Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung The Frame QE55LS03R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (511)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Äntligen en tv som inte ser ut som en tv!
  Jag hör till gruppen som inte vill att tv:n ska synas. Vi är trångbodda och har ett litet vardagsrum, att ha en hel sektion för en tv fungerar inte.
  I dagsljus ser the frame verkligen ut som en tavla, i kvällsbelysning blir det uppenbart att tv:n är en ljuskälla i sig. Det ser fortfarande inte ut som en tv, mer en belyst poster.

  Installationen gick mer eller mindre av sig själv, den kopierade inställningar från min samsungtelefon.

  Det går bara en kabel till tv:n, men den är superkänslig och får inte böjas. Detta gör placeringen av tv:n lite struligare, du måste tänka ut en smart plats för boxen "one connect". Har du tvspel, bluerayspelare eller dylikt är boxen perfekt, då all kabeldragning då går till boxen och inte tv:n. För oss som uteslutande använder tv:n via WIFI hade jag dock önskat möjlighet att bara ha en strömkabel till tv:n och sluppit boxen.

  Upplösningen är toppen och ljudet okej om den är placerad i ett litet rum. Överlag mycket nöjd med köpet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  .
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Visst ljusläckage när man sitter snett framför tv:n, och vid mörka scener, men i övrigt mycket fin bild i 4K. Samsung har generellt rätt konstig hantering av TV-kanaler, men är inget specifikt för just denna modell. Största behållningen är dock det snygga formatet på tv:n samt one-connectboxen.