Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips GC4567

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (127)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Blir snabbt varm, strykningen blir så mycket roligare och det går snabbare. Stor vattenbehållare, bra med ånga. Kanske något stor, men inte tung och väldigt snygg design. Har inte testat avkalkningsfunktionen då jag inte har använt den mer än en månad.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Vi är mycket nöjda med strykjärnet som levererade mer än vi kunnat önska, även skjortor som vi inte kunnat bli av med alla veck på försvann nu på en sekund. Med detta strykjärn har vi också kunnat korta ner totala tiden det tar att stryka sambons skjortor med varje vecka. Enda lilla minuset är att det är rätt tungt och lite klumpigt samt kanske inte den design/färg jag hade valt själv på ett strykjärn.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Lättanvänd och lätt att förstå, bra glid och lätt att komma åt i hörn med den spetsiga nosen. Mycket lätt att fylla och tömma och bra drag på ångan. Särskilt imponerad av kulan med sladden i, mycket följsamt. Att den är ganska tung drar ner betyget något.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ett strykjärn som är lätt att använda och glider lätt över det man ska stryka. Den spetsiga kanten underlättar när skjortor ska strykas. Enkel att fylla på vatten då hålet är är stort.. Enkla reglage. Kommer snabbt upp i önskad värme och ångan är väldigt bra, kan lätt justeras från ingen ånga till ECO eller full ånga. Sammanfattningsvis ett bra lätthanterligt strykjärn.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vi här hemma gillar den väldigt mkt. Enkelt och lätt att förstå alla funktioner. Min sambo gillade den spetsiga nosen extra mycket då han stryker sina skjortor varje dag och har aldrig varit med om ett bättre strykjärn till just skjortkanterna.
 • Bra
  1 år sedan
  Onödigt stor storlek, passar kanske bäst när du ska stryka stora gardiner o. dyl. Spetsen gör att du kommer åt bra i alla hörn och vinklar på plaggen. Ångan fungerar jättebra och påfyllningshålet är utmärkt. Avkalkningssystemet är svårt att utvärdera på så kort tid men det kan absolut fylla en väldigt bra funktion. Sladden är bra och trasselfri och järnet blir snabbt varmt.
 • Bra
  1 år sedan
  Grymma funktioner, lätt att förstå och hänga med i alla funktioner, dock tycker jag den är lite för stor och klumpig, den hade vart perfekt om den var lite mindre och smidigare. Annars toppen att den blir varm snabbt och att det finns en avkalkningsfunktion, superb!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra strykjärn som jätte enkelt kommer åt de krångliga delarna (ex runt knappar &kragar) Stort plus är den automatiska avstängnings funktionen som gör livet lite enklare när man är glömsk.
  Den blir snabbt varm och har en bra och jämn ångfunktion. Rekommenderas starkt
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detta strykjärn har något för alla! Du kan ånga samtidigt som du kan stryka dina kläder till perfektion utan att behöva lägga massa onödig tid.
  Den spetsiga toppen gör det superenkelt att komma in i de mest trånga områden av kläderna. Stort plus för att det går att avkalka och på så sätt slippa kalkavlagringar på kläderna. Det är lite tungt men annars inget att anmärka på
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snyggt prisvärt strykjärn med bra funktioner. Kommer åt lätt med sin smala spets där det kan vara krångligt att komma åt med andra strykjärn, tex vid knappar & kragar. Bra ångfördelning & ett stort plus för det stora påfyllningshålet för vatten.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snyggt och lättanvänt strykjärn. Snabb uppstart gör att det går smidigt att använda på morgonen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Otroligt stabil, jätte nöjd med ångan! Bara massa plus!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Så nöjd! Snabb uppvärmd, ger ett grymt resultat, tyngd i strykjärnet så det går fort att stryka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätthanterligt strykjärn som ger riktigt bra resultat. Rekommenderas starkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tungt men smidigt strykjärn. Ger ett mycket gott resultat snabbt och enkelt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tystgående! Har en snabb uppvärmning o ångan är inte brännande ! En spetsig topp som inte hakar i o fastnar i hörn o andra kanter på kläderna
  Mycket nöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett toppenstrykjärn ,smidigt och så lätt att stryka med .
  Den bara glider på plaggen . Även om det har en tyngd så är det smidigt .
  Verkligen ett höjdarstrykjärn.
  Har en spetsig nos som kommer åt där det brukar vara svårt .
  Rekommenderar denna produkt ,Philips Azur .
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ett strykjärn med bra med ånga och en spetsig nos! Kommer åt alla kanter och veck. Ett lite tyngre strykjärn. Jag kan varmt rekommendera Philips Azur!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  9 mån sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag testat detta järn. Det blev snabbt varmt, lätt att stryka med. Minus att det tog mycket lång tid innan det blev kallt efter koppling.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat denna strykhjärn. Är en mycket enkel att använda och bra järn. Som att ångvredet placeras under handtaget. bra strykjärn. Det enda negativa är att jag kunde ha önskat mig längre sladd.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  I samarbete med Philips testade jag detta järn i en månad. Järnet är klart för användning på nolltid, vilket är ett måste om du syr kläder som jag gör. Det är mycket strykning mellan sömnaden och här är ångfunktionen också bra om du inte vill stryk direkt utan bara ta bort rynkorna. Det är lite tungt att hålla, men det är precis det som ger det bra strejkeresultatet och är fortfarande lätt att hantera. Enkel åtkomst till att ändra inställningar och strängar jämnt. Sladden är bara lite kort. Jag är mycket nöjd med produkten och rekommenderar gärna den.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat det här ångstrykjärnet länge. Jag bär kostymer varje dag på jobbet och måste säga att jag var imponerad av hur snabbt detta järn raderar veck och rynkor på mina kläder. Det är faktiskt det bästa jag någonsin har provat! Det är lätt att lära sig inställningarna på järnet och mycket användarvänligt. Den enda nackdelen är att sladden kunde ha varit längre, och järnet är också lite tungt. Utseendet är väldigt elegant och trevligt för oss som bryr oss om fin design. Rekommenderas av mig! Jean
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag testat Philips Azur ångstrykjärn i nästan två månader nu.
