Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Deco M4 Whole-Home Mesh WiFi System (3-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Routrar (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Mycket prisvärt och välfungerande system.
  Vi bor i en lägenhet på ca 80kvm och har tjocka betongväggar i hela lägenheten som medförde dåligt WiFi med våran tidigare router. (~400kr)
  Valet stod mellan att byta router eller köra Mesh, efter mycket läsning valde jag denna då det fått bra betyg med ändå hade en relativt låg prislapp.

  Mycket enkel installation och bra app,vi kör AP mode och går därför miste om några funktioner jämfört med router mode. (bättre övervakning av nätverket, familjekontroll och dyl.)
  Den är intelligent och väljer själv bästa bandet (2,4GHz/5GHz) samt prioriterar vissa enheter över andra (ex. streaming före surf, dvs högre bandbredd går till streaming)

  En stor fördel är att vi nu slipper alla sladdarna som tidigare behövdes runt om i lägenheten, nu har vi kring 70-80Mbit/s nedladdning överallt, allt trådlöst, tidigare varierade det mellan 1.5-80Mbit/s beroende vilket rum jag mätte hastigheten. (Speedtest & fast.com)
  En Deco klarar av att täcka från ena delen av lägenheten till den andra utan att tappa mycket signal, med alla 3 kopplade har vi ständigt full signal utan att ens grannarnas WiFi stör ut vårat.
  Vi har 100/100Mbit och får ut kring 80Mbit/s i alla rum, uppladdning brukar ligga kring 20Mbit/s över WiFi vilket jag tror handlar om att Deco prioriterar nedl. över uppl. vilket jag föredrar att en sådan produkt ska göra.

  Välvärt pengarna och skulle rekommendera ett köp om ni söker en enkel produkt som täcker dom flesta behov.
 • Alla omdömen

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Genomtränger murväggar. Har varit en solid uppgradering av Wi-Fi-nätverket hemma. Använder alla enheter och har otroligt bra räckvidd genom tegelväggar. Mycket nöjd med min erfarenhet av produkten. Den app som tillhör är lätt att förstå, men kan ha fler funktioner. Kan kopplas ihop med andra typer av Deco-enheter så vitt jag förstår. Rekommenderas om du kämpar med väggbeläggningar eller har stora avstånd du behöver täcka.