Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy A70 SM-A705F/DS 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (270)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  En riktig fullträff från Samsung i mellanklassen. Har använt denna i 2 dagar nu och jag är mycket nöjd med mitt köp. Kommer från en S9+ men överlag så gillar jag den här mer måste jag nog säga. För det första så har den inte en kurvad skärm vilket är en stor fördel bara det. Sen så är jag svag för stora skärmar så den större skärmen blir ytterligare en bonus. Mycket god kvalité på skärmen för övrigt och den är en fröjd att titta på. Lägre upplösning än S-serien men det är inget som stör även om det märks av.

  Telefonen har ett skönt format och den ligger väldigt bra i handen. Den blir inte alls lika flottig som S-serien blir med sitt glas och därför känns den inte lika ofräsch i handen. Den smuts som blir torkas bort mycket enklare än på mobiler i S-serien. Det känns lite som att den här skulle ha oleofobisk behandling i jämförelse.

  Batteritiden är riktigt grym och jag har i nuvarande stund haft den ifrån laddaren i 1 dygn och 11 timmar och batteriet ligger på 50% med en skärmtid på 6 timmar på det. Den är väldigt uthållig. Förlorade 1% batteri över natten på wifi på 8 timmar sömn.

  Flytet är väldigt gott och i princip i samma klass som S9+ jag hade. Man märker ingen större skillnad i vare sig hastighet eller flyt. Någon enstaka framerate drop har jag fått.

  Kameran duger men den är inte i samma klass som S-serien. Det du främst förlorar är mörkerprestandan. Men den är inte så dåligt som jag trodde att den skulle vara. Man kan dessutom installera Gcam på den utan att behöva låsa upp bootloader då camera2api stöds så det är bara att installera Gcam som en vanlig APK och köra då denna har en Snapdragon processor.

  Fingeravtrycksläsaren är ingen direkt höjdare dock då den är långsam. Den har inte läst av fingret fel ofta för mig men den är slö. Så jag förlitar mig enbart på ansiktsupplåsning på denna mobil vilket har fungerat riktigt bra.

  När allt kommer till så är det en väldigt prisvärd mobil från Samsung speciellt med tanke på att man kan installera Gcam enkelt och då få mycket bättre detaljer i foton från kameran så den kommer ju upp till S-serien då i nivån på foton. Så lite utav en flagskeppsdödare skulle man kunna kalla denna.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  9 mån sedan
  - Kameran en besvikelse, dåliga bilder.

  Ångrar köpet.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Stop hiding the notch with dark wallpapers if you're too embarrassed of it!
  If you know that people don't like notches, don't freaking put them there!

  "The couRAgE TO rEmove THe HEadPHone jack And sTIcK it up apPLE's lIGHTniNG PORT. tHE couraGE TO CoPY appLe ANd pUt UGLy nOtcheS AND smaLlER bAttEries iN EXtREmeLy ovERPricEd DeviCeS!"
  The coURAGe tO aDmIt yOu'rE An uniMagINAtiVE jaCkAss!

  Asinine.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ruggigt bra telefon har använt den i 2 nu och är mycket nöjd. Hade en hönor 8 förut som började bli seg och gammal och denna är jag mycket nöjd med särskilt kameran och skärmens storlek. Det ända jag inte gillar är att den inte stödjer trådlösladning och inte är vattentät men annars bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Finns inget mer att tillägga. Föregående talare har gjort en detaljerad sammanfattning och utvärdering av denna lur.
  Med Gcam så är detaljerna mkt bättre än med stock, däremot funkar inte framkameran för mig med Gcam.

  Något som löser hastighet/igenkänning med fingerprint är att spara alla 3 avtryck med samma finger.

  Otroligt bra lur för pengarna!