Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi TV 4A 32"

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi TV (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bra TV när man väl fått snurr på den. Jag fann inga kanaler först men efter lite diskussioner med Xiaomis support kom vi fram till att jag gjort fel val vid första installationen av TVn. När man kommer till valet "Region" där Sverige inte finns listat ska man välja Polen för att allt ska fungera. Jag valde Tyskland för att komma vidare men det skulle man visst bara göra om man bor i Danmark. Så har ni problem att hitta kanaler, installera om och välj Polen.

  Funktionerna i övrigt är väldigt roliga att använda. Denna ersatte en dum Andersson LED-TV i sovrummet och det märks verkligen att Android-TV är nästa steg. Funkade felfritt att ladda ned både Cmore och Viaplay och logga in. Har använt röststyrning för att söka och den har hittat rätt hittills. Ska testa att koppla in mitt DiNovo mini tangentbord också.

  Uppdatering februari 2021. Efter några månaders användning är jag fortfarande nöjd med TVn. Framförallt de smarta funktionerna och apparna. När det gäller att se på TV finns det helt klart förbättringar att göra. Jag får ofta upp texten "Getting data" om jag går in i channels snabbt efter uppstart. Ett meddelande som aldrig förvinner om man inte får tillbaka till huvudmenyn. Man måste vänta lite efter uppstart för att det ska fungera felfritt.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Funkar bra, TV'n startar långsamt då den stängts av med streamingapp men processorn reagerar snabbt när den väl är igång. Utmärkt att surfa med. Massvis med appar att ladda ner. Vissa fungerar inte, t.ex. viafree och TV4 Play, något som TV4 säger beror på fel i Google Play då det gäller för Huawei, kanske samma här. SVT Play fungerar, och många andra appar.
  Inbyggd Chromecast fungerar ändå utmärkt med min Androidtelefon, till alla appar i telefonen. Fjärrkontrollen är bra, bilden är bra. Jag har inte lyckats byta tangentbordsspråk, så jag kan inte använda mitt bluetoothtangentbord, vilket går att ansluta.
  Bilden är bra. Mycket prisvärd. Jag ska aldrig mer köpa en tv som inte har Android.
  Med tiden gick det inte längre att växla med upp-ner på den stora runda knappen, man måste istället gå till "channel list" - mycket osmidigt. Det har nog berott på en Android-uppdatering. Jag trodde att TV'n var sönder och stackars Xiaomi skickade mig en ny.
  TV'n är oerhört prisvärd, väger knappt 4 kg.
  Vad jag skulle ha gjort idag är betala några hundra extra för snabbare support, gärna en stor butik nära mitt hem t.ex. netonnet.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Väldigt mycket "TV" för pengarna då du också får en Android TV.

  Inköpt till min Mamma (89 år) som ville ha en större skärm än datorn för Netflix och SVT Play vilket funkar utmärkt. Och efter installation så klarar hon av både linjär och streamat själv.

  Helt OK bild (för priset) men har du det minsta intresse för bildkvalitet så kanske du ska välja en annan TV. Svårt att få till en bra bild med så få inställningsmöjligheter. Riktningskänslig panel, du bör sitta rakt framför i både höjd och sidled.