Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Supra Headphones Nitro-X2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Supra Headphones Hörlurar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Har haft dem i ett par veckor nu. Hade tidigare föregångaren Nitro X.

  Efter flera dagar var jag lite missnöjd med ljudet, förväntade mig bättre ljudkvalité och tyckte att de borde vara "färdig-inspelade" vid det laget. Men propparna är så sträva och greppar så bra i örongången att jag missat att trycka in dem tillräckligt långt in i örat. Tryckte in dem ordentligt och plötsligt var hela registret där. Kanske har de som klagar på ljudkvalitén missat detta?

  + Mycket lätta
  + Bra batteritid
  + Fantastiskt ljud (om du trycker in dem ordentligt i örat)
  + "Sträva" proppar, sitter och stannar bättre i örat än andra in-ears jag haft tidigare (Dessutom ramlar inte gummi/silikon-delarna av själva hörlurarna som de gjorde på Nitro X)
  * Bättre kontakt än andra modeller jag haft - med undantag av Nitro X. Jag upplever korta ljud-tapp något oftare med X2 än jag gjorde med X. Men fortfarande bättre än andra modeller i samma prisklass jag haft.
  - För svag magnet, stannar inte ihopkopplade runt min (ganska breda) hals
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Bluetooth suger rätt ofta och med tanke på priset är det skandal.
  Passformen är kanon för min del och ljudet klart godkänt. Gäller att hitta rätt pluggar. Annars är ljudet inte så bra. Vingarna gör så att lurarna stannar i örat.
  Batteri tid är riktigt grym lätt 10h plus.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mina allra första trådlösa lurar och jag är "supra" besviken LOL.

  (Obs, recensionen är efter jag kört dem 20-25h, varmt upp dem enligt instruktionerna)

  + Batteriet håller länge.
  + Perfekt ljudisolation. Så du kan ha dem utan musik t o m i kollektivtrafik.
  + IPX7 så kan duscha med de =)
  (-+) Lagg vid youtube, men inget lagg om man kör video filer, netflix, hbo, osv.

  - Bluetooth tappar koppling hela tiden utomhus, eller inomhus eller om du snurrar runt ett varv. Det gör lurarna HELT oanvändbara.

  - De ramlar ur mina öron när jag springer.

  - Alla kuddarna som följde med är inbucklade, skrynkliga, och inte alls symmetriska som bilderna, vilket gör att de kan ge klick ljud när de ändrar form.

  - oklart när den laddat klart för lampan slutar lysa, men tar man ut laddaren stoppar in den igen lyser lampan rött.

  - För låg maxvolym. Och nej, jag är inte hörselskadad.

  - Ljudet. Att betygsätta ljud är som betygsätta mat, smak, alla har olika smak men det finns ändå vissa saker alla tkr är äckligt som ketchup på glass =)

  Jag jämför ljudet mest med min Sony MDR-EX650AP. Supra ljudet är "supra" dött haha, ingen bas, märks både i musik men även i röster då en lyssnar på podcast. Allt låter tunt och livlös. Så det även mellanregistret känns dött, livlös.

  - Mikrofonen är "supra" dåligt haha, så ingen trevlig samtal upplevelse för någon av parterna.

  Reklamerade dem fick pengarna tillbaka. Undvik.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Första intrycket när man öppnar och plockar fram det som finns i förpackningen var väl inte så att man jublade! Hörlurs-kabeln veckad och ful samt stel. När man fortsätter och plockar fram den lilla förvarings påsen eller vad man ska kalla det, som knappt håller ihop så undrar man...en påse för 25 öre när man har betalat 1299kr. Tur man hade en förvarings-påse från en annan leverantör att skylta med.
  Provade hörlurarna i öronen och dom sitter riktigt bra, Tack!
  När man sedan kör igång och börjar lyssna lite lätt samtidigt som man grottar ner sig i manualen och läser att man ska spela in lurarna i fem! timmar och sedan låta dom vila i 2! timmar så tycker jag att det borde redan vara gjort. Så att man kan njuta fullt ut av sina nya lurar för 1299kr. Och sedan läser man vidare och det står att man inte får utsätta dom för kyla eller hetta..hmm vad är det i temperatur grader?
  Nej som skrivet så var inte starten bra!
  Ska nu spela in dom i fem! timmar och sedan låta dom vila i två! timmar sedan får vi se om betyget stiger när man äntligen kan börja använda dom, om jag inte tycker det är för kyligt förstås..
  Återkommer...
  Nu har jag kört med lurarna några dagar och ljudet är bra, mycket bra dock ingen wow känsla...
  Dock så när man har mobilen i vänster fram ficka på jeansen och lurarna i öronen och är ute och går (när det är stark vind ute) så är det mycket små avbrott till och från.
  Men dom kopplar upp sig blixt snabbt mot mobilen.
  Återkommer om batteriet...
  Laddning från 20% när man hör den varnande rösten till 100% tar drygt 80 minuter och ca 9-11 timmar musik på lite högre än normal volym. Dock så hade jag 40% kvar och fem minuter senare varnade rösten och det var 20%.
  Så tre stjärnor av fem, då är priset inräknat. Rekomenderar jag dom? Nja har inte priset någon betydelse så ja. Men för min del blir det inte några nya efter dessa...
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Riktigt bra ljud, batteritid och snabbladdning. Bra passform i örat med clipsen och stänger ute oljud.
  Mic är OK har dock haft samtalsparter som haft lite svårt att höra mig vid blåst osv, på det stora hela ett par kanonlurar