Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 27UL650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Datorskärmar (369)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Min tur att recensera denna skärmen då. Fick tag i denna på Inets julkalender 2020 för 3200 kr.

  Ville ha en skärm med högre upplösning eftersom jag hatar aliasing. Den lyckas inte eliminera aliasing helt, du kommer fortfarande se en hel del aliasing och så kallad "pixel crawling", men sätter du på anti-aliasing i spelet så kommer du kunna få bort det utan att bilden blir så suddig som en 1080p skärm hade blivit.

  Skärmen har en responstid 5 ms och är endast 60 hz så den lämpar sig inte så bra för snabba spel där du spelar med mus. Spelar man med handkontroll funkar det utmärkt och du kommer inte märka någon fördröjning.

  Färgerna och betraktningsvinklarna ör utmärkta. HDR 400 gör skillnad, men kanske inte så jättestor skillnad, men jag gillar att lämna den på.

  Det enda jag saknar är USB-C så jag kan driva min Macbook Pro, det finns variant av skärmen som har det men är såklart lite dyrare.

  Jag hade gett skärmen fullpott om det inte vore för priset. Den kostar normalt närmare 5000 kr, vilket du kan få en 1440p 144hz IPS skärm för, vilket är en lämpligare spelskärm. Ett pris på 3000 kr hade varit mer vettigt i min åsikt.

  För att sammanfatta det hela; en bra skärm för grafiker eller de som vill ha en konsolspels liknande upplevelse. För cirka 3000 kr är det värt det, men för 5000 kr hade jag letat efter något mer kompromisslöst.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Vilken skärm. Helt kristallklar bild och krispig bild. Mycket bra färger. Skulle verkligen rekommendera denna till konsol spel. Kör själv xbox x med denna.
  Har lågt inputlag så fps spel fungerar unmärkt. Ser saker i spelen jag inte har upptäckt förut.
  Rekommenderas Starkt!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Väldigt nöjd även jag. Bra färgåtergivning, fantastisk upplösning förstås. Stativet som medföljer är lite begränsat, går inte att vrida åt sidorna har jag för mig. (Har själv bytt ut det mot en Multibrackets M VESA Gas Lift Arm Single som är underbar att ha.) Enda minuset med bilden är väl att det är "bara" 60 Hz och att snabba rörelser över skärmen (vid hög kontrast) kan skapa en liten eftersläpande skugga i bilden, men det är inget man märker vid normal användning. Edit: Eftersläpningen var tydligen pga "spelläget" med extra snabb responstid.

  Tillägg: Den verkar tyvärr inte ha någon autodetektering av signaler, så om man byter källa så måste man in i menyen varje gång... lite jobbigt.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag har haft min skärm i 1 månad, och är mycket nöjd med bilden. 4K skärm med bra pixeltätet/skärpa och bra färg.
  Använder den tillsammans med min Macbook Pro, funkar fint.
  Saknar USB portar
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Väldigt nöjd med köpet av denna skärm. Har haft en TN 4k skärm innan och var nöjd med den.
  Med denna är det stor skillnad. Mycket bättre färger och ljus. Med HDR så blir det ännu bättre.
  Min förra skärm var en 1ms och denna är 5ms. Tycker jag inte märker någon skillnad när jag spelar Cod.
  Rekommenderar denna skärm starkt till konsolspel. Sjäv kör jag xbox one x.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första intrycket är väldigt bra. Köpte skärmen för webdesign och utveckling främst så ej direkt testat spel än. Tycker inte jag ser något anmärkningsvärt ipsglow. Inte märkt av någon störande image retention än så länge.

  Det är en anmärkningsvärd förbättring kontra min dell u2715h (jämfört båda kalibrerade med x-rite & displaycal). Ruggigt tryck och skärpa i bilden.