Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DCS-8600LH/E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Övervakningskameror (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  D-Link kameror med LH i artikelnumret är helt låsta till D-Links molnsystem och kan inte integreras i andra övervakningssystem. Dessutom går den bara att nå via mobil app om man vill ställa in olika saker. Man kan också titta på videostream via PC/Mac webbläsare som har D-links plug-in installerad. Vettiga kameror kan nås direkt via webbläsare, både för för att ställa in och titta på video.
  Utöver detta måste jag starta om kameran var gång jag vill koppla upp min IOS-app mot den. Har hållit på med D-Link support i ca 3 veckor för att få en lösning på problemet.
  Köp inte någon LH-kamera om du inte vill bli helt inlåst i D-Links ryckiga lösningar
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 månad sedan
  En väldigt dålig kamera om man tänkt ha den för övervakning.

  Problem:
  Kräver ofta omstart för att fungera. Många gånger när man tittar ”Händelser”, alltså när kameran registrerat något, så kan den inte ladda upp filmen till molnet utan jag måste starta om kameran och filen försvinner således. Är man i väg från hemmet när det händer är det inte så roligt.

  Den registrerad ändringar av ljusförhållanden som rörelser, men att jag går framför kameran på 2m avstånd registreras inte. Mina händelser består av ljusförändring och regn/snö när jag kollar filmerna. (Ja, känsligheten på kameran är ställd till 100%)

  Appen är värdelös, och många gånger kräver kameran/kamerorna omstart för att vara nöjda för man använt appen utan att ha gjort ändringar.

  Nu ger jag inte D-Link fler chanser, nästa gång blir det något annat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kameran var väldigt enkelt att installera. Jag tror att den var monterad och igång på mindre än tio minuter. Sedan tog det dock ytterligare lite tid att finjustera. I början fick jag alldeles för många larm. Efter att tagit bort några grenar på en buske (som vajade för vinden) samt ställt ner känsligheten på kameran i appen så verkar allt nu fungera bra. En bra funktion är att du i appen kan konfigurera på vilka delar av bilden som rörelseidentifieringen ska vara aktiv.
  Jag har tidigare haft två andra kameror som gick på batteri till skillnad mot denna. Denna kamera kräver ett eluttag, men har en lång sladd. Det är både en för och nackdel. På de gamla kamerorna så hade jag friheten att installera dem var jag ville. Om du har ett uttag på lämplig plats så är dock denna att föredra. Det är väldigt irriterande när du glömmer att ladda en kamera innan en resa och det blir problem för att batteriet efter ett tag börjar bli svårt att ladda. Dock självklart så att om du inte har strömuttag där du vill montera kameran så är denna inte ett alternativ. Du bör också tänka på att om du monterar kameran ute, den använder wifi, dvs du måste kolla att din router har täckning.

  Plus: Enkel att installera och konfigurera. Bra bild. Prisvärd
  Minus: Inget batteri. Det sitter en dosa mitt på elkabeln vilket gjorde att det var svårare att dölja den
 • Perfekt
  1 år sedan
  Blev glatt förvånad när jag öppnade paketet. Skruv plugg och kabelclips fanns med. Dessutom en lång lång sladd. Installation var enkel att följa snygg kamera när den är installerad på väggen med väldigt trevlig bild att titta på. har en 180-graders också från dlink vilken också har trevlig bild men denna är skönare att titta på. vet att rörelsekänsligheten kan vara en utmaning på kameror men det går att lösa hyfsat bra genom att ställa ned känsligheten - man får prova sig fram med de flesta kameror. har även ett par smarta elpluggar i samma app som kameran, skönt när man kan ha flera saker i en app. gick även och köpte en chromecast så nu kan jag säga till google i köket att spela upp kameran på tv i vardagsrum - bara en sån sak!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra bild och smart fäste. Tyvärr helt värdelös rörelsedetektor. Antingen reagerar den inte eller så reagerar den på allt. Vad man kan vara helt säker på dock är att den spelar in när ljuset förändras (solen går i moln etc). Under all kritik. Trist på en annars bra kamera.