  Det gör strykjobbet lekfullt enkelt.
  Fin design.
  Järnet är lätt att använda, glider lätt på kläderna.
  Har en stor kalkfunktion.
  Ångfunktionen gör strykning snabbare, men vatten måste fyllas på längs vägen om du stryk mycket.
  Stor flexibel kabel som gör järnet mycket flexibelt.
  Rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Tidsbesparande. enkel. borde ha varit trådlös. Mycket bra resultat.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag nu testat den här ångstrykhärnan och kan verkligen rekommendera där.
  Den når lätt till knapparna som kan vara svåra att trycka runt.
  Enkel och lätt strykhjärna, som lätt glider på svårt strykmaterial. Såsom extra tung bomull och linne.
  Om du använder ångfunktionen måste du ta pauser efter cirka 30 sekunder, men där vänjer du dig och har tid att korrigera
  På tyg medan "pausar".
  Mycket glad 😊
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Effektivt och bra ångjärn!
  I samarbete med Philips och #buzzador har jag testat den här produkten i över en månad.
  Järnet blir snabbt varmt. Lätt att justera inställningar som temperatur och typ av kläder som ska strykas.
  Den har en bra vikt, vilket ger den en mycket bra strykeffekt på strykning av skjortor och byxor. Och samtidigt är det lätt att manövrera.
  Tillgång till vattenpåfyllning och tömning är mycket bra.
  Azur ångjärn ger mycket bra slutresultat.
  Sladden kan med fördel vara 40-50 cm längre.
  Men annars mycket nöjd med produkten.
  #azurbuzz #philipsnordics #buzzador
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Mycket bra ångjärn!
  Järnet är stort, men extremt lätt att använda. Glider över kläderna och nås lätt med knappar och krage. Den automatiska ångfunktionen är lysande!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Detta järn är lite stort, men du vänjer dig snabbt. Justerar temperaturen direkt från de olika inställningarna ... både från hett till kallt och vice versa .. ångar bra utan behov av några knappar
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Mycket nöjd med detta järn. Verkar som om det var stort och tungt när jag fick det, men efter att ha provat lite tror jag att det var en fördel.
  Mycket trevligt på mina lite tjocka gardiner! Blir varm snabbt och är lätt att förstå.
  Rekommendera det här!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Kan verkligen inte skryta tillräckligt med detta ångjärn. Innan jag började strykning verkade det stort och tungt men när jag redan var igång var det långt ifrån slut. Gillade utseendet verkligen. Stor kamp! Det var väldigt lätt att använda, blev snabbt hett, kom lätt på knappar och till och med bort svåra rynkor.
  Den ökade glidförmågan resulterade i mycket snabb strykningstid. Ganska lysande med på / av-knappen för Quick Calck Relase-systemet i botten av ångstrykjärnet vilket säkerställer enkel avkalkning men jag använde fortfarande inte det eftersom jag inte har haft produktkampan länge.
  Bra automatisk ångfunktion och det gav bra tryck på tyget som jag verkligen uppskattade. Det enda minus var att jag inte gillade bruksanvisningen, men annars var jag väldigt nöjd med det ångjärn som jag kommer att använda permanent i framtiden.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Det första intrycket är att det har mycket vikt och är stabilt och tungt på tyget. Passar därför bra till tjockare tyger. Det har ett professionellt utseende och verkar ha många funktioner. Vid första användningen var det inte intuitivt hur funktionerna fungerade, och bruksanvisningarna kunde ha specificerats mer om funktionaliteten. Det verkar som att ångan inte är så stor och du knutar lite med den. Den extra ångfunktionen är lite svår att använda, eftersom det inte är lätt att slå på rätt platser och knappen är tung. Järnet är så tungt i sig att det är lätt att hålla det tyst på tyget när du använder den extra ångfunktionen. Vikt kan också vara en utmaning för känsliga ämnen, eftersom det är svårt att vara "lätt på handen". Men med lite användning är intrycket mycket bättre. Massivt järn med bra ångfunktion. Ligg fast på tyget och ge ett bra tryck av egenvikt.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Järnet blir snabbt varmt och kan användas nästan omedelbart. Som om jag inte behöver trycka på någon knapp för att få ånga. Ångan kommer jämnt och i lämpliga mängder. Järnet glider lätt över mina kläder, och jag räcker lätt för knappar och krage. Järnet är stort men lätt att hantera. Strykningen går som en bris. Jag rekommenderar starkt detta järn.
  Det enda minus är bruksanvisningen. Det var litet och svårt att förstå. Men järnet är ändå lätt att förstå. Och vem läser verkligen instruktionerna för en strykjärn? ;-)