Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Watch GT Active

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Smarta klockor (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Prisvärd smartklocka
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Denna klocka är snygg, stilren, och lätt för att vara 46mm. Det som dock är riktigt irriterande är vibrationsmotorn, som skrammlar som en marakkas när det kommer ett samtal eller ett meddelande. Detta går ej att dämpa eller stänga av, vilket gör att man inte kan ha på dessa funtkioner under möten och så vidare, när man egentligen skulle vilja få diskreta meddelanden och inte behöva ta fram mobilen hela tiden. Som aktivitetsklocka är den riktigt bra, men den är mest inriktad för löpning och cykling, då det saknas olika träningsformer som nästan alla andra klockor av detta slag har. Tex innebandy, styrketräning, fotboll, snowboarding osv.

  + GPS - Riktigt bra
  + Snygg
  + Sömnanalys
  + Riktigt bra batteritid för att ha inbyggd GPS
  + Bra skärm - OLED
  + VO2Max mätning

  - Totalt värdelös vibreringsmotor
  - Kan inte stänga av vibrering eller justera styrkan på denna
  - Saknar automatisk start av träning, typ promenad eller löpning. Du måste själv aktivt gå in och starta vilken typ av träning du kommer att utöva.
  - Båda fysiska knapparna går att snurra på. Men de har ingen funktion. Det skulle varit perfekt att kunna navigera i menyerna med hjälp av dessa.
  - Saknar olika träningsformer
  - Saknar möjlighet att använda som fjärrkontroll för musik samt kamera. (Billgare Band 3, fungerar till att fjärrstyra mobilens kamera, vilket är guld värt vid tex norrskens fotografering och långa slutartider)

  Denna klocka skulle ha fått nästan full pott om det inte vore för vibrationsmotorn. Jag är otroligt glad över att jag inte betalade fullpris för denna klocka. Frun har en Huawei Band 3 och den är bättre på nästan alla punkter, förutom utseendet och batteritiden.

  Uppdatering: försökte få klockan reklamerad på garanti, men fick som svar att jag får nollställa klockan eller ha på stör ej läge för att inte vibrationerna skall höras.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Huawei GT, pris bra, fitnessappar bra, bra batterilivslängd varar mig två veckor innan jag behöver en laddning, bra du kan ha i dusch och simning som jag vanligtvis glömmer.
  Nackdelen, inte tillräckligt med val i klockans ansikten, har inte tillgång till stress-appen i mitt land, fortsätter att koppla bort Bluetooth så fort du flyttar bort från din telefon så att det inte kan fungera utan telefon i närheten! Synkroniserar inte eller uppdaterar inte om du går in i appen och synkroniserar manuellt varje dag, har inte blodtrycksapp när de flesta andra smarta klockor gör det! Begränsade appar tillgängliga beroende på vilket land du befinner dig i (vilket jag tror är en smula, jag har inte sett länder förbjuda appar till någonting)! Och det är deras ursäkt
  Det skulle vara en fantastisk klocka om de gjorde lite mer arbete med vad som finns tillgängligt och inte använder landet som en ursäkt för att det inte ska vara tillgängligt de borde alla vara desamma
  Annars om du inte behöver ringa från en klocka så är pris- och fitnessapparna fantastiska bara behöver lite mer tillgängligt i Nya Zeeland för den här klockan och det skulle göra för en bra Apple Watch-konkurrent
  Jag kan fortfarande komma över hur länge batteriet varar, det är fantastiskt
  Åh, och det är riktigt bekvämt att bära
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk klocka