckor nu. Det ger en smidig rakning utan irriterad hud. Det rakar hårt och du behöver inte gå över samma område flera gånger. Speciellt gillade att den levererades med en extra skäggtrimmer för längre skägg och att den var ergonomisk och bra att hålla. Levereras med ett praktisk fodral och laddare. Fin design.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Har hittills använt rakkniv men den här gör nästan samma jobb ganska lyckligt.
  Gräsklipparen fungerar perfekt för att justera så bekväm 👍.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mycket bra rakapparat som rakar sig hårt både vått och torrt. ingen irritation och silkeslen hud