Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Azur Pro GC4909

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (130)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  21 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått testa det här strykjärnet.

  Det är ett strykjärn som gör det roligt att stryka! Ångan är så effektiv och får det skrynkligaste plagget att bli slätt på nolltid. Supernöjd! Snygg design och järnet blir varmt snabbt. Rekommenderas.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Gillar tyngden i strykjärnet och att alla veck och rynkor försvinner superlätt. Ångfunktionen fungerar kanonbra :o). Älskar också att det är lite längre sladd.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Värms upp snabbt, lätt att stryka. Ångan kommer perfekt och lämnar inga blöta fläckar på plagget.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Design mässigt så är det riktigt snygg, inte som andra strykjärn, finns lite stuk över det hela. Ångfunktionen är något jag verkligen gillar samt den långa sladden. Och framförallt avkalkningen. Den stryker verkligen fint, använder mest skjortor och dessa blir verkligen super bra med denna. Den glider otroligt bra på tyget. Samt att man inte behöver vara rädd för dropp då denna har droppstopskydd. För att ta något negativt? Lite väl tung, men det har jag överseende med. Den GÖR ett sådant otroligt jobb.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag i några veckor provat detta strykjärn som verkligen imponerat på mig. Jag stryker ofta men tycker att det tar lång tid men nu går det snabbt och smidigt och mina kläder har inga veck och skrynklor! Strykjärnet värms upp fort och det går väldigt lätt att stryka med på grund av dess tyngd. Den långa sladden är ett plus så jag slipper krångla runt strykbrädan och jag gillar att strykjärnet är stilrent. Jag gillar att det var så enkelt att använda ångfunktionen och att strykjärnet stängs av automatiskt. Jag rekommenderar strykjärnet även om priset ligger lite i överkant, men jag antar att det är vad man får betala för en produkt i riktigt bra kvalitet!
 • Utmärkt
  22 dagar sedan
  Har testat Philips Azur GC4909/60 i ca 1 månad. Det är ett lättanvänt och kraftfullt strykjärn som lätt glider över plaggen. Trots användande på lägre temperaturer läcker det inte vatten som många ångstrykjärn kan göra. Stort plus för en längre sladd som underlättar användningen. Strykjärnet känns något stort, men fungerar ändå bra när man stryka mindre detaljer.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Tyckte det var snyggt och tänkte att det nog inte blir nån större skillnad mot mitt gamla. Men oj så förvånad jag blev! Det strök så bra! Tyngden gjorde det lättare då jag slapp pressa själv, ångan var toppen, mycket ånga men ändå inga blöta fläckar! Lång sladd så jag slapp traggla med skarvsladdar osv. Kommer stryka än mer nu bara för att det gick så lätt :) Äldsta dotterns balklänning samt studentklänning ströks på nolltid, sååå nöjda!
 • Utmärkt
  22 dagar sedan
  Ett väldigt bra strykjärn som är lätt att stryka med och har en bra ångfunktion, jag gillar att där finns ett avkalkningssystem och att behållaren till vattnet är stort. Tycker även designen är väldigt snygg.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag äran att prova denna nya modell av strykjärn från Philips.
  Kanske lite stor, men när man väl använder järnet så känner man hur smidig man använder den. Det går snabbt oavsett vad man stryker och kommer upp i temperatur snabbt. Den glider smidigt fram och resultatet blir toppen. Inga konstigheter att reda ut alla skrynklor i tyget.
  Sladden är lång och det gillade jag speciellt, för ibland kanske man inte kan stå kloss intill ett vägguttag.
  Kan varmt rekommendera detta strykjärn.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  I ett samarbete med Buzzador fick jag möjligheten att testa detta ångstrykjärn.

  Jag blev glatt överraskad hur enkelt det var att använda, att sladden var längre än på mitt gamla och att jag slapp ta i och pressa nedåt när jag strök. Detta eftersom järnet i sig väger mer än mitt tidigare. Jag är extremt nöjd och skjortor, sängkläder och gardiner är nu snyggt styrkan. Jag gillar också att strykjärnet lätt glider över tyget och trotts att det är lite klumpigare än andra modeller så är det otroligt smidigt att använda.
 • Utmärkt
  22 dagar sedan
  Det finns både bra och dåliga saker med strykjärnet. Men övervägande bra som jag märkt under månaden. Om vi bortser från den väldigt långa sladden, som i det här fallet är något positivt, så är järnet väldigt effektivt. Jag har testat att stryka både tunna och tjocka skjortor, och det går ungefär lika snabbt oavsett material att få skjortorna snygga och släta. Ytan på järnet gör dessutom att det glider väldigt bra. Det flödar på bra med både ånga och vatten vid behov, känns i och för sig som något av en hygien-faktor, men ska ändock inte förminskas. Haft några tuffare veck som försvunnit snabbt efter lite extra vatten och ånga. Något dåligt med Azuren, möjligtvis att den känns något plastig och inte så robust. Det slätas dock över av vikten som istället gör känslan av produkten lätthanterlig. Avkalkningen kan jag inte säga något om, behöver nog testas under en längre tid för att kunna se prestandan där. Överlag, rekommenderas absolut. Helt klart värt prislappen.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag möjligheten att testa detta strykjärn. Det första som slog mig är att strykjärnet ter sig stort och lite klumpigt. Men efter att ha testat det är den tanken glömd. Pga den långa sladden och att strykjärnet lätt glider över tyget så kan jag inte beskriva det med annat än ordet SMIDIGT! Skrynklorna försvann direkt och på något sätt upplever jag att resultatet håller sig längre än tidigare strykjärn jag testat. Jag rekommenderar det!
  Det enda negativa är att det tar extremt lång tid för strykjärnet att svalna när en väl stängt av det.
 • Utmärkt
  26 dagar sedan
  Gjennom Buzzador fikk jeg teste dette strykejernet. Jeg virkelig elsker det. Det var superlett og enkelt å stryke. Varmes opp fort, lang ledning, og veldig god kvalitet. Har ingenting negativt å si om dette produktet. Jeg kan varmt anbefale dette.
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Genom Buzzador har jag fått testa detta strykjärn. Min första reaktion var att det var väldigt stort och klumpigt. Men det tänker man inte på då man använder det. Det har en lång sladd vilket är väldigt positivt. Det fungerar alldeles utmärkt att stryka olika material och även de svåraste vecken går bort. Att testa avkalkning efter en månad är ganska omöjligt. En nackdel är priset.
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått testa detta strykjärn. Jag har använt det ca 1 månad.

  Strykjärnet är lite tungt men glider väldig bra. Skönt med en lång sladd så man når bra. Järnet får upp värmen snabbt. Är jättenöjd med styrkningen och effekten är slätare resultat än tidigare strykjärn jag använt.

  Jag hade gärna sett att man fick med en liten vattenhållare för påfyllning istället för att hålla hela (det tunga) strykjärnet under vattenkranen. Hade också gärna sett en liten flärp för att fästa sladden på den upplindande sladden när man strukit färdigt.