Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 6000 S6680CC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Notera att väldigt många omdömen är skrivna i April - Maj 2019 där vissa skriver att de anlitats via Buzzador.

  Dessa omdömen är alltså initierade av Philips, inte av spontant nöjda kunder.
 • Perfekt
  1 år sedan
  24 april 20139

  Lättanvänd, mycket bra resultat. Effektiv och skonsam mot huden.
  Skäggstubbet är till och med mjukt när det växer.
  Nöjd fru!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tystgående lättglidande rakapparat med ett bra grepp.
  Batteriet räcker länge, har använt den i nästan en månad utan att ha behövt ladda den en ända gång!
  Nöjd
 • Bra
  1 år sedan
  En på många sätt bra rakapparat. Rakar hudnära, ligger fint i handen mm.
  Men att den skulle vara extra sensetive mot huden stämmer inte för mig. Har problem med partiet mellan haka och hals oavsett vad jag rakar med. Hade hoppats på att detta skulle bli bättre, men icke tyvärr.

  Men som sagt annars en bra rakapparat.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Rakapparaten gör sitt jobb. Den är tystgående och skadar inte huden. Lite ovant med rakapparat då jag alltid använt hyvel tidigare men man lär sig efter några gånger.
  Lätt att göra rent och bra batteritid.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Supersmidig och skön att använda! Skonsam för huden vilket är viktigt då jag har känslig hud. Om man lätt blir irriterad efter rakning så är denna rätt lösning!
  Rekommenderar denna verkligen!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Via ett samarbete med Buzzador fick jag möjlighet att prova denna rakapparat. Produkten känns gedigen och jag gillar verkligen storleken. Har sedan tidigare en rakapparat med fast huvud och tillhörande rengörings-/laddningsdocka och kommer därför jämföra en del funktioner med den.

  När jag öppnat paketet vid leverans av produkten så blev jag positivt överraskad av att det följde med ett rese-etui. Vidare efter läsning i instruktionsboken så fanns det även ett rese-läge man kunde sätta rakapparaten i för att hindra den från att gå igång i väskan under transportering. Väldigt smart funktion!

  Produkten har en tydlig display som visar vad som händer och när man behöver ladda, något som saknades på min gamla rakapparat. Uppskattas mycket.

  Medföljande docka (och kombinerad rengöringsstation) var väldigt mycket tystare än min tidigare rakapparat och jag känner inga problem att sätta igång rengöringen även sent på kvällen utan att störa eventuella grannar och barn i närliggande rum. Enda problemet med dockan är att sladden kändes lite för kort, något man inte upplever som ett problem när man har sladden direkt i rakapparaten.

  Det kändes lite konstigt första gången jag rakade mig, då jag gick från en apparat med ett stort huvud till en med MultiPrecision-blad, men redan efter andra rakningen gillad denna variant bättre.

  Själva rakapparaten är väldigt lätt och smidig och glider bra över ansiktet. Har man lite känsligare hy finns även ett läge, man kommer åt genom en knapptryckning, som gör att apparaten rakar skonsammare.

  Rakapparaten är ganska tystgående och lätt att rengöra under rinnande vatten om man är på språng eller vill spara på rengöringsvätskan i dockan.

  Huvudet på rakapparaten kan lätt tas bort och ersättas med den medföljande trimmern, så får någon som använder en trimmer ofta kanske det kan ses som omständigt att behöva släpa med sig den fritt i etuiet. Men då jag inte använder en trimmer speciellt ofta så var det intet som jag såg som ett problem.

  Det enda problemet jag har med produkten är som sagt den något korta sladden som följer med, men i övrigt känns produkten både prisvärd och kommer med ett par smarta funktioner. Att rengöringsfunktionen på dockan är väldigt tystgående känns också som ett stort plus.
  Summa summarum rekommenderar jag starkt produkten till dig som är på jakt efter din nästa rakapparat!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag fick den stora äran att testa rakapparaten Philips 6000. Den mjuka och skonsamma rakningen tillsammans med den snygga designen gör rakningen till en härlig upplevelse.
  Tvättstationen som medföljer gör att rakapparaten alltid är rengjord inför varje rakning. Dessutom räcker uppladdningen länge.
  Till dig som funderar på att köpa en rakapparat så rekommenderar jag Philips 6000.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den här rakapparaten är väldigt enkel att använda samtidigt som den ger en bra och skonsam rakning. Jag brukade få rodnader efter rakning förut men det är borta nu. Rengörings stationen gör underhållet mycket enkelt.
  En mycket bra maskin för känslig hud
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fick testa denna via Buzzador och vart glatt överraskad av rakapparatens prestanda. Snabbladdning och batterisnål så man slipper ladda ofta. Gillar även själva rengörings burken som är med där man bara sätter i maskinen och efter en stund kan man plocka upp en maskin som vart som ny och väldigt fräsch. Rakapparaten upplevs som följsam mot huden. Har även testat att raka huvudet och det fungerar väldigt bra. Fungerar bra både som torrakning och våtrakning.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har provat denna apparat några veckor nu. För dagligt bruk är den bra, tycker att funktionen för att raka halsen är suverän, ingen irritation där. Prövade faktiskt med normalläge också, då blev halsen röd och irriterad. Eftersom jag har ganska känslig hud så våt-rakade jag mig endast, för torr-rakning fungerar ej för mig. Jag tycker den tar lite dåligt ifall jag inte rakat mig på 2 dagar. Men det beror säkert på vilken hårkvalitet man har.
  Överlag en bra rakapparat för dagligt bruk, speciellt om du har känsligare hud.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En effektiv, fräsch, skonsam och hållbar produkt som har fördelarna med "knivrakning" men man slipper nackdelarna. Dvs effektiv utan att behöva riskera irritation i skinnet. Lång batterikapacitet och fräsch med hänsyn till bifogade rengöringskitet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har använt Philipshave rakapparater sedan 70-talet. Denna apparat är den mest effektiva av de alla, tyst gående, snabb och effektiv.
  Ett minus är att skärhuvuden kan fastna i lösa hudveck som vi äldre har.
  Rengöringsstationen är dock ett extra plus som gör att denna maskin får mvg, det känns mer hygieniskt med den.
  Har nog avverkat tiotal Philipshave rakapparater. och har även haft två -tre Braun som jag hade svårt att komma överens med.
  Kan verkligen rekommendera denna rakapparat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Superbra och effektiv. Bytte från rakkniv för att kunna spara tid på morgonen. Jag var lite skeptisk från början men blev övertygad efter ett par rakningar. Funkar både vått och torrt och resultatet är nästan lika bra som med kniven - fast mycket snabbare.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har nu börjat raka mig igen med "elhyvel" efter många år med en modern rakhyvel. Det första som slår mig är mig att den är så tyst och ligger perfekt i handen, bra ergonomi! efter lite träning så rakar det förbluffande bra och jag har stark skäggväxt. lite trixande kring näsan , men annars utmärkt. resultatet efter en veckans träning är över förväntan!1
 • Dålig
  1 år sedan
  Har nu använt Philips Series 6000 rakapparaten i ett par veckor men kan inte få något bra rakresultat med den. Apparaten kommer i ett snyggt paket och helheten är fantastisk och den sitter fint i handen men i mitt tycke rakar den långsamt och dåligt så att jag alltid måste raka mig med rakblad efteråt. Tanken var att på morgonen få en snabbare och effektivare rakprocess i jämförelse med mitt rakblad men till min besvikelse levererade den snygga apparaten inte vad jag hoppats.
  Ser att andra varit mycket nöjda och belåtna men mitt normalskägg bet den tyvärr inte på.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Rakapparaten fungerar mycket väl både som torr och våtrakning, något bättre resultat med torrakning. När man använder rakgel blir resultatet bra. Det blir nästan som att använda rakhyvel. Rengörningsmaskinen är ett schysst tillbehör som gör att apparaten är laddad, rengjord och fräsch inför varje användning. Trimmertillbehöret fungerar bra till att justera tex polisonger. Det är också skönt att maskinen är ganska tyst. Totalt sett en av de bästa rakapparater jag använt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den här rakapparaten är väldigt enkel att använda samtidigt som den ger en bra och skonsam rakning. Jag brukade få rodnader efter rakning förut men det är borta nu. Rengörings stationen gör underhållet mycket enkelt.
  En mycket bra maskin för känslig hud
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En bra rakapparat som är lätt att använda och som ligger bra i handen.
  Den tar inte riktigt mina tjockaste hårstrån så jag behöver köra på ganska mycket på halsen så jag blir lite öm där.
  Rengöringsstationen är nice som fan och att den laddar samtidigt.
  Nackdelen är att men behöver köpa ny vätska till rengöringsstationen var 3é månad och inte kan använda bara vanligt vatten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den ultimata rakupplevelsen får man med denna apparat. Skonsam för huden sitter i handen som en dröm. Grym laddare som rengör apparaten samtidigt. Kan bara rekommendera denna.