Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips GC4563

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (123)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Lyxigt strykjärn med snabb uppvärmning. Lätt att förstå. Supersnygg design. Glider bra över alla olika material.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått möjligheten att testa Philips Azur ångstrykjärn. Jag har nu testat det här strykjärnet i en månad och jag är så nöjd! Med enkla inställningar, en suverän ångfunktion och en smart anti- kalkfunktion. Strykjärnet värms upp snabbt och svalnar lika snabbt. För mig som sy mycket kläder själv är det kanon med auto off funktionen eftersom jag inte behöver dra ur kontakten mellan varven. Ska ni införskaffa er ett nytt strykjärn kan jag rekommendera detta! #azurbuzz #philipsnordics #buzzador.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  det är lätt att förstå hur det ska användas, effektivt och bra inställningar! Följsam och smidig sladd Nackdel är att steaming-funktionen inte är så bra då strykjärnet är ganska stort och otympligt till det. Storleken är effektiv när man ska stryka plagg snabbt vilket jag föredrar!
 • Bra
  1 år sedan
  Fick testa azur strykjärn frän Philips via Buzzador och blev glatt överraskad. Snygg design, bra funktioner och bra strykyta undertill. Enda nackdelen är att den inte är sladdlös.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa Azur Ångstrykjärn, för en som har ogillat att stryka kläder var det en fröjd att använda Azur, likt en Ferrari glider den över skjortorna
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ett strykjärn med bra tyngd och glidyta, glider lätt över olika material. Lätt att hantera för någon med lite svagare händer/handleder. Många bra funktioner som bland annat snabbavkalkning och extra ånga.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa Philips azur ångstrykjärn. Allt som allt är jag mycket nöjd. Enkelt att ställa in olika funktioner, stryker snabbt på såväl tunna sidensjalar som tjockare bomullsskjortor. Smart funktion att uppvärmning av järnet slutar när den står i upprätt läge. Svalnar snabbt när man slutat att stryka. Praktisk anti-kalklucka som gör det enkelt att få bort kalk. Lätt att fylla på vatten. Nackdelen är att den är tung, men jag tror också att det är tyngden som gör att den stryker snabbare än ett annat strykjärn. För att få en 10a hade jag önskat att järnet var sladdlöst.
  Superbra strykjärn, rekommenderas!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa Azur Ångstrykjärn som jag absolut älskar. Rekommenderar den, den förändrade helt hur jag ser på min strykrutin.
  Strykjärnet värms upp mycket snabbt och svalnar lika fort. Den stryker mina kläder utan ansträngning och är väldigt användarvänlig tack vare sin smarta design. De olika inställningarna gör att jag kan välja vad som är bäst att använda för mina kläder och jag älskar den anti-kalk funktionen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket nöjd! Med detta strykjärn ser man resultat efter första stryket. Ångfunktionen är toppen och gör strykningen väldigt lätt och snabb. Ett bra strykjärn helt enkelt. Ett minus får det dock pga vikten, det är något tungt. Men snyggt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är jättenöjd med varan den stryker smidigt och snabbt är lätt att fylla på med vatten och tömma på vatten. Lite tung men inget som blor ett priblem.
 • Bra
  1 år sedan
  Ett snabbt och smidigt strykjärn med stor vattentank. Många funktioner som underlättar i vardagen. Snabb uppvärmning och kallnar snabbt när man stängt av det, skönt när man har flera barn i hushållet. Ångfunktionen var punkten över i:et.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått äran att testa Philips Azur och jag tycker det här strykjärnet är helt fantastiskt! Det blir snabbt varmt, har en tyngd som underlättar strykningen samtidigt som det glider lätt över tyget. För mig som syr mycket kläder själv är det verkligen toppen med auto off eftersom jag inte behöver dra ur kontakten mellan varven. Även här blir järnet varmt direkt! Ångfunktionen är suverän och får även den svåraste skjortan att bli lättstruken. Jag gillar också att man kan ”stryka” kläder direkt på galgen genom ångfunktionen. Den enda nackdelen som jag hittat är att jag lite för lätt kommer åt vredet för värmen vilket gör att jag behöver slå ett extra öga så det inte blir för varmt för tyget.
  Jag rekommenderar verkligen detta strykjärn!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lättanvänt, snabbt i uppvärmning och likaså snabbt svalt igen. Strykjärnet ät kraftfullt och effektivt, genom ångfunktionen stryker man sakerna på nolltid.
  Vikten kan vara en liten nackdel i fall man är svag i händerna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag älskar verkligen detta ångstrykjärn, långt över mina förväntningar. Det blir varmt snabbt och svalnar snabbt. Man kan tömma ut vattnet underifrån. Det har en lång smal spets vilket gör att man kommer år åt överallt. Något längre strömsladd är önskvärt. Men JA jag kan verkligen rekommendera detta.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Utmärkt bra strykjärn! Det värmas snabbt och ett stort plus är avkalkningsfunktionen där det finns mycket kalk i vattnet.
  Ångfunktionen fungerar superbra. Det kommer inte för mycket som man ibland har med vissa strykjärn så att det kommer typ stora vattendroppar.

  Strykjärnet har en något spetsig framsida som gör att man kan lätt komma åt ’svårare’ delar på till exempel kläder. Strykjärnet är lite tyngre men jag ser det som en bra punkt där det hjälper till att kläderna blir ännu bättre strykt.

  Lite mindre bra är den kortare sladden.

  För övrigt kan jag bara vara positivt om detta magiska strykjärnet. Mycket snabbt och enkel i användning. En mindre rolig sysselsättning blir mycket roligare med ett bra strykjärn! Och resultaten är magiska!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket bra strykjärn. Snabb uppvärmning. Stort plus för avkalkningsfunktionen då vårat vatten är väldigt kalkrikt.
  Ngt åt det tyngre hållet drar ner betyget lite.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Strykjärnet är väldigt bra och bra värme. Plus för behållaren för avkalkning så inte smutsen kommer ut där ångan är. Testat att stryka både gardiner, sängkläder och tunna blusar. Jättebra! Enda som drar ner betyget liite är att det är för kort sladd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Produkten är användarvänlig och enkel i funktionerna. Bra med automatisk avstängning då jag har en tendens att glömma stänga av husshållsapparater i hemmet. =) Har även tre barn som är väldigt klåfingriga.
  En nackdel är dock att den är lite åt det tunga håller viktmässigt.
  Men enkel att stryka med och kläder samt gardiner bli släta och fina.