Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 dagar sedan
  Jag har parat denna med min Apple Watch och den fungerar utmärkt. Ljudet är INTE lika bra som AirPods Gen 2 då har AirPods bättre bass än denna men annars är den jätte bra. Därför 4 stjärnor istället för 5.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Efter ett par träningspass är jag helnöjd. Grym passform. Tappar inte ljudet under längre löprundor som många andra lurar. Sprang senast 15 km utan att behöva rätta till dem en enda gång. Dessutom de flesta fördelar från AirPods fast betydligt bättre batteritid - hade 90% kvar efter den tidigare nämnda 15 km rundan. Perfekta träningslurar. (Har tidigare haft de flesta Jaybirds)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  För mig är dessa de perfekta träningshörlurarna. De sitter utmärkt, ljudet är bra för träning och de är fukttåliga så man slipper oroa sig för att svett och regn ska förstöra dem.

  Ljudet är bastungt vilket jag tycker passar bra för att man ska få den där extra pushen när man tränar. Eftersom passformen är såpass bra direkt så är det enkelt att få en tät förslutning vilket behövs för att ljudet ska bli bra. Det följer även med olika typer av ”pluppar” om man inte får ett passform direkt.

  Laddfodralet är något stort men eftersom dessa är för träning så är det inget större problem då man har dem i träningsväskan.

  Kan varm rekommendera dessa till alla som använder iPhone/Apple Watch som ska ha ett par träningshörlurar.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Utan tvekan bästa träningslurarna jag haft. Har ägt jaybird 3 samt tarah pro. Även airpods samt beatsX. Dessa slår alla med hästlängder. Främst att de är helt trådlösa gör livet så mycket bättre, ingen sladd som fastnar.

  Näst efter det är det passformen! Jag har kört riktgt svettiga pass och de har inte en enda gång släppt det minsta lilla. Mina tarah pro började glappa i örat när jag svettades mycket vilket gjorde att ljudet blev sämre och en helt klart oskön känsla men aldrig med powerbeats pro.

  De må kosta en arm och ett ben men om du gillar att träna samt vill ha ett par lurar som ansluter löjligt enkelt plus du faktisk hör vad de säger i en pod när du åker kommunalt (ja jag tittar på dig airpods) så köp!