Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SMEG DCF02

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SMEG Kaffebryggare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jodå. Fin att se på och gör väldigt gott kaffe - inom rimlig tid, inget snack om den saken. Bra funktioner också, även många onödiga (ex. funktion för att brygga bara 4 koppar, inställning av styrkan osv).

  Meeeeen, några saker jag stör mig på, som man måste ha i beaktande innan man köper:

  Kannans utformning gör det väldigt svårt (läs omöjligt) att få ut de sista dropparna.

  Storleken på vattenbehållarens hål, för att fylla på vattnet, är alldeles snålt tilltagna. Detta pga designen. Väldigt svårt att fylla på utan att spilla utanför (speciellt med den medföljande kannan som man inte ens får ut allt vatten från). Jag fyller nu på med en karaff istället.

  Kannans lock går inte att vinkla upp, det klämmer man på, på kannan.

  Svartblanka finishen på plastlocket är väldigt känslig mot repor. Har efter 8 månader nu ett lock som inte alls ser speciellt roligt ut, utan är fullt med "hairlines". Och då ska vi inte ens prata om svarta ramen/kanten på bryggarens nedre del som omringar värmeplattan, där man drar kannan in och ut hela tiden - den blir asrepig! Trist. Man har verkligen bara sett till designen, funktionen fick komma sist i SMEG's prioritering...

  Update: Nu sprack handtaget till kannan också! Tydligen tålde den inte maskindisk. Suck. Jag ger upp. Återgår till moccamaster!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Jättesnygg design men lite klumpigt onödigt bred. Svårt att fylla på vatten med medföljande glaskanna, mkt spill. Ganska högt ljud som spelas upp både när man startar och när kaffet är klart, går i o f s att stänga av helt. Gott kaffe. Mer designpryl än funktionell...