Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Louqe Ghost S1 MKII Limestone (Silver)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Louqe Chassin (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Har haft chassit i kanske ett halvår nu (första batchen, och en av de första att få mitt).

  Väldigt kompakt, men fortfarande har möjligheter till rimlig luftkylning.

  GPU: 2-slot grafikkort plats, vilket ger möjlighet till vissa grafikkort, i mitt fall så använder jag ett ASUS GTX 1070 ROG STRIX. Det blir ganska högljudt, men det beror främst på kortet än chassit. Kan tänka mig någon enstaka dB lägre om det fanns bättre luft flöde (så som fläckt uder nätagg).

  CPU: Får plats med en Noctua L-12. Tyvärr så kommer de förmodligen inte att säljas igen. Jag köpte min under den sista produktionen som de gjorde för Ghost S1. NH L-12S ska få plats om du böjer på flänsen, antingen på rören eller finnsen. Du måste vara medveten om att det finns limitationer här, lika så som det finns för GPUn. Min R5-1600 fungerar någorlunda, problemet är mer ett dåligt gigabyte moderkort. På 3.7Ghz når den ~82-85C under något förhöjd rumstemperatur, när jag encodade i x265 (vilket är acceptabelt).

  PSU: Fungerar både SFX och SFX-L. Jag använde först Corsair 450W SFX (guld), men det blir lite för högljutt (använder inte 2.5" och absolut inte 3.5" HDD för att de är för högljudda), och blir aldrig helt tyst (under idle är datorn helt tyst). Därför bytte jag till BeQuiet 500W Power SFX-L, vilket är tystare. Om du använder ett SFX så kan du lätt få in en slim-fläckt på 15mm, men det är inte heller så svårt att få in en fläckt på 25mm heller. Jag vet inte hur mycket en fläckt hjälper för temperaturerna, men kan tänka mig att den hjälper GPUn. När jag testade så orsakades turbulens ljud väldigt lätt, förmodligen för benen är så korta och luften går även igenom "slots" och träffar PSUn med dess sladdar.

  Luftflöde: Det är helt ok, faktiskt så kommer mycket av varmluften ut vid toppen. Detta kan göra över delen väldigt varm. Men det blir inte så att luft fastnar i chassit och hettar upp komponenter över tid. Den blir även av med värmen snabbt efter att du slutat använda datorn och återgår till idle.

  Problemen: Min hade en lite böjd sidopanel, ca 1mm ifrån att vara rak. Det är acceptabelt för mig. Om du köper från återförsäljare i sverige så har du ju möjlighet att kolla på chassit för att se till att du får ett fint. Däremot är 2790kr lite högt pris, men detta chassi kommer nog vara relevant i en längre tid.
  Sedan så va front IO sladdarna för korta. Jag behövde koppla in förlängningar, som kan vara svåra att hitta i Sverige (köpte mina från taobao).
  Fötterna vill gärna springa iväg också, vilket kan vara lite jobbigt. Jag flyttar min dator ca 4-8 gånger i månaden, och har behövt att placera om dem några gånger, det är inte hela världen.

  Inte perfekt eller utmärkt, då det finns några små problem, men det är ett mycket bra chassi.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Utmärkt Dan a4 - klon med fokus på finish, materialitet och modularitet. Enkelt att bygga in. Första fallet har jag sett med torxskruvar istället för phillips, ett tecken på att de har tagit några rundor på designsidan, stort plus!

  Få en stjärna i avdrag på grund av priset och att det kommer utan dammfilter men det gäller Dan och många andra kompakta crowdfunder-fodral.