Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy A20e SM-A202F/DS 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (274)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag har bara haft telefonen i en vecka men vill du ge ett omdöme redan nu.

  Telefonen har bra respons, det är ingen märkbar fördröjning.

  Batteriet laddar ur väldigt snabbt dock. Jag tycker själv inte att jag använder telefonen särskilt mycket. Jag har inga spel installerade, jag använder den mest till mail, twitter och lyssna på musik när jag är utomhus. Mobilen laddas väldigt snabbt så har man tillgång till ett uttag så är det inget större problem. Och nu för tiden så finns det laddare som man kan ta med sig så det är inte hela världen.

  Det finns många snygga teman till mobilen som man kan ladda ner via Samsungs app finns både de som kostar och gratis.

  Jag hade önskat att det fanns fler alternativ för kontakter. Som till exempel ge olika kontakter olika SMS signaler och vibrationer än så länge har jag bara hittat hur man ändrar ringsignal till olika kontakter.

  Röst till text funktionen fungerar väldigt bra. Jag har skrivit hela det här omdömet genom att prata till mobilen. Det händer ibland att den skriver fel ord eller meningar men för det mesta så skriver den rätt.

  Än så länge är jag nöjd med mobilen och rekommenderar den. Ändras min uppfattning så kommer uppdatera omdömet.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har nu haft denna i ca två veckor efter min trogna OnePlus 2 gav upp efter 5 år. Det är väl dags att skriva ett omdöme då.

  Du får en galen mängd funktioner för en liten peng. Om du bara surfar, lyssnar på musik och nöjer dig med dugliga bilder så är det här en av de bästa budgetmobilerna du kan få tag på.

  Positivt:
  - Mitt första intryck var batteritiden. Hittills har jag laddat den 5 gånger så för mig håller en 80% laddning i ca 3 dagar. Räkna då med 2-3 timmar aktiv skärmtid varje dag.
  - När det kommer till mjukvara så är det sanslöst vad som erbjuds. Det är inte mycket som inte finns jämfört med andra modeller och konkurrenter!
  - Den är väldigt snabb för att vara så billig, och det finns gott om optimeringsinställningar.
  - Den är väldigt lätt och lagom stor för min smak i alla fall.

  Negativt:
  - Den är plastig.
  - Mobilen kan lätt registrera att du håller i kanterna, vilket förhindrar annan touch inmatning.
  - Stoppar du in en plugg i 3.5mm jacket så får du dra rätt hårt för att den ska fara ur. Förhoppningsvis ger detta med sig.
  - Typ-C jacket känns väldigt B, och det är väl den som jag räknar med är det första som går sönder, om det nu sker men man får väl vara försiktig.
  - Jag önskar att fler funktioner kunde vara tidsberoende, som blåljusfilter,
  - Kameran är inte jätte bra men den duger. Inget man kan räkna med om man tar hänsyn till prislappen.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Drar batteri som bara den, måste laddas varje natt. Ljudvolymen för telefonsamtal kan inte regleras tillräckligt högt för mig som har litet sämre hörsel, Iphone klart bättre. Irriterande långsam uppkopplingstid ibland när man slår ett telefonnummer och ändå har bra täckning, ibland strejkar telefonen helt vad gäller detta. Ibland måste man till och med återställa till grundinställningarna för att få kunna ringa telefonsamtal. Skärmen är bra. Önskar jag hade köpt annan telefon.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte denna till min son. Jag har själv en s9+, det är absolut en kvalitetsskillnad på telefonerna men måste säga att jag tycker att denr riktigt prisvärd, riktigt bra batteri, helt ok skärm, prestanda helt ok för mobilspel. Köpte för 1850 sek
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  12 mån sedan
  bra för priset