Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 S7930

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (112)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  "I samarbete med Philips”
  Under månaden jag haft Philips Rakmaskin S7930 noterat att rakresultat blir perfekt oavsett torr eller våtrakning med daglig användning eller efter ett par dagar med stubbe. Har tidigare haft problem med känslig röd hud efter rakning med billigare Philips maskiner, men detta problem är numera som borta vilket är en klar fördel med denna modell. Maskinen har en lätthet och ligger därav bra i handen och ger naturligt grepp. S7930 kan även kopplas ihop via Bluetooth med engelska Philips appen GroomTribe, som hjälper till att ställa in maskinen med ett personligt rakprogram efter att svarat på ett par frågor, följer även upp resultatet av inställningen därefter, såsom håller koll på rakningen såsom laddningen om man har Bluetooth och app på samtidigt. Kan tycka att appen borde vara på svenska, då den har ett stort mervärde, vilket jag märkte efter att först använt maskinen utan ihop koppling, och därefter med. Det går snabbt att ladda maskinen med sladd. Då den klipper effektivt blir rakningstiden både kortare och därtill räcker flertal rakningar på en laddning. Rakhuvudet kan lätt att göras rent under kran.
  Maskinen kommer med ett hårt fodral och sladd och trimmer löst. Mindre bra lösning tycker jag som helst skulle vilja ha dessa på varsin plats i fodralet speciellt om man inte är hemma.

  Sammanfattning:
  + Att köpa Philips Rakmaskin S7930 är en värd investerat för att få bra rakresultat men också slippa få känslig hud efter rakningen.bra rakresultat., slippa få känslig hud efter rakningen., lätt att rengöra., går att app koppla med groomtribe.
  - Att fodralet inte rymmer sladden., att trimmer inte har fack i fodralet., groomtribe appen är på engelska.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Philips har jag fått testa en S7930 rakapparat under några veckor och kan bara säga att jag är nöjd med den!

  Har haft en annan modell ur 7000-serien innan och denna är mer avancerad. Den är dessutom tystare, något jag uppskattar.

  Snygg design, smart med utbytbara huvuden. Går även att koppla till en app i mobilen för mer info och guidning genom rakningen.

  Tidigare hade jag mycket problem med röda prickar på halsen efter jag rakat mig, men det har blivit mycket bättre nu!

  Jag skulle absolut rekommendera Philips S7930 om du letar efter en snygg, smart och tyst rakapparat med utbytbara huvuden.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Svag motor och SmartClick som inte fungerar bra, men riktigt bra skärblad. Designen på skärhuvudena försvårar snygga raka linjer för den som vill styla skägget.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med denna rakapparat. Tyst, effektiv och smart rakning med bra återkoppling tack vare bluetooth-uppkoppling till mobilen. I appen får man information löpande gällande batterinivå, raktid och framför allt hur man rör apparaten för att få en så optimal rakning som möjligt. Tycker min rakning numera är med hudnära och mindre irriterad tack vare denna.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Smidig bra apparat som rakar lent och utan irritation på 2vändor över skägget.
  Våt som torr rakning funkar.

  Känns dok lite vek trimmer tillsatsen.