Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips GC4567

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (156)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Blir snabbt varm, strykningen blir så mycket roligare och det går snabbare. Stor vattenbehållare, bra med ånga. Kanske något stor, men inte tung och väldigt snygg design. Har inte testat avkalkningsfunktionen då jag inte har använt den mer än en månad.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Vi är mycket nöjda med strykjärnet som levererade mer än vi kunnat önska, även skjortor som vi inte kunnat bli av med alla veck på försvann nu på en sekund. Med detta strykjärn har vi också kunnat korta ner totala tiden det tar att stryka sambons skjortor med varje vecka. Enda lilla minuset är att det är rätt tungt och lite klumpigt samt kanske inte den design/färg jag hade valt själv på ett strykjärn.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Lättanvänd och lätt att förstå, bra glid och lätt att komma åt i hörn med den spetsiga nosen. Mycket lätt att fylla och tömma och bra drag på ångan. Särskilt imponerad av kulan med sladden i, mycket följsamt. Att den är ganska tung drar ner betyget något.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ett strykjärn som är lätt att använda och glider lätt över det man ska stryka. Den spetsiga kanten underlättar när skjortor ska strykas. Enkel att fylla på vatten då hålet är är stort.. Enkla reglage. Kommer snabbt upp i önskad värme och ångan är väldigt bra, kan lätt justeras från ingen ånga till ECO eller full ånga. Sammanfattningsvis ett bra lätthanterligt strykjärn.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vi här hemma gillar den väldigt mkt. Enkelt och lätt att förstå alla funktioner. Min sambo gillade den spetsiga nosen extra mycket då han stryker sina skjortor varje dag och har aldrig varit med om ett bättre strykjärn till just skjortkanterna.
 • Bra
  1 år sedan
  Onödigt stor storlek, passar kanske bäst när du ska stryka stora gardiner o. dyl. Spetsen gör att du kommer åt bra i alla hörn och vinklar på plaggen. Ångan fungerar jättebra och påfyllningshålet är utmärkt. Avkalkningssystemet är svårt att utvärdera på så kort tid men det kan absolut fylla en väldigt bra funktion. Sladden är bra och trasselfri och järnet blir snabbt varmt.
 • Bra
  1 år sedan
  Grymma funktioner, lätt att förstå och hänga med i alla funktioner, dock tycker jag den är lite för stor och klumpig, den hade vart perfekt om den var lite mindre och smidigare. Annars toppen att den blir varm snabbt och att det finns en avkalkningsfunktion, superb!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra strykjärn som jätte enkelt kommer åt de krångliga delarna (ex runt knappar &kragar) Stort plus är den automatiska avstängnings funktionen som gör livet lite enklare när man är glömsk.
  Den blir snabbt varm och har en bra och jämn ångfunktion. Rekommenderas starkt
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detta strykjärn har något för alla! Du kan ånga samtidigt som du kan stryka dina kläder till perfektion utan att behöva lägga massa onödig tid.
  Den spetsiga toppen gör det superenkelt att komma in i de mest trånga områden av kläderna. Stort plus för att det går att avkalka och på så sätt slippa kalkavlagringar på kläderna. Det är lite tungt men annars inget att anmärka på
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snyggt prisvärt strykjärn med bra funktioner. Kommer åt lätt med sin smala spets där det kan vara krångligt att komma åt med andra strykjärn, tex vid knappar & kragar. Bra ångfördelning & ett stort plus för det stora påfyllningshålet för vatten.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snyggt och lättanvänt strykjärn. Snabb uppstart gör att det går smidigt att använda på morgonen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Otroligt stabil, jätte nöjd med ångan! Bara massa plus!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Så nöjd! Snabb uppvärmd, ger ett grymt resultat, tyngd i strykjärnet så det går fort att stryka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätthanterligt strykjärn som ger riktigt bra resultat. Rekommenderas starkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tungt men smidigt strykjärn. Ger ett mycket gott resultat snabbt och enkelt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tystgående! Har en snabb uppvärmning o ångan är inte brännande ! En spetsig topp som inte hakar i o fastnar i hörn o andra kanter på kläderna
  Mycket nöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett toppenstrykjärn ,smidigt och så lätt att stryka med .
  Den bara glider på plaggen . Även om det har en tyngd så är det smidigt .
  Verkligen ett höjdarstrykjärn.
  Har en spetsig nos som kommer åt där det brukar vara svårt .
  Rekommenderar denna produkt ,Philips Azur .
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ett strykjärn med bra med ånga och en spetsig nos! Kommer åt alla kanter och veck. Ett lite tyngre strykjärn. Jag kan varmt rekommendera Philips Azur!