Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 S7930

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.05)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 mån sedan
  I samarbete med buzzador har jag fått prova denna rakapparat senaste månaden.
  Har fungerat mycket bra och ingen hudirritation över huvud taget. Både våt och torr - rakning har varit klockrent
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  "I samarbete med Philips”
  Under månaden jag haft Philips Rakmaskin S7930 noterat att rakresultat blir perfekt oavsett torr eller våtrakning med daglig användning eller efter ett par dagar med stubbe. Har tidigare haft problem med känslig röd hud efter rakning med billigare Philips maskiner, men detta problem är numera som borta vilket är en klar fördel med denna modell. Maskinen har en lätthet och ligger därav bra i handen och ger naturligt grepp. S7930 kan även kopplas ihop via Bluetooth med engelska Philips appen GroomTribe, som hjälper till att ställa in maskinen med ett personligt rakprogram efter att svarat på ett par frågor, följer även upp resultatet av inställningen därefter, såsom håller koll på rakningen såsom laddningen om man har Bluetooth och app på samtidigt. Kan tycka att appen borde vara på svenska, då den har ett stort mervärde, vilket jag märkte efter att först använt maskinen utan ihop koppling, och därefter med. Det går snabbt att ladda maskinen med sladd. Då den klipper effektivt blir rakningstiden både kortare och därtill räcker flertal rakningar på en laddning. Rakhuvudet kan lätt att göras rent under kran.
  Maskinen kommer med ett hårt fodral och sladd och trimmer löst. Mindre bra lösning tycker jag som helst skulle vilja ha dessa på varsin plats i fodralet speciellt om man inte är hemma.

  Sammanfattning:
  + Att köpa Philips Rakmaskin S7930 är en värd investerat för att få bra rakresultat men också slippa få känslig hud efter rakningen.bra rakresultat., slippa få känslig hud efter rakningen., lätt att rengöra., går att app koppla med groomtribe.
  - Att fodralet inte rymmer sladden., att trimmer inte har fack i fodralet., groomtribe appen är på engelska.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Samarbete med Buzzador.

  Efter att en tid så är jag positivt inställd. Har tidigare inte kunnat slätraka då min hud blivit väldigt irriterad. Med denna så får jag betydligt mindre hudirritation jämfört med andra rakapparater. Appen är väldigt bra även om jag tycker att responden på vad man gör fel kunde varit tydligare
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Samarbete med Buzzador. Liten och smidig samt att man får med att resefodral. Gick snabbt att ladda. Rakning var bra fick något enstaka sår och efteråt var min hud något skör men det höll i sig i någon timme men sedan hade jag inga som helst besvär! Fungerar inte på längre skägg dock!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag har i samarbete med Buzzador och Philips fått testa denna rakapparat.

  Sedan tidigare har jag en Braun series 7 och det är väl den jag har att jämföra med.

  Komfort
  Philips s7930 tycker jag är väldigt snäll mot huden, har man känslig hy så ska man nog välja denna. Min svärfar fick testa den och han får väldigt lätt irriterad hy efter rakning med apparat men inte med denna.

  Effektivitet
  Det tar något längre tid att raka sig med denna, det går kanske hand i hand med en bättre komfort.

  Appen
  Appen trodde jag skulle inte mycket på, men faktum är att den lärde mig att kapa med på raktiden genom att raka i cirkelrörelser. Men efter några gånger så slutade jag använda appen.

  Tillbehör
  Den har en fin och smidig väska som jag kan förvara den i, får även plats med den medföljande trimmern. Trimmern får jag använda ibland då enstaka skäggstrån tenderar att bli kvar efter rakning.

  Största fördelen mot min gamla apparat är att den samlar upp varenda litet strå. Helt underbart! Inte ett strå i handfatet. Man kan lätt tömma den efter rakning på ett bättre ställe än i handfatet. Detta gör det möjligt att raka sig överallt. Tom i bilen om man är lite stressad
 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Prövat denna genom buzzador.
  Tycker den funkar helt ok, trodde skulle vara bättre tanke på det vanliga priset. Tar bra när skägget är kort, smidigt att den funkar under vattnet. Dock river den lätt när hårstråna blir lite längre, bökigt att behöva byta huvud för att använda trimfunktionen. Bätter när den finns fast på apparaten.
  Tycker appen är bökigt att använda men roligt med lite info om hur rakningen gått till och liknande, som konkurrenterna saknar.
  Jämfört den mot likvärdigt rakapparat ifrån braun, där tycker jag braun mer prisvärd.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag fått testa en S7930 rakapparat under några veckor och kan bara säga att jag är nöjd med den!

  Har haft en annan modell ur 7000-serien innan och denna är mer avancerad. Den är dessutom tystare, något jag uppskattar.

  Snygg design, smart med utbytbara huvuden. Går även att koppla till en app i mobilen för mer info och guidning genom rakningen.

  Tidigare hade jag mycket problem med röda prickar på halsen efter jag rakat mig, men det har blivit mycket bättre nu!

  Jag skulle absolut rekommendera Philips S7930 om du letar efter en snygg, smart och tyst rakapparat med utbytbara huvuden.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador och Philips så har jag fått prova den här rakapparaten några veckor och jag ger den högsta betyg. Den är lättanvänd och skonsam mot huden. Lätt att rengöra och snabb att ladda. Levereras med ett praktiskt "hard-case" som skyddar rakapparaten vid resor. Det enda som är lite negativt är den separata trimmern som är lös. Lätt att tappa bort och lite opraktiskt ifall man använde den ofta.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag testat denna rakapparat i ett par veckor nu.
  Rakapparaten är nätt och smidig att hålla och föra över huden, och rakar effektivt så länge man inte har en veckas skäggstubb.
  Det kan vara lite knepigt att få till några kanter, till exempel vid polisonger men det kan man klippa med det medföljande trimmerhuvudet.

  Med appen som man kan använda till kan man ställa in olika nivåer på hur känslig hud man har och det har funkat bra. Man kan guidas till den perfekta inställningen för sin egen hud och det har hjälpt mig som har känslig och torr hud. Man får även tips på hur man använder apparaten mest effektivt.
  Appen kunde ha varit bättre utformad dock, det är lite svårt att hitta i den.

  Batteriet håller länge, har rakat mig varannan dag i en vecka utan att ha tagit slut på det.

  Det blir inte mycket skägg i handfatet eller runt omkring och den är också lätt att göra ren, bara öppna locket och skölja av. Den går också att använda med rakgel om man vill.

  Överlag är jag väldigt nöjd med rakapparaten.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har provat denna genom Buzzador och är super nöjd. Rekommenderar verkligen denna rakapparat. Extra huvudet är super. Lite dyrt dock men smackar det så kostar det :=).
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  I samarbete med buzzador har jag fått möjligheten att testa Philips S7930.

  Rakapparaten är lätt och en tystlåten apparat som passar bra i händerna. Snabb laddning och bra batteritid och enkel att rengöra.

  I början blev huden irriterad, men efter hand har det blivit mindre för varje gång efter en månads användning. Resultatet blir annars bra med skärbladen som rakar allt.

  Finns en app som är enkel att koppla med bluetooth som tyvärr är på engelska, för den som inte är så bra på de. Appen känner igen rörelsemönstret vilken kan hjälpa dig. Nyttan med appen är jag tveksam till, där jag hellre hade sett att man kunde ändra hastighet/känslighet på apparaten istället för i appen.
 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Svag motor och SmartClick som inte fungerar bra, men riktigt bra skärblad. Designen på skärhuvudena försvårar snygga raka linjer för den som vill styla skägget.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Mycket nöjd med denna rakapparat. Tyst, effektiv och smart rakning med bra återkoppling tack vare bluetooth-uppkoppling till mobilen. I appen får man information löpande gällande batterinivå, raktid och framför allt hur man rör apparaten för att få en så optimal rakning som möjligt. Tycker min rakning numera är med hudnära och mindre irriterad tack vare denna.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Har haft nöjet att testa denna Philips S7930 några veckor genom Buzzador.
  Ska väl nämna att jag inte är van vid denna typ av rakapparat med runda skärhuvud, och första gångerna jag provade den tyckte jag den var klumpig och obehaglig plus att där var ingen fart i den..
  Den är mycket tyst och låter långsam men faktum är att den inte är långsam, det var bara en känsla jag fick just för att jag var van vid en annan typ av rakapparat.
  Men efter några dagar hade jag vant mig med denna apparat och den rakar väldigt snällt och irriterar inte huden alls plus att den ger en nära rakning.
  Trotts mitt tidiga motstånd så har jag börja gilla den.
  Jag ladda ner Philips GroomTribe app till telefonen och det var lätt att koppla ihop telefonen med rakapparaten, i appen kan man ändra inställningar i rakapparaten och men kan få hjälp med rakningen så att man rör apparaten på effektivaste sätt. Du kan även se historik hur lång tid rakningen tagit.
  Den verkliga nyttan med appen har jag inte hittat, det är mer en kul grej typ, men det är möjligt att yngre människor uppskattar appen och dom finesserna mer än jag.
  Jag kom dock aldrig överens med trimmern, jag tycker att lösningen är klumpig och hade hellre önskat att den var inbyggd i rakapparaten.

  Saker jag gillar med Philips S7930
  Den går otroligt tyst.
  Den laddas snabbt och har bra gång tid på en laddning.
  Den är väldigt lätt.
  Den är snäll mot huden.

  Saker jag inte gillar med Philips S7930
  Ser inte nyttan med appen.
  Gillar inte att trimmern är en lös enhet.

  shaver7000buzz #philipsnordics #buzzador
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Smidig bra apparat som rakar lent och utan irritation på 2vändor över skägget.
  Våt som torr rakning funkar.

  Känns dok lite vek trimmer tillsatsen.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Philips S7930 är en mycket bra rakapparat som rakar tätt intill huden utan att irritera huden.
  Alla rakapparater jag har haft tidigare har irriterat och gett röd hud.
  Även batteritiden och inställning via app har varit mycket bra.
  Jag har fått möjligheten att testa via buzzador.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  i samarbete med buzzador har jag testat denna rakapparat. Rekommenderar köp då det är en av dom bättre jag testat genom åren. Ljudnivån är låg jmf med andra märke jag testat. rakningen är skonsam och ett plus att man kan ändra raksätt genom appen från extra skonsam till normal, samt se batteritid och raktid mm.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  I samarbete med #philipsespressobuzz #philipsnordics #buzzador så kan jag säga att den är bra, men en liten detalj, så fastnar glide-skivorna i haken när man övergår till kinden. Annars super.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt enkelt lysande rakkniv, lätt att underhålla, nära rakning, perfekt för känslig hud. Mycket mindre, till och med nästan mer irritation, saknade finnar ...
  Bluetooth-anslutning till smarttelefonen och rakningsindikering, råd för förbättring ... att rekommendera!