Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG OLED77C9

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (237)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Varning till gamers!

  Uppgraderade från en 65B6, och bilden finns det verkligen inget att klaga på, och om du bara ska kolla på film så är den helt fantastisk.

  Men nu till varningen:
  En stor del av anledningen till att jag satsade på denna tv är för att dra nytta av Hdmi 2.1 med stöd för VRR och eArc för att skicka Atmos ljud till förstärkaren. Använder en Xbox One X och en Yamaha RX-A3050 med en 5.1.4 setup.
  Tyvärr så visar det sig att TVn då introducerar rejält fördröjning på ljudet.
  Problemet verkar vara att TVn kodar om Dolby signalen från externa källor, för att sen skicka den via Arc.
  Hittade en lång tråd på LG community med flera användare som påpekat detta för LG, men inget verkar hända.

  Så antingen får man VRR med ljudlag, eller så får man koppla enheten till förstärkaren och gå miste om fördelarna med hdmi 2.1.

  Om detta inte åtgärdas innan öppet köp löper ut, så blir det tyvärr retur. Vägrar lägga 40.000 för en produkt som inte funkar som utlovat.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Bra tv! Köpte en till sovrummet och en till vardagsrummet. Tjejen verkar också nöjd 😀
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  TV-apparater är nu i princip färdigutvecklade, då kan man köpa en sån här galet dyr pryl. Det finns verkligen inget kvar att vänta in, som spelar roll.

  OLED är ljusår bättre än alla transmissiva skärmteknologier. Just denna är dessutom galet bra kalibrerad direkt ut kartong, Delta-E under 3, DIREKT UR KARTONG. Bra tryck i HDR, jag vet att den toppar ut på 700 nits, att saker mastras för 10,000, men facklor i mörker osv, man blir ju rent bländad. När man väl tämjt denna best till display (rtings review täcker det mesta) - slagit av alla features eller iaf satt dom till low, dragit ner OLED-light till typ 40 på icke-HDR-lägen, då är den på en nivå av korrekthet man förut inte kunnat köpa sig till och med några menyklick nu kan uppnå.

  HDMI 2.1, VRR, HDR osv. Allting finns. Inbyggda mediaspelaren lirar allt över DLNA jag bryr mig om (utom BluRay-rippar i katalogstruktur, går inte peta igång index.bdmv). Med en Apple TV 4K där man gått in i .. accessability (?)-delen av menyerna och skruvat ner intensitet och storlek på subtitles är man hemma, såå hemma, på Netflix osv. HDMI CEC lirar svinbra med åtminstone mina enheter; behöver väldigt väldigt sällan röra en fjärrkontroll förutom TVns. Den startar receivern och styr apple tv'n bra.

  Snälla alla, släpp det här med transmissiva teknologier. Köp en OLED och tämj den, och upplev bild så nära ursprungstanken man aldrig förut kunnat.

  Det är omöjligt att kunna uppnå dom tittvinklar man vill, med biofokus, SMPTE/THX-rekommendationer osv. Jag är just nu i läget att soffan hamnar närmare och närmare. Börjar ifrågasätta värdet av ett soffbord, att man ska kunna ta sig till soffan utan att klättra. LG C9 är så stört bra att jag vill sitta 1 meter ifrån den.
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Ruskigt bra TV!

  Uppdaterade från en LG Oled EF950V och det är verkligen ett steg upp! Har fått ett bra exemplar som inte lider av några problem.

  TVn är stor och den kräver rätt så hög kvalité på materialet för att komma till sin rätt. Dolby Vision tillsammans med Dolby Atmos är en fantastisk kombination.

  När man dessutom sedan kan få TVn för 39 900 SEK under Black friday eller mellandagsrean finns det ingen anledning att inte slå till!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fick min idag :), uppgradera ifrån Philips 55 oled från förra året. Bildmässigt ingen större skillnad men storleksmässigt :D :D :D, j**lar detta är en tv!

  nackdelen är ju så som med alla större tv apparater, även i 4 k börjar bilden bli suddig och inte lika klart som i en mindre tv. Men men... 40 tusen är inte värst så mycket pengar heller.