Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Watch GT Active

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Smarta klockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Denna klocka är snygg, stilren, och lätt för att vara 46mm. Det som dock är riktigt irriterande är vibrationsmotorn, som skrammlar som en marakkas när det kommer ett samtal eller ett meddelande. Detta går ej att dämpa eller stänga av, vilket gör att man inte kan ha på dessa funtkioner under möten och så vidare, när man egentligen skulle vilja få diskreta meddelanden och inte behöva ta fram mobilen hela tiden. Som aktivitetsklocka är den riktigt bra, men den är mest inriktad för löpning och cykling, då det saknas olika träningsformer som nästan alla andra klockor av detta slag har. Tex innebandy, styrketräning, fotboll, snowboarding osv.

  + GPS - Riktigt bra
  + Snygg
  + Sömnanalys
  + Riktigt bra batteritid för att ha inbyggd GPS
  + Bra skärm - OLED
  + VO2Max mätning

  - Totalt värdelös vibreringsmotor
  - Kan inte stänga av vibrering eller justera styrkan på denna
  - Saknar automatisk start av träning, typ promenad eller löpning. Du måste själv aktivt gå in och starta vilken typ av träning du kommer att utöva.
  - Båda fysiska knapparna går att snurra på. Men de har ingen funktion. Det skulle varit perfekt att kunna navigera i menyerna med hjälp av dessa.
  - Saknar olika träningsformer
  - Saknar möjlighet att använda som fjärrkontroll för musik samt kamera. (Billgare Band 3, fungerar till att fjärrstyra mobilens kamera, vilket är guld värt vid tex norrskens fotografering och långa slutartider)

  Denna klocka skulle ha fått nästan full pott om det inte vore för vibrationsmotorn. Jag är otroligt glad över att jag inte betalade fullpris för denna klocka. Frun har en Huawei Band 3 och den är bättre på nästan alla punkter, förutom utseendet och batteritiden.

  Uppdatering: försökte få klockan reklamerad på garanti, men fick som svar att jag får nollställa klockan eller ha på stör ej läge för att inte vibrationerna skall höras